מומלצי השבוע!

TEENAGER1

New member
מומלצי השבוע!../images/Emo176.gif

כי בערך חודש לא היה... - שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): שבוע טוב!

InnocenceLost

New member
נחמד נחמד :}

- שיר השבוע (של אביתר): תתחנני אליי - שיר השבוע (כללי): placebo - in the cold light of the morning שיר כלכך מדהים... - אלבום השבוע: החברים של נטאשה - שינויים בהרגלי הצריחה - ספר השבוע: צבע בכחול וזרק לים - אייל עמית - מאכל השבוע: אממ תאילנדי היום?:) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): dont go and leave me and please dont drive me blind (placebo - blind) - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: השבוע הזה לצערי לא היה משהו - משהו שהרס את השבוע: מגן באזרחות - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חופש חופש - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): החתולה שלי :) - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): placebo האלבום שלהם meds פשוט מדהים (והם גם באים לארץ באוקטובר :}}) - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):תישנו הרבה, מומלץ :)

../images/Emo12.gif

לחתולה שלך יש כוחות על טבעיים, היא בלתי נראית!
או במילים אחרות, שכחת את התמונה

הו שלום.. ../images/Emo13.gif התגעגעתי ../images/Emo3.gif

- שיר השבוע (של אביתר): יש לי סיכוי - שיר השבוע (כללי): דברים בלחש/ כנסיית השכל - אלבום השבוע: יש כמה, מותר? קניתי את אוטוביוגרפיה של כנסיית השכל והוא מדהים.. וגם את עיר קטנה של יהודית רביץ, שמדהים לא פחות.. וקיבלתי את האלבום של רג'ינה ספקטור, והיא ממש ממש מדהימה
אני ממליצה בחום רב
- ספר השבוע: הממ.. פתחתי על זה שרשור שלם, בינתיים חזרתי ל"אחות ליבי" - מאכל השבוע: הסופ"ש הזה הורכב מארוחה אחת גדולה.. אז ברשותכם, אוכל הוא הדבר האחרון שאני יכולה לדבר עליו עכשיו
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "המילים קשות כמו קרח, אז אני שותק..." (אני מאמין/ כנסיית השכל) - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: אחותי חזרה הביתה אחרי 10 חודשים בשוודיה
, האלבומים החדשים שנתקלתי בהם בדרכים כאלו ואחרות לאחרונה..., נרשמתי לחדר כושר, כמה פגישות כייפיות וקיבלתי מחמאות מאנשים שמאוד מאוד חשובים לי.. - משהו שהרס את השבוע: הסתיימה השביתה, תהיות לגבי נטיות... (
), ותחושת תקיעוּת (? אוח, העילגות..) ודריכה במקום בהמון תחומים, שזו התחושה שאני הכי שונאת בעולם..
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: להתחיל להתעמל, להתקדם בעבודות ובסמינריון, לחפש עבודה ובעיקר שיסתיים ויגיע השבוע שאחריו כדי שאני אוכל לקנות מלא ספרים כפיצוי על זה ששבוע קודם לא עשיתי בסוף כלום..
אני כזו גרועה! - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): היפיוף שלי בילי עם טוטו שלו (הבובה לידו) והמיטה המהממת שלהם
- המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): רג'ינה ספקטור
- המלצה על משהו (שהוא לא אמן): תרחיבו אופקים, תנו אהבה בלי לצפות לתמורה, ככה מקבלים בחזרה הכי הרבה.. ובעיקר- אל תתנו לפחד/ מבוכה לעצור אתכם..

MikeY fReAk

New member
^^

- שיר השבוע (של אביתר): מתנות - שיר השבוע (כללי): אממ לא עולה משהו. - אלבום השבוע: בלאקפילד השני (איזה כיף להגיד את זה..) - ספר השבוע: יותר מידי זמן לא קראתי, מקווה לקרוא בקרוב את "אל תגלה" של הרלן קובן הנהדר
/לקרוא בפעם המי-יודע-כמה את מישהו לרוץ איתו. - מאכל השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): תמיד היה קשה לי לענות על השאלה הזאת, אבל עכשיו אני שולפת ללא היסוס שורה מתוך "אני שמה עליך זין"/שילה פרבר: "החיוך שלא עוזב אותי אף פעם אחת, גם לא יעזוב.. אף פעם" - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: מן הסתם - להיפטר זמנית ממתמטיקה. במיוחד בגלל שהלך מעולה בבגרות. - משהו שהרס את השבוע: יש כמה דברים. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להיפטר זמנית מתנך.. מחר! גררר, כל כך מחכה לזה. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): שילה פרבר, כמובן. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): מרתון סיינפלד
(אני רק חייבת להזהיר.. כל משפט שני שלכם יתחיל ב"זה מזכיר לי איזה קטע מסיינפלד...")

TEENAGER1

New member
לילה לילה ../images/Emo29.gif

- שיר השבוע (של אביתר): פקק תנועה - שיר השבוע (כללי): שרי המלחמה - אלבום השבוע: עיניים זרות - ספר השבוע: יודע נגן - מאכל השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "I am sixteen, going on seventeen..."
- אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: זה שהיה טוב במתמטיקה ובעוד כמה דברים, חברה טובה, שבת, וכמה ספרים - משהו שהרס את השבוע: היסטוריה
וימים מיותרים - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור את שתי הבגרויות והמתכונת שיש השבוע בהצלחה סבירה, ויום הולדת
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): מצורף - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): אריק איינשטיין - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): אני לא יודעת אם זה יצחיק אתכם גם, אותי זה קורע מצחוק גם בצפיה העשירית: http://youtube.com/watch?v=JdxkVQy7QLM זו היצירה שהוא צוחק עליה בקטע, הקאנון של פאכלבל ברה מז'ור, והיא לגמרי שווה האזנה גם בלי קשר: http://youtube.com/watch?v=6wpPk8qk3uQ שבוע טוב!

סתם שאלה..

את מודעת לזה שה-11.6 זה יום שני הבא, נכון?
או שהתאריך בתזכורות שלי לא נכון?

TEENAGER1

New member
../images/Emo6.gif

יום שני הקרוב. אבל אני מרשה לך לחגוג לי בכל עת שתרצי, מישהי חכמה שאני מכירה אמרה פעם שיום הולדת אפשר לחגוג כל השנה

kobeba1

New member
שבוע טוב!

- שיר השבוע (של אביתר): אבות ובנים - שיר השבוע (כללי): נורית של רונית שחר - אלבום השבוע:וניל של סיוון שביט - ספר השבוע: בעקבות הבגרות הבעל"ט- התנ"ך - מאכל השבוע: סלט חסה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):" יהיה טוב,יהיה טוב" - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: ראיתי את שודדי הקאריבים - משהו שהרס את השבוע: הבגרות במתמטיקה - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ממממ עוד אין משו מיוחד - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): האמת שאין לי מושג איךף אני מכניסה לפה תמונה אבל אני אנסה ככה שאם אין פה תמונה אז תדעו שלא הצלחתי ואני ישמח אם מישו יסביר לי - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): רונית שחר - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): נצלו את שבוע הספר

Saffron

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע (של אביתר): לא ממש יצא לי לשמוע אותו השבוע. שיר השבוע (כללי): המוזיקה המעצבנת בפתיחה, בסוף ובכל-רגע-שאין-בו-שיר בתוכנית "עוד להיט". (התמכרתי לשידורי המוזיקה הליליים של ערוץ 11.
) אלבום השבוע: שידורי המוזיקה הליליים של ערוץ 11... או "סיפורי פוגי", שהוא אלבום החודש שלי. ספר השבוע: קורות הציפור המכנית / הרוקי מורקמי מאכל השבוע: - משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כי אין לי רגע דל, או סקנדל או פסטיבל" (שתי בגרויות ויום שלם של מבחנים למודיעין
) אמוטיקון השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע: קניתי גיטרה.
משהו שהרס את השבוע: אני לא מצליחה להיזכר כרגע. תחילת השבוע לא הייתה משהו באופן כללי. משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום הולדת לחברה טובה. תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): שימו לב לגידי גוב (בצד שמאל). המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): כוורת!

darling2

New member
../images/Emo192.gif

- שיר השבוע (של אביתר): יש לי סיכוי! - שיר השבוע (כללי): skin - Listen To Yourself - אלבום השבוע: ביורק!
- ספר השבוע: לא קראתי מלא זמן... - מאכל השבוע: שוקולד. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לעצור, לעשות פסק זמן מסוים לבדוק מחדש מה קורה לנו כאן.." (חווה אלברשטיין-כמעט שנתיים")
- אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: סיימתי עם מתמטיקה!!! הרגשה של סוף! - משהו שהרס את השבוע: התרחקות של אנשים..ומחשבות... - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר לסיים עם תנ"ך ולפגוש אנשים שאני מתגעגעת אליהם. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים):.. - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): skin! פשוט מושלמת. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): מוזיקה.עוזרת בהתמודדות עם הכל. פשוט.

BecKiY

New member
שבוע טוב :]

- שיר השבוע (של אביתר): "כולם יורים עליי", "תחרות כלבים". - שיר השבוע (כללי): "ואיך שלא", אריאל זילבר, "אולי בכל זאת סאלי", חמי רודנר, "here comes the sun", הביטלס, "קול גלגל", שוטי הנבואה, "שיר לשירה", קורין אלאל. - אלבום השבוע: "אולי זה אני", יוני בלוך. - ספר השבוע: "סיפור שהתחיל בדמעות", אושרת קוטלר. - מאכל השבוע: לא עולה לי כזה.. אולי גלידה בטעם קפה! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "משמאלי על הגיטרה, זה איתי והוא בתול, עדיין אין לו חברה.."
- אמוטיקון השבוע:
,
- משהו שעשה לכם את השבוע: שסיימתי עם מתמטיקה, חברים שלי, מוזיקה טובה ואביתר (לא בנאי. גם בנאי). - משהו שהרס את השבוע: עניין מסריח לגמרי שאני מעדיפה להתעלם ממנו, חוצמיזה חברה שאיכזבה אותי
אה, ונטיות מיניות של מישהו שלא באות לקראתי. בסה"כ, היה שבוע דיי חרא אבל למדתי ברוך השם לא לקחת כלום ללב.
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:השבוע? מממ.. אין כזה. אבל אני מקווה שיהיה שבוע טוב. מחכה למשכורת האמת, אבל זה כבר שבוע הבא. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): העולם כזה יפה :) - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): יוני בלוך, Oasis, חמי רודנר, Dido. ועוד ועוד :] - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): דברים הם מה שאתם עושים מהם. אל תעשו משום דבר משהו נוראי, כי אולי נמות מחר.. !

למעלה