מומלצי השבוע

Walk Two Moons

New member
מומלצי השבוע ../images/Emo175.gif

- שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

Evi Virus

New member
Time is contagious

- שיר השבוע (של אביתר): פעם ראשונה מזה זמן רב שאין לי משהו מסוים
- שיר השבוע (כללי): Fiona Apple - Sullen Girl - אלבום השבוע: Regina Spektor - Soviet Kitsch - ספר השבוע: הפעם אין לצערי - ציטוט השבוע: "אני אבדוק בהיסטוריה!" "מיתר? יש לך יכולת לחזור בזמן?" "את יודעת שחלמתי שאת גונבת לי את הפסנתר? ואז את איבדת אותו, ואז חיפשתי אותו וחשבתי שהוא על גג של איזה בית ובמשך כל החלום בכיתי!" - סרט \ סדרת השבוע: אחים ואחיות - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "בכף היד שלי אני מחזיק פרפר, מוסתר בתוך אגרוף סגור, האם הוא חי או מת - אני שואל אותך, את יודעת, זה תלוי גם בך..." - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: לדבר עם מישהו מסוים שלא דיברתי איתו הרבה זמן, ועבודה חדשה
- משהו שהרס את השבוע: שומדבר |סופרמן| - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להתחיל לעבוד - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): דמיאן רייס - אחד מהאמנים היחידים עם כל כך הרבה שירים שראויים לתואר שהוא לא פחות מ'מאסטרפיס'. ממש ממש מומלץ... - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): פסנתר. ואם לא אתם מנגנים, אז להתעורר בשעות מספיק מוקדמות כדי שאחרים יוכלו לנגן

sivanm82

New member
פתאום ניהיה קיץ ../images/Emo42.gif

שיר השבוע (של אביתר): כולם יורים עליי,שוב אני לבד
- שיר השבוע (כללי): פעם שירים-שלומי שבן , שגר פגר-הבילויים, קיץ-ערן צור
- אלבום השבוע: שולי רנד-נקודה טובה,הכבש השישה עשר,ערן צור ושלומי שבן-הוא והוא
- ספר השבוע:
- ציטוט השבוע: אין :]
- סרט \ סדרת השבוע: מצטרפת למיתר-'אחים ואחיות'
ו'רד בנד' D:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם):
- אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: הופעה חביבה של ערן צור
- משהו שהרס את השבוע: לא עולה לי משהו ספציפי..
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: כנראה ת"א+הופעה
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות:
- המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): הבילויים
- המלצה על משהו (שהוא לא אמן): למי שיש HOT , הסדרה 'אחים ואחיות' למרות שזו כבר עונה שניה,פשוט מומלץ.

Walk Two Moons

New member
../images/Emo203.gif

- שיר השבוע (של אביתר): מחשבות. - שיר השבוע (כללי): 'קיץ' של רות דולורס וייס ו'סיגריות' של שלומי שבן. - אלבום השבוע: שיר טיול. - ספר השבוע: 'הכלב היהודי' של אשר קרביץ. - ציטוט השבוע:
"אני חייב להתקלח, אני דביק כמו שיר של קרן פלס."
"Hello? Lili? end-end! are you filtering me?!" (אני וחבר בוחנים את סיכויינו להתקבל למחלקת הסלוגנים של ברליץ
) - סרט \ סדרת השבוע: גיבורים. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "חם חם, זהו להט החמסינים..." - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: לפגוש כמה אנשים שלא פגשתי כבר יותר מדי זמן. - משהו שהרס את השבוע: להקליד איזו עבודה משעממת, אבל זה לא היה רע ברמה ש'הרסה את השבוע'. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לארוז, לארוז, לארוז. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): רות דולורס וייס. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): חורף, רבאק.

לה להל הלה

- שיר השבוע (של אביתר): ----- - שיר השבוע (כללי): -------- - אלבום השבוע: --------- - ספר השבוע: סיפורי מעשיות משנים קדמוניות - ציטוט השבוע: "אצל העולם האמונה היא דבר קטן, אבל אצלי היא דבר גדול מאוד" רבי נחמן ז"ל - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: הסמלון הכי מופרע שיכול להיות. - משהו שעשה לכם את השבוע: ללמוד תורה, כמה שאפשר. - משהו שהרס את השבוע: כל מיני ירידות. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בלי נדר ביום שלישי לעשות טיול לקברות צדיקים. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): ביום שבת, אל תאכלו יותר מדי בכל הסעודות, זה יהפוך לכם את הבטן לשדה מלחמה ממש.

TEENAGER1

New member
עוד שבוע עבר

- שיר השבוע (של אביתר): כלום לא עצוב - שיר השבוע (כללי): משנה לשנה - אלבום השבוע: לנשום בספירה לאחור - ספר השבוע: החיים, היקום וכל השאר - ציטוט השבוע: "מישהו כאן וורקוהוליק?"
- סרט \ סדרת השבוע: אושפיזין - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "אני פתוחה לרוחות, חשופה לסופה שאותי מטלטלת..." - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: לפגוש אנשים שהתגעגעתי אליהם, להזמין כרטיסים ל"יוסף" - משהו שהרס את השבוע: עייפות, כאבי ראש, לחץ - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סיור בירושלים - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): יהודית רביץ - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): להיות פתוחים שבוע נפלא

dulce406

New member
באיחור אבל שיהיה:]

- שיר השבוע (של אביתר): יש לנו את כל הזמן - שיר השבוע (כללי):' על נהרות בבל' ביצוע של ילד שאין לי מושג מה שמו אבל הוא שר מהמם:] - אלבום השבוע: שפויים - שלמה ארצי - ספר השבוע: מיכאל שלי - עמוס עוז - ציטוט השבוע: יש דברים רבים שהיינו משליכים, לולא פחדנו שאנשים אחרים עלולים להרים אותם. [אוסקר ווילד] - סרט \ סדרת השבוע: לא יצא לי לראות - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם):את מי אני אוהב אותך או אותי? - אמוטיקון השבוע: :) - משהו שעשה לכם את השבוע: חזרתי ללמוד פסנתר - משהו שהרס את השבוע: צהל! - משהו שאתם מחכים לו השבוע: משכורת חח - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר):counting crows - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לא להתייאש, גם שקשה וגם שלא מצליחים להמשיך ללכת בעקבות הלב בלי להרים ידיים, להתמיד ולהשיג את המטרות כי בסוף זה משתלם והכל תלוי בכח רצון ובכך שתעודדו את עצמכם ותאמינו שאתם יכולים! :] המשך שבוע טוב!!

I never meant to cause you trouble

- שיר השבוע (של אביתר):דיו - שיר השבוע (כללי): climbing up the walls - אלבום השבוע: ok computer - ספר השבוע:של שביל ישראל שכזה - ציטוט השבוע: לא זוכרת - סרט \ סדרת השבוע: בנות גילמור
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): גוף אני רוצה לא את הנייר הזה לעוף אני רוצה - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע:הבנות באו. ערב כיף לפני שהגרי טסה. 6 דיסקים חדשים ליומולדת. - משהו שהרס את השבוע: כולם נוסעים לי - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שבת , מאור ופיטר בנמל תא פשפשוק - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): רדיוהד - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): דיבור

איןליכותרת2 P:.

- שיר השבוע (של אביתר): לא שמעתי, אסור עד תשעה באב. - שיר השבוע (כללי): ^ - אלבום השבוע: ^^ - ספר השבוע: ממעמקים קראתיך לרחמים - ירחמיאל טננבאום. ירחמיאל הוא ניצול שואה שבא עם אישתו כבר פעמיים לאולפנא שלנו והם יחדיו [הם בעל ואישה] סיפרו את הסיפור שלהם. שמעתי את הסיפור פעמיים, במלואו, ועדיין הייתי חייבת לקנות את הספר. - ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: לא צפיתי במשהו אבל אני ממליצה באופן כללי על ונדטה - סרט משובח שגורם לי לחזור אליו שוב ושוב. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "אני מרגיש שזה הזמן, עכשיו או לעולם". - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: הייתי היום בראיון לקראת הגיוס לצה''ל. בחיל המודיעין [עברתי מבחנים]. הלך לי ממש טוב, בע"ה אם אני אתקבל אני אשמח מאוד,מאז שאני זוכרת את עצמי רציתי להתגייס, ואם לא ב"ה הכל לטובה וכנראה אני לא צריכה להיות שם. - משהו שהרס את השבוע: שום דבר. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות מחר מישהי מיוחדת. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות:
- המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): קובי אפללו. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): להתבודד קצת ולחשוב על העם שלנו, על כל התקופה הזו.

אלוקים ישמור בטעות כתבתי את שם הספר לא נכון

שם הספר הוא : ממעמקים קראתיך לחירות. [התבלבלתי בין השם של האיש היקר הזה לבין שם הספר].

למעלה