מומלצי השבוע

Walk Two Moons

New member
מומלצי השבוע ../images/Emo13.gif

- שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

Evi Virus

New member
כולם סובלים מאהבה מאוד

- שיר השבוע (של אביתר): מתי נתנשק, קו האופק, עוד יום - שיר השבוע (כללי): יונתן רזאל - עוד יום
(אכן, ביצוע של אותו שיר מלמעלה) דבק - תתפקס Coldplay - Violet Hill - אלבום השבוע: 'אביתר בנאי', Third World Love - Third World Love Songs - ספר השבוע: סדרת יומנים חמודה נורא - ציטוט השבוע: "למה את לוקחת הכל ב-Hard?" "מה זה Hard, מה אתה חש?" "לא יודע, אומרים 'באיזי', חשבתי שאפשר להגיד גם את זה..."
- סרט \ סדרת השבוע: חברים - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "אתה שומע את הכל אבל אתה לגמרי לא מקשיב. מה כבר יקרה לך?" - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: החופש, החלטה חשובה שאני כבר לא צריכה לחשוב עליה, מישהו משמח, החזרות המרובות שמבהירות את הסופשנה
- משהו שהרס את השבוע: האילוץ להחליט החלטה מעיקה, אנשים שלא קולטים רמזים ואנשים שמעבירים מסרים לא ברורים
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: הווו ההופעה של מאיר ואביתר
, הופעת סופשנה, חזרות לטקס סיום, הופעה של אביתר בערוץ הראשון
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): דבק, קולדפליי, יונתן רזאל, פיונה אפל - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): עוגיות גלידה, בחיי שזה הדבר הכי גאוני בעולם. לוקחים עוגיית שוקולד צ'יפס, לוקחים עוד עוגיה, דוחפים ביניהן הרבה גלידה ומקפיאים את זה. הכי טעים שיש.

eliavtu

New member
תתחנני אלי היום בלילה...

- שיר השבוע (של אביתר): לילה כיום יאיר <לא הייתי בהופעה בפטריה ב- 5 כי הייתי בצבא
אבל שמעתי קצת בפלאפון, והוא נורא הקסים אותי, ומתנגן לי הפזמון מאז בלי סוף.. דאממ אני כ"כ רוצה הופעה של אביתר!!!> - שיר השבוע (כללי): ג'ירפות - קל - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: המ"פ שלנו אחרי ההשבעה: "אני גאה בכם ילדים שלי", וכולו התרגש כזה אז זה היה נחמד... ועוד כמה דברים כאלה שהמ"מ אמר.. אה ו.."ואוו, הפתיתים כאן מופרדים! אצלנו בפלס זה גוש אחד! אלו פתיתים עם פז"ם" <אני ממורמר על האוכל בבסיס, אחרי שהביאו אותנו לשמור בבסיס אחר עם תנאים גבוהים בכמה רמות משלנו> - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): Theres so many different worlds So many differents suns And we have just one world But we live in different ones - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: ההשבעה, לחזור הבייתה.. - משהו שהרס את השבוע: שסגרתי שבת+שבועות למרות שהייתי אמור להיות בבית!! <ואולי גם בהופעה של אביתר :( > - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום הולך להיות שבוע שמירות מבאס כזה.. ואני גם סוגר אז.. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): ג'ירפות, סיני תור - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):הופעה של אביתר!

eliavtu

New member
../images/Emo13.gif

גם אני התגעגעתי אליכם האמת! כיף לקרוא אתכם ולבקר פה לעיתים.. ובסוף הוציאו אותי חמשוש על זה שסגרתי שבועות, ככה שהיה טוב כמו שאמרת! :)

maihlevi

New member
אני=]

שיר השבוע (של אביתר):אבות ובנים ויש לי סיכוי ו-כשזה עמוק - שיר השבוע (כללי):בא מעפר -דניאל סלומון,דיאטה-אפרת גוש - אלבום השבוע:alas i cannot swim (של לורה מרלינג... מדהים) - ספר השבוע:חוכמת הבייגלה - ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע:שר המלחמה.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע:לאא היה כזה.. היה פשוט שבוע נורא:'( - משהו שהרס את השבוע:הדיסק החדש של קולדפליי.. חיכיתי 3 שנים וזה נשמע רעע - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לסיים עם מתכונות במתמטיקה - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר):קולדפליי(דיסק ראשון),פינקפלויד,אפרת גוש, דניאל סלומון.. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): ועוד משהו! איך משיגים את השיר קו האופק הזה.. בחיים לא שמעתי אותו/ממנו!

TEENAGER1

New member
עוד נצח אחד

- שיר השבוע (של אביתר): תתחנני אליי, תחרות כלבים - שיר השבוע (כללי): את מי את משקה דמעות, Beginning, נקודה טובה - אלבום השבוע: Days of Hunger, נקודה טובה, לב סדוק - ספר השבוע: תנ"ך
- ציטוט השבוע: "את כמו כותל! סופגת בעיות של אנשים אחרים ושותקת" וגם: "אני לא יכולה לעשות מתכונת עכשיו, אני ישנה!"
- סרט \ סדרת השבוע: קיי-פקס - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "עוד שנה, עוד שנה, עוד דור-דורותיים-שלושה, עוד נצח אחד..." - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: ליל שבועות, לסיים עם ספרות - משהו שהרס את השבוע: היסטוריה, ושביטלו לנו את השבת סיום. הרס לי את החיים בערך - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים עם תנ"ך, והופעה של מאיר מארח את אביתר(!!!
) - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): גבע אלון - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לצפות בהופעה של אביתר שר מתי כספי השבוע, ולהקליט!

sivanm82

New member
האא שאלה:)

המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לצפות בהופעה של אביתר שר מתי כספי השבוע, ולהקליט! מתי זה ישודר, ואיפה?

TEENAGER1

New member
ערוץ 1, בלילה שבין רביעי לחמישי

זה ישודר שלוש פעמים, בשעות: 1:01, 3:21, ו-5:41.

../images/Emo79.gifבאור את רואה שאת קצת נעלמת..../images/Emo79.gif

שיר השבוע (של אביתר): שמח שבאת שיר השבוע (כללי): road trippin' \ red hot chili peppers אלבום השבוע: californication\ red hot chili peppers ספר השבוע: מקום ראשון במצעד כבר מספר שבועות הוא הספר המהמם של אמיר גוטפרוינד (גיליתי השבוע שהוא קרוב-רחוק משפחה שלי!!)- "אחוזות החוף". תקראו:) ציטוט השבוע: -- סדרת השבוע: נמלטים! משפט השבוע: "this smiling eyes are just a mirror for...", וגם המשפט שבכותרת.. אמוטיקון השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע: להתארח בשבועות אצל אחותי:), טיול בכרמל עם חברה, לסיים (על אמת!!) עם היחידה האחרונה בספרות. משהו שהרס את השבוע: מספר אנשים מעצבנים
משהו שאתם מחכים לו השבוע: לגמור עם המתכונת האחרונה שאעשה בחיי במתמטיקה תמונה:-- המלצה על אמן: הרד הוט צ'ילי פפרס המדהימים:) המלצה על משהו: לטייל בכרמל

Walk Two Moons

New member
../images/Emo13.gif

- שיר השבוע (של אביתר): כוכב (של אסף אמדורסקי) - שיר השבוע (כללי): Airbag של רדיוהד, צרבת לזיכרון של מאיר אריאל - אלבום השבוע: O.K Computer - ספר השבוע: התפסן בשדה השיפון - ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "זהו עצב של מים רבים, יבבה של אין סוף נעצר בחוף, יללה בצינורות, ותהום אל תהום גונח..." - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: שום דבר מיוחד - משהו שהרס את השבוע: שלל אויבים גדולים שאני טיפחתי. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שנעבור אותו. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): מאיר אריאל. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לישון.

למעלה