מומלצי השבועעעעע

Walk Two Moons

New member
מומלצי השבועעעעע

- שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: - התחדשות השבוע: - ציטוט השבוע: - אתר השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

ayala65

New member
כשהכעס מתפוגג ונעלם

נשאר רק לאהוב. - שיר השבוע (של אביתר): בשבילך. - שיר השבוע (כללי): inasine אינפקד, שער שש ובינונימי של אריק ברמן. - אלבום השבוע: הMP שלי. - ספר השבוע: ללכת אחרי הלב, למרות שהוא לא כזה שוס. - מאכל השבוע: חביתה של המלון :] - התחדשות השבוע: השירים החדשים בMP - ציטוט השבוע: הכל מסביב בינוני, מי אני? אנונימי, מי אני? מה אני, בינוני, מי אני? P: - אתר השבוע: לא הייתי על המחשב עד עכשיו - סרט \ סדרת השבוע: טיסה 93 - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): בינונימי ולחיות את החלום, שמצוטטים למעלה. - אמוטיקון השבוע:
[כי אני חבולה לחלוטין מהמסלולים בטיו"ש] - משהו שעשה לכם את השבוע: הטיול השנתי בכללי, המסיבה בפרט. - משהו שהרס את השבוע: המסלול הארוך והקשה, ופחד הגבהים שלי שדיי שיתק אותי. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעור נהיגה ראשון. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): -> - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר):הדצמברים, חרשתי עליהם. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): תקראו את "הבושם" , הוא כל כך מעולה.

Evi Virus

New member
The spies came out of the water

- שיר השבוע (של אביתר): כל יום - שיר השבוע (כללי): Coldplay - Shover, Don't Panic, Spies - אלבום השבוע: Coldplay - Parachutes - ספר השבוע: השליט הקסום של ממלכת מו/פרנק באום [ממשיכה את הקו של הקוסם מארץ עוץ, למרות שאין מה להשוות
] - מאכל השבוע: - - התחדשות השבוע: לא חושבת שהתחדשתי במשהו השבוע
- ציטוט השבוע: "לא נורא, זה היה שווה את זה", "I wovy dove you!" - אתר השבוע: לאסט - סרט \ סדרת השבוע: לא ראיתי הרבה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "I awake to find no peace of mind, I said: how do you live as a fugitive down here, where I don't see so well..." - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: יום רביעי
- משהו שהרס את השבוע: לא משנה אם יש
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור את הקונצרט בשלום
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): קולדפליי
האלבום הראשון כ"כ טוב. גם שאר החומרים שלהם. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): אנשים טובים ונחמדים

Walk Two Moons

New member
שימו לב לאור...

- שיר השבוע (של אביתר): עדר של שוורים, חלון - שיר השבוע (כללי): רונה קינן - נס, המעיין הזוהר, עיניים זרות - אלבום השבוע: שיר טיול ו'עיניים זרות' של רונה קינן - ספר השבוע:
- מאכל השבוע: עוגת שוקולד חמה וגלידה לצידה... - התחדשות השבוע: אין - ציטוט השבוע: "אני לא מאמין במתמטיקה." -
אינשטיין - אתר השבוע: פייסבוק - סרט \ סדרת השבוע: אבודים - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הזמן עובר בעצלתיים, ושמש באה בשמיים..." - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: חופש
נראה אם אני אצליח לעשות בגרות השנה עם כל החופש הזה... - משהו שהרס את השבוע: אח של חברה נהרג בעזה - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שני :) - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): רונה קינן, מאיר אריאל - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): תנו לי רעיון למה להתחפש השנה.

TEENAGER1

New member
כשהעולם היה קיים רק בתיאוריה../images/Emo222.gif

- שיר השבוע (של אביתר): תחרות כלבים - שיר השבוע (כללי): In My Head - אלבום השבוע: The Wall Of Sound. התמכרתי רשמית - ספר השבוע: יש ילדים זיגזג - מאכל השבוע:
- התחדשות השבוע: לא נראה לי שהיה משהו - ציטוט השבוע: -"למה אנחנו מדלגים?" -"כי אנחנו לא קוראים הכל"
- אתר השבוע: youtube - סרט \ סדרת השבוע: תפוס אותי אם תוכל, שוב - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "In my head, there's a melody..." - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: די כלום, האמת. אולי זה שהיה רק מבחן אחד - משהו שהרס את השבוע: אין לי כוח לפרט, העיקר שזה עבר - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בעיקר לצלוח אותו בשפיות יחסית. ולקבל תשובות לגבי כמה דברים - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): כוורת - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): החידוש המעולה לנתתי לה חיי, שרק בשבילו היה שווה כל הקדם אירוויזיון הטיפשי הזה. ואם כבר בענייני כוורת, אז הפרק עליהם ב"סוף עונת התפוזים". הם פשוט גדולים.

למעלה