מומלצים
16.4

a e q u i t a s

New member
10 המכות בפוליטיקה עולמית ../images/Emo157.gif

בפורום פוליטיקה עולמית מדרגים את עשרת ראשי המדינות/ מנהיגים הגרועים והנוראים ביותר בעולם... קישור

אין דין, ואין דיין בשכר הבנקאים.

אין דין, ואין דיין. בשכר מנהלי הבנקים. כדי להמחיש את המספרים הדמיוניים של שכר העבודה(?) של בכירי הבנקים בישראל אפשר לנסות ולכמת אותם במונחים יומיומיים המוכרים לכולנו, בשכרם של 5 מנהלי הבנקים ו-5 יושבי ראש הדירקטוריונים המסתכם ב-105.8 מיליון שקל. ניתן לקנות כשלושים וחמש אלף (35,000) יחידות מחשב לרוב הילדים הזקוקים לסיוע לסגירת פערים טכנולוגיים , לרכוש כ מיליון שבע מאות וחמישים אלף (1,750,000) ספרי קריאה ולימוד, להעניק כ שני מיליון ומאה אלף (2,100,000) כרטיסים להצגות תרבות, לקנות כחמש מיליון ושלוש מאות אלף (5,300,000) ארוחות חמות לתלמידים נזקקים ואפשר גם להעסיק למעלה מ-2500 עובדים "שקופים" עובדי קבלן מאבטחים ושומרים במשך שנה בשכר מינימום ובתנאי העסקה הוגנים. מעטים יודעים כי לצד שכר העתק שצוברים מנהלי הבנקים, מעסיקים הבנקים "עובדים שקופים" רבים - עובדי קבלן ועובדי חברות כח-האדם, מאבטחים ושומרים שלמרות שהם עובדים בבנק, הבנק אינו רואה עצמו כמעסיקם והם אינם זוכים להגנת ועד העובדים, וועד עובדים שלעיתים גם משבית אותם מעבודה לצורך השגת תנאים ושכר משופרים לעובדי הבנק הקבועים-דור א' מהנהלות הבנקים. קישור לכתבה המלאה בתפוז פורום אמי"ל

cheif

Member
מנהל
סקירת מודם/נתב אלחוטי משולב ECI 352

באתר הפורום עלתה היום הסקירה המלאה של הנתב ECI B-FOCuS 352+‎. כידוע, ה-352 הוא אחד מארבעת המודמים/נתבים האלחוטיים המשולבים שחברת בזק מציעה ללקוחות ה-ADSL שלה במסגרת מבצע הרשתות הביתיות. בסקירה יש התיחסות לתכונות העיקריות של ה-352, מה מגיע בקופסא, מבנה פנימי (כולל מידע וצילומים של הרכיבים ממנו בנוי הנתב), מידע על ההגדרה הראשונית של המוצר, מידע רחב על נושא פתיחת הפורטים, מרכיב התקשורת אלחוטית (הפתעה לטובה), נושא הסטאטוסים ו-log-ים, כלי ניהול, מנגנון ה-QOS (הפתעה לרעה) ולבסוף מסקנות והתרשמות. להנאתכם. LINK להודעה -- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=20&msgid=76003201

ה מוזה

New member
מכתב לעוזי חיטמן ../images/Emo79.gif

עוזי חיטמן "מלח הארץ - מלח הארץ - למה אתה מתחבא? למה אתה לא יוצא? למה אתה שותק." נמלאתי געגועים אליך, מלח הארץ. איבדנו כל כך הרבה אמנים גדולים בשנים האחרונות וכולם מתו מיתות מוזרות- בטרם עת. אבל אתה , אתה חסר לי יותר מכולם. הכישרון להעביר מסרים פשוטים כביכול במלודיה נעימה לאוזן אינו דבר של מה בכך.

sh53

New member
לא יכולה להגיד לא

פה היי אני בת 35, נ+2. כל החיים שלי הייתי חסרת חוט שידרה, ניצלו אותי לא פעם, בעיקר חברות, אם זה לטרמפים למסיבות (פעם אמרה לי חברה מהתיכון:"אם לא היה לך את האוטו לא הייתי יוצא איתך בכלל"), חלק לשיעורים, כל מיני. קשה לי לפתוח את הפה ולעמוד על שלי, וזה פוגע בי. אני רוצה לספר משהו שקרה לי הערב, ופגע בי, למרות שזו אשמתי: לאחרונה התחברתי מאד אמא של חברה של הבת שלי מהכיתה (כיתה א). הכרנו שנים קודם, אבל רק לאחרונה באמת התחלנו להיות חברות טובות: לעשות הליכות כמעט כל ערב, קניות, לבשל וכו. היו פעמים שנשארנו לדבר עד חצות ואחרי. כמובן שיחות נפש. בחיים לא היתה לי כזו חברה, אני ממש מחבבת אותה, וקשה לי להתחבר עם אנשים, אני טיפוס ביישן וסגור. ומאד התרגשתי שסוף סוף יש לי שוב חברה טובה, אחרי שלפחות 15 שנה לא היתה לי חברת נפש. האישה הזו ידועה כנצלנית. היא נוהגת "לשים" את הבת שלה אצל ילדים אחרים, ול"שכוח" ממנה. לעיתים היא מגיעה ב 8-9 בערב או בכלל לא (אלא אם כן מטלפנים אליה), מבקשת מכל העולם להקפיץ את הבת שלה מהגן (עכשיו ביה"ס) לבית ולהפך, לחוגים וכו. למרות את וכנראה בלי קשר, אנחנו ממש בראש אחד, ולכן אני הסכמתי להביא את בת שלי לחוג ולהחזירה, למרות שהבת שלי לא חוג הזה בכלל. הערב הבת שלי ישנה אצל הבת שלה, הבאתי אותה לביתם וקצת נשארנו לפטפט ואחרי שעתיים הלכתי הביתה. אחרי כשעה היא מטלפנת אליי שהיא צריכה לקפוץ לסופר פארם עם בעלה "ולהתאוורר", ואין מי שישמור על הבנות שלה ושלי, ולמרות שהרגשתי רע עם הבקשה הלכתי. במילא לא היה לי משהו אחר לעשות, הבן נרדם ובעלי ראה ספורט (וגם ככה אנחנו בקצר רציני, אבל זה עיניין אחר). הלכתי לשם מלאה רגשות של "מטומטמת, למה הסכמת?" הגעתי לשם והם התכוננו לצאת, אמרו שזה יקח רק שעה. הייתי שם חצי שעה, ופתאום היה קצר בחשמל. הבת שלה התקשרה והם התחילו לתת לי הוראות כיצד לפתור את הבעיה. לא הצלחתי אולי 10 פעמים, ואמרתי להם שיחזרו מהר, וגם הבת שלהם בכתה. בכל זאת הם התעקשו לתת לי הוראות וגם אמרו לי ללכת עם הבנות לבית שלי ולחכות איתן שם. לא רציתי כי הבן שלי כבר נרדם וידעתי שלבעלי שלי לא תהיה סבלנות לילדות, הן בד"כ מאד רעשניות יחד והיה כבר 10 וחצי. נשארנו שם עד שהם הגיעו, אחרי כ10 דקות מהטלפון האחרון שלי. כשהם באו היה להם הבעה כעסה קצת, של למה טרטרת ותנו? רצינו להיות לבד". הלכתי הביתה מאד עצובה, קצת בכיתי, הרגשתי מנוצלת אבל גם טיפשה. ולמרות שזו אשמתי, יש לי מין תחושה של turn off ממערכת היחסים עם האישה הזו. פשוט לא בא לשוחח איתה שוב, בטח לא כמו קודם. הרגשה כזו של מיאוס מסויים. עכשיו אני מרגישה ממש door mat. נורא נפגעתי. ברור לי שגם אם אגיד לה מהו זה לא יהיה במקום, כי הרי הסכמתי לשמור על הבנות. נכון שגם שלי היתה שם, אבל לדעתי זו חוצפה גדולה להחליט לצאת מהבית כשהאחים הגדולים לא בבית ואין מי שישמור על הבנות. מה אני בייביסיטר??????????? מה לעשות או להגיד עכשיו, אם בכלל.?

למעלה