מומלצים 23.5

דנדוש20

New member
שוביניזם VS פמיניזם

אחת ההודעות הכי טובות שקראתי בזמן האחרון "א' המניאק הוא מאלה שבחיים לא יתנו לבחורה ללמד אותם..(אנוכי), וזה כאשר אני הייתי אמורה להסביר לו כמה דברים על העבודה שהוא לא ידע ואני כבר הייתי מנוסה בה. ולכן הוא ביקש לא להיות תחת חסותי, כי אני בחורה, והוא בחיים לא יקשיב לבחורה. הוא מאמין שהמין היפה הוא המין הנחות וצריך להיות משועבד למטבח, לנקיונות ולילדים. בעצם היותנו בחורות אנחנו אוטומטית לא חכמות כמוהו, היצור הנעלה, הגזע הארי בהתגלמותו ..." למה בישראל 2006 יש עדיין בחורים שמאמינים שמקום האישה במטבח ומה אפשר לעשות נגד אנשים כאלה?

s h o o s h a

New member
פורום 227 נרתם למאבק החולים

בגן הורדים שובתים רעב זה היום התשיעי חולים בסרטן המעי הגס ובני משפחותיהם. פורום נאבקים באלימות מצטרף לקריאה "תנו לנו לחיות" ונרתם למאבק החולים למען תרופות. אל לנו לשכוח כי חיי אדם הם ערך עליון ודם עשירים אינו שונה מדם אלו שאינם עשירים וזכות כל אחד ואחת מאיתנו לחיות!! כמו כן, נמשכת הקריאה לנבחרינו להגביר את המאבק בתופעות האלימות בחברה. האלימות בעם ממאיר והורג רבים וטובים,כל שבוע מתים צעירים וזקנים נשים וגברים סתם בגלל אלימות מטופשת! לא צריך הרבה כסף כדי לצמצם את התופעה הזאת, צריך רק יוזמה ורצון מצד כל משרדי הממשלה להתמקד האכיפה של האלימות.

Fairywitch

New member
איזו תמונה? למה נמחקה?

לא זכור לי ששמתי תמונה, אבל אין לי בעיה עם זה בכל מקרה

Fairywitch

New member
וואללה, נכון../images/Emo12.gifתמוה.

אולי כי כבר נגמרה שם התחרות.

למעלה