מומלצים 22.2

deena

New member
תחפושות../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif הצילו....

מה עושים עם התחפושות לילדים? מה עושים אם יש ערימת תחפושות בבית, אבל הילדים רוצים להתחפש למשהו אחר? אומרים להם 'זה מה יש' או מתחילים לרוקן ארנקים?

deena

New member
אבא חורג, אמא חורגת?

"לילד הזה יש רק אבא אחד ואין לו "אבא חורג". יש לו אבא ויש את "מוישה זוכמיר" שזה החבר של אמא ש"גר איתנו בבית". לא "אבא חורג" ולא בטיח!" הצעה להוצאת המילה 'חורג' מהלקסיקון.

איך נגמלים מסוכר?

כתבתי רשומה בבלוג שלי על התהליך האישי שלי בו נגמלתי מסוכר, והעליתי את הנושא לדיון בפורום "השנה שלי - תכנית לשינוי". לא מעט אנשים סובלים מאכילה בלתי נשלטת לדברים מתוקים, ובשרשור הזה כמה אנשים חולקים על איך הם התמודדו ומתמודדים עם הבעיה, ואנשים מתלבטים ביחד.

ה מוזה

New member
../images/Emo91.gif מכתב אליך, ה'.

"אין לי טענות כלפי זה שהחלטת שאהיה עם הפרעת קשב וריכוז. אין לי תלונה על זה שבכל שנות הלימודים הייתי תת-משיגה שהיו לי בעיות חברתיות, שאני קולטת סיטואציות חברתיות בצורה מעוותת. אין לי תלונה על הרגישות המוגזמת שלי. אין לי תלונה על זה שאני לא מסוגלת להתמיד או להתרכז בדברים. אין לי תלונה על זה שהריכוז והמיקוד שלי חלשים ומכשילים אותי, למרות שהאינטליגנציה והיצירתיות גבוהות כל כך. אין לי תלונה על זה שכל חיי אהיה פחות ממה שאני יכולה להיות מבחינת הישגים פורמליים......" אני מתחננת אליך תעשה שאוכל להתרכז בעבודה מכתב מרגש מומלץ באישור הכותבת

למעלה