מומלצים 18042K5

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך
לפעמים אין מי שיתן לה צלחת מרק או

עוד סיפור על אטימות המל"ל... crisos יש לי חברה שמזה שלוש שנים חיה מקיצבת נכות. יש לה 75 אחוזי נכות בגלל בעיות גב קשות מהם היא סובלת. היא חיה לבד בדירת חדר קטנה ובאמת עלובה (אלה המילים שלה) ומתקיימת מהקיצבה ומעזרה של משפחתה. אני יודעת כמה היא סובלת. לפעמים אין מי שיתן לה צלחת מרק או כוס תה. (היא גרה רחוק ממני). בוועדה הרפואית האחרונה שלה היא סירבה לקבל עזרה בבית, היא אמרה להם שהיא מסתדרת בעזרת משפחתה בעבודות הבית.(מה שנכון, הוריה שולחים לה עוזרת פעם בשבוע). לפני שלושה שבועות היגיע אליה חוקר מביטוח לאומי ומצא אותה עם מגב וסמרטוט ביד וזאת מכיוון שברז המים בביתה התפוצץ ואיש המקצוע שסידר לה את הברז סרב לעזור לה לגרוף את המים. בלב ברירה המסכנה נאלצה עם כל כאביה לעשות זאת בעצמה ועל המזל שלה בדיוק באותו רגע הופיע החוקר. היא הסבירה לו מה קרה ונראה היה לה שהוא הבין וראה את הסבל הרבה שלה. הבוקר היא מצלצלת אלי בוכה. היא קיבלה מכתב מהמל"ל שמבטל לה את הקיצבה ודורש ממנה להחזיר את כל הכספים שקיבלה עד היום.כמובן שהיא תערער. אבל איזו עוגמת נפש זו???? ממש מתנה לחג

Puzzluna

New member
אליפות הפאזלים בפסח ../images/Emo106.gif

סוף סוף התחרות יוצאת לדרך.... פרטים נוספים על התחרות אשר מתקיימת בחסות אתר הפאזלים הישראלי: הארוע יהיה ב-26/4 וב-27/4 בין 11 ל-18 בערב. הגמר – יהיה פאזלי 1000 חלקים או יותר ייערך ב-28/4.

deena

New member
הרהורים על חירות

"אני בוחר לראות בחג הזה סמל. סמל לחירות האישית שלי בחיים הפרטיים שלי. חרות לחיות את חיי הכי קרוב לאיך שאני רוצה לחיות אותם. להיות ישר בעיני עצמי. לעשות למען חיי את מה שבחרתי.....רק להרפות... ולתת לחיים לקרות"

Hallucinate

New member
../images/Emo187.gifהפלפל שלי נרצח ../images/Emo142.gif../images/Emo10.gif

הפלפל היקר שלי, שהיה חלק....מוזר מעולמי ה...מוזר O.O נרצח ע"י אבא שלי...>< אז רצחתי משהו בחזרה...
פה>>הואלס להגנת הצומח

ה מוזה

New member
הידעתם? שעמידת ראש

היא תרופה לכאבי ראש "הייתי היום אצל רופא לכאבי ראש אז מה הוא יעץ לי בעצם? (תחזיקו טוב זה נשמע מבדר) הוא יעץ לי לעשות עמידת ידיים למשך 10 דקות או להרכין ראש מהמיטה כלפי מטה בכדי ליצור זרימת דם. לכאבי ראש בעצם זה עזר אבל לנשירה עדיין לא ניתן לומר. האם מישהו שמע על השיטה הנ"ל?

למעלה