מומלצים מהורהרים

Walk Two Moons

New member
מומלצים מהורהרים

- שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

ח ל ו ן

New member
|הרהור|

- שיר השבוע (של אביתר): בראשית - שיר השבוע (כללי): Loudon Wainwright III- Much Better Bets - אלבום השבוע: Loudon Wainwright III- So damn Happy - ספר השבוע: מסע בחלל הפנוי- דב אלבוים - סרט \ סדרת השבוע: High Fidelty - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "It's okay to steal 'cause it's so nice to share" - משהו שעשה לכם את השבוע: חופש, תכניות לאחרי השחרור - משהו שהרס את השבוע: מחשבות צבאיות מדי. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ממש כלום. - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): Loudon Wainwright III (אבא של רופוס), וכרגיל- הShins - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): מוזיקה טובה.

זה באמת היה שבוע מלא תהיות,

ועדיין.. - שיר השבוע (של אביתר): חלון, לשמוע את "פתיחה" מהאלבום הראשון בקולי קולות - מענג ומכאיב גם יחד. - שיר השבוע (כללי): יהונתן שלמה עושה קאוור ל song to the siren. - אלבום השבוע: שלמה ארצי - אהבתיהם. - ספר השבוע: לא יצא לי לקרוא כל כך. - ציטוט השבוע: "הבירור משמעותו שפיות". - סרט \\ סדרת השבוע: לא צפיתי בשום דבר אחר, אז אהיה בנאלית באמירתי ואומר האוס?. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \\ לשבוע שלכם): "אבל עכשיו כמו שאני יושב, יש לי סיכוי להינצל, אני חושב." - אמוטיקון השבוע: בין
ל-
. - משהו שעשה לכם את השבוע: לבכות [תוך כדי שיחה מנחמת]. לנסות להתמודד עם העבר - בעזרת איש יקר.. - משהו שהרס את השבוע: לא להצליח בהתמודדות, להיות חסרת אונים.
. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיהיה יותר נורמלי מהשבוע שחלף, אחי מסיים את קורס הקצינים [הוריי!
], בר מצווה לאחי הקטן [
]. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: אביתר והרב איתמר אלדר - מההופעה בגוש. - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): יהונתן שלמה. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): שינה, בכי, ולהיות מוקף באנשים טובים.

Walk Two Moons

New member
יש בעולם כזה אושר שהצער לא יכול להכיל.

- שיר השבוע (של אביתר): כוכבי בוקר, טיפה של אור, תתחנני אליי, וגם "כוכב" של אמדורסקי. - שיר השבוע (כללי): לאה שבת - כזה אושר, שפי ישי - ואז בא לנו (!), צח דרורי - שדה חיטה, אי שם (אפילו עוד יותר שיר-טיולי מ"שדה חיטה"), אטליז - Whore, Violently delicate, רונית רולנד - כתר, דניאלה ספקטור - הדב הלבן הגדול (ולו רק בזכות ה"הלאה, הלאה"). - אלבום השבוע: שירים מבולגנים - ספר השבוע: "צלה של הרוח" (קניתי אותו מזמן, והתחלתי לקרוא אותו השבת בעקבות ההמלצה פה). אני לא מתלהב בינתיים. יותר מדי דימויים מוגזמים, והגיבור שם יותר מדי ציני בשביל ילד בן 10! - ציטוט השבוע: "אחד האנשים המוזרים!" [מישהו שאני לא מכיר, תייג אותי כך בתמונה שהשתחלתי אליה במקרה בפייסבוק. אחד הדברים הכי מצחיקים שקרו לי לאחרונה] - סרט \ סדרת השבוע: אבודים (הידד!) ומצב האומה (הדבר הכי טוב שיש לטלוויזיה הישראלית להציע). - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "את כתר בראשו של העולם, את טיפת המים שתוציא אותי מהמדבר, מתוכה אשוט אל תוך חיי. לא אוהב עוד מרחוק, אשוב מכאן הביתה." - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: הדבר הפרוותי שישן לי עכשיו שנת ישרים על הכרית, ואופטימיות - משהו שהרס את השבוע: זה רק בשורות רעות - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להיגמל - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): כל הנ"ל. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): חַיוֹת, ועשייה, גם מאולצת. ויש הרבה מוזיקה חדשה טובה.

Evi Virus

New member
(האמת שגם לי זה עשה חשק לעשות ../images/Emo23.gif)

(בלי לקלקל את של טל!)

אני אמורה ללמוד עכשיו..

- שיר השבוע (של אביתר): פקק תנועה , כל בוקר קצת , טיפה של אור . - שיר השבוע (כללי):גיליתי שמש,ב"ש,קיץ , שיר תקווה , מכורה שלי ,קרב (כל האלבום בעצם)-ר.ד.וייס, מעכבת - ענבל , אני אחכה , איש רע , במו ידי- אפרת בן צור . נשי משהו.. - אלבום השבוע:בעברית /צוללת/ פינק מון - ספר השבוע:חה, הספרים היחידים שאני פותחת עכשיו זה לעבודות גמר שלי וזה מספיק בנתיים. - ציטוט השבוע:IL Y A TOUJOURS DU SOLEIL - סרט \\ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \\ לשבוע שלכם): המקום שלי תחת השמש .מוטיב חוזר. - אמוטיקון השבוע:
ושלל דברים צהובים שמתעתעים - משהו שעשה לכם את השבוע: הופעה טובה של אביתר, כמה הוא בריא לי . אני מוקפת אנשים מדהימים ואני צריכה לתת קצת לא יודעת הערכה , חיבה זה מוזר. - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חתונה של ג'וד
זה לא נתפס.. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות:קצת מפחיד זה נראה כמו ורוניקה ,אומנות משפיעה עליי, לא צילמתי כלכך הרבה הייתי עסוקה בלבכות - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר):טים באקלי היקר - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): קטונתי.

חלומות של אתמול

- שיר השבוע (של אביתר): אהם...חוששתני שאין - שיר השבוע (כללי): gods and men של טל כהן-שלו, לא יודעת אפילו להסביר למה - אלבום השבוע: עיניים זרות של רונה קינן, עם כמיהה עצומה שאמיר צורף ישב עם רונה ויעבוד איתה על הדיסק הזה מחדש - ספר השבוע: לא קראתי - ציטוט השבוע: - סרט \\ סדרת השבוע: עונת החתונות. זה קורע. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \\ לשבוע שלכם): התעוררתי, וזה חיכה לי - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: טיול - משהו שהרס את השבוע: הרבה דברים. כשלונות, ניתוק, חוסר סבלנות. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אולי אביב גדג - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): לאחרונה מגלה מחדש את אהוד בנאי - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): להחליף מדי פעם את סט השאלות של מומלצי השבוע...שיהיה קצת יותר מעניין

SnapDragon

New member
נסה מעורערים-משהו...

- שיר השבוע (של אביתר): הרמח"ל. מתאהבת ממעבדה למעבדה... - שיר השבוע (כללי): her morning elegance, של אורן לביא כמובן. מרענן ומקסים מוזיקלית, ויצירת מופת שכן מצדיקה גראמי ! - אלבום השבוע: שומדבר ספציפי. אולי אלבום ההופעה החיה הכושל במעבדה
! - ספר השבוע: אחרי שסופסוף רכשתי למדף : גנבת הספרים/מרקוס זוסאק. - ציטוט השבוע: "אוקיי. יאללה..מממ ביי" - נדוש, אבל עדיין כיף להתקיל אנשים תמימים. - סרט \ סדרת השבוע: "אפס בהתנהגות", בערוץ השני. לא צריך סלבס בשביל לרצות להזכר בחבורת הזבל ובפוליטיקה של היסודי. מקסים מקסים מקסים. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "לא יודע לאן אני ממשיך מכאן, פשוט מוכרח ללכת". - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: בקצרה - אירועי יום שלישי. - משהו שהרס את השבוע: הבוס שלי כמעט תפס פה אחיזה טובה, אבל המקום שייך לאנשים קרובים שלא תומכים, מסע ציד בערפל וגמילה בכפייה מהופעות שצפויה לי אוטוטו. אחרי חודש אינטנסיבי, כנראה שאין מנוס... - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה אחרונה לפני הורדת השאלטר - עידן רייכל בתיאטרון חולון במוצ"ש. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: משחקי חשיפה (היופי הוא מקרוב). אחת מהאחרונות, שמזכירה לי לאן אני הולכת (ובעיקר מזכירה לי פשוט ללכת). - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): אורן לביא. אהבתי את צבע הצליל השונה באוזן. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): פירגון. לא הורג, מחשל...

WhiteShadows

New member
הגיע הזמן :)

- שיר השבוע (של אביתר): כוכבי בוקר - שיר השבוע (כללי): אם תלך לשם-רונה קינן - אלבום השבוע: Nu med-balkan beatbox - ספר השבוע: התחלתי את מלכים ג' - ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): אם תלך לשם היום משהו ישבר, החלום יתכהה ויעכר - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: סופ"ש נהדר וחברים טובהים. - משהו שהרס את השבוע: בשורות רעות (שהתחלפו בסוף בבשורות יותר מעודדות) - משהו שאתם מחכים לו השבוע: תעודת בגרות (?) ולצבוע את החדר. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): balkan beatbox פשוט כיפיים - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): צ'אי לאטה, ללכת לים, להיות אופטימיים

למעלה