אחרי 8 שנים יחד היא מעליבה אותי
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=613&msgid=93209119 אספר לכם סיפור אמיתי על מה שקרה לי! אני יודעת שזה יישמע ילדותי אבל היא ממש מעליבה אותי! הכרתי אותה 8 שנים מהיסודי, שנתיים היא הייתה בביה"ס אחר, ואז עברה לביה"ס שלי. מצאה לה חברות חדשות, וכל שבוע רבנו כי היא לא יכלה והמציאה לי תירוצים לא להיפגש. אבל זה ממש העליב אותי, כי היא מזלזלת בי...אומרת שלחברות חדשות היא לא יכולה לומר לא, וככה נפגשה איתם... ולי היא אמרה כל הזמן שהיא לא יכולה להיפגש זה לא נעים שמזלזלים בי כ"כ! ופגעה בי היא לא הבינה!/ תמיד שאני אומרת לה את זה היא אומרת:"ואת העלבת אותי שאת לא האמנת בי שאני אמרתי לך שאפגש איתך ביום שישי!" איך אוכל להאמין לה!? שהיא כ"כ הרבה ביטלה תוכניות עבורינו?~! הפעמים היחידות שנפגשנו זה היה פעם ב...אחרי ביה"ס לאיזה שעה אחת וזהו? ובחופש הגדול זה היה שונה לחלוטין! היינו נפגשות כל סוף שבוע ביחד , כל סוף שבוע. בקושי היו לה חברות, אז היא נפגשה איתי רק בגלל שהיה לה משעמם לבד בבית. עכשיו יש לה חברות חדשות שהיא מתלהבת מזה שהיא מקובלת ומתלבשת יפה, אז היא כל הזמן נפגשת איתם. זה לא סתם. היא ממש מזלזלת בי. היא התחילה לרכל עליי עם חברות שלה, ועם ידיד שלי סיפרה לו דברים שלא רציתי שתספר.. חשבתי שאפשר לסמוך בה!!! ואחרי שרבנו כבר חודש, היא בכוונה מצאה את כל הדברים הרעים שלי בריבים הקודמים המטופשים שרבנו שחשבתי ששכחה ופגעה בי כ"כ!! היא לא מבינה עד כמה היא השתנתה ומה היא עושה לי! היא עדיין חושבת על עצמה, ורק מגינה על עצמה ולא מבינה שזה לא יפה מה שהיא עושה לי! אין לי בעיה שתיהיה עם חברות שלה, לא אסרתי לה, אבל לפחות שתכבד אותי! שלא תתנהג אליי כמו אל זבל שיכולה לסנן אותי כמה שבא לה! זה כבר מוגזם! היא לא מבינה את זה מה שהיא עושה לי...והיא ממשיכה לפגוע בי בלי סוף...היא מתעלמת ממני בכוונה גמני מתעלמת ממנה...מבחוץ אני מתעלמת אבל מבפנים הכל קשה לי והיא לא מבינה את זה...היא ממשיכה לעשות לי דווקא ולפגוע בי עוד, ולהראות לי שיש לה הרבה חברות,ושהיא יכולה להסתדר בלעדיי...כבר כמעט חודשיים אנחנו רבות על זה מאז שהיא פאגינק הגיעה לחטיבה שלי וממהתחלה ידעתי שזה לא הסתדר...מה לעשות לגבי זה? אני מקווה שמתישהו שהחברות שלה יריבו איתה, שלא תישאר לה אף אחת, שהיא לא תוכל למצוא לה אחרות, שתבין מה אני מרגישה עכשיו...אבל עכשיו היא לא מבינהה...היא רק חושבת על עצמה...על לגונן על עצמה. באמת היא אנוכית יותר מידי...חושבת על איפור ובגדים, ואיך שככה לה ווככה לה.. ורק מתלהבת מעצמה ומנסה להיראות בת 16(היא בת 14 איזה ילדונת ... אני בת 16 כמעט!) היא כל הזמן רוצה שיגידו לה שהיא יפה, וכל מיני שטויות. בכלל אין לה אף מישהו ידיד שהיא יוצאת איתו, אבל יש לה חברות מכל הכיוונים שעושה לי דווקא ומנהגת אליי הכי מגעיל בעולם... השאלה היא ...איך להבין את זה שבחיים לא אהיה חברה שלה כמו פעם? יש לי חברות אחרות, אני לא מנסה להיראות מסכנה אבל עדיין שזה מגעיל מצידה. ואיך להראות לה שלא אכפת לה ממני? אפילו שאני מנסה לשמור לה טינה כמו שהיא שומרת... מה לעשות? מקווה שתעזרו כמו שצריך וסורי שחפרתי