מומלצים ל- 30/1

דנטל

New member
מומלצים ל- 30/1 ../images/Emo143.gif

נא לא להגיב להודעה זו, אלא להודעות שמשורשרות לה, על פי הנושא.

../images/Emo23.gifאהבה ושליטה, אהבה ושכל../images/Emo23.gif

ודאי שנשמח לקרוא מה דעתכם ב:
עולם המיסטיקה - הבית של כולנו
ימים מאושרים

L a b a m b a

New member
הנה רגע של נחת ../images/Emo163.gif

הבלוג שלי היא על LONELYGIRL15. אמש הוא עבר מתיחת פנים עצבנית !! אנחנו חוזרים לשיגרה !! עם אורחים מאמריקן איידולס, תמונות חדשות וסקסיות של ברי, שירים חדשים וכתבת שער בגיליון של ניו יורק טיימס. אם כל העולם מחשיב את זה להצלחה, מי אנחנו שנתווכח?? לעדכון שבו אנחנו חוזרים לשיגרה - http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=897058 לעדכון עם כתבת הענק של N.Y.TIMES - http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=897069

דנטל

New member
אם יום אחד תתפרסמי

זה לא ישנה את העובדה שיש לך ניק בתפוז עוד מלפני הפרסום
.

sh53

New member
אחרי 8 שנים יחד היא מעליבה אותי

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=613&msgid=93209119 אספר לכם סיפור אמיתי על מה שקרה לי! אני יודעת שזה יישמע ילדותי אבל היא ממש מעליבה אותי! הכרתי אותה 8 שנים מהיסודי, שנתיים היא הייתה בביה"ס אחר, ואז עברה לביה"ס שלי. מצאה לה חברות חדשות, וכל שבוע רבנו כי היא לא יכלה והמציאה לי תירוצים לא להיפגש. אבל זה ממש העליב אותי, כי היא מזלזלת בי...אומרת שלחברות חדשות היא לא יכולה לומר לא, וככה נפגשה איתם... ולי היא אמרה כל הזמן שהיא לא יכולה להיפגש זה לא נעים שמזלזלים בי כ"כ! ופגעה בי היא לא הבינה!/ תמיד שאני אומרת לה את זה היא אומרת:"ואת העלבת אותי שאת לא האמנת בי שאני אמרתי לך שאפגש איתך ביום שישי!" איך אוכל להאמין לה!? שהיא כ"כ הרבה ביטלה תוכניות עבורינו?~! הפעמים היחידות שנפגשנו זה היה פעם ב...אחרי ביה"ס לאיזה שעה אחת וזהו? ובחופש הגדול זה היה שונה לחלוטין! היינו נפגשות כל סוף שבוע ביחד , כל סוף שבוע. בקושי היו לה חברות, אז היא נפגשה איתי רק בגלל שהיה לה משעמם לבד בבית. עכשיו יש לה חברות חדשות שהיא מתלהבת מזה שהיא מקובלת ומתלבשת יפה, אז היא כל הזמן נפגשת איתם. זה לא סתם. היא ממש מזלזלת בי. היא התחילה לרכל עליי עם חברות שלה, ועם ידיד שלי סיפרה לו דברים שלא רציתי שתספר.. חשבתי שאפשר לסמוך בה!!! ואחרי שרבנו כבר חודש, היא בכוונה מצאה את כל הדברים הרעים שלי בריבים הקודמים המטופשים שרבנו שחשבתי ששכחה ופגעה בי כ"כ!! היא לא מבינה עד כמה היא השתנתה ומה היא עושה לי! היא עדיין חושבת על עצמה, ורק מגינה על עצמה ולא מבינה שזה לא יפה מה שהיא עושה לי! אין לי בעיה שתיהיה עם חברות שלה, לא אסרתי לה, אבל לפחות שתכבד אותי! שלא תתנהג אליי כמו אל זבל שיכולה לסנן אותי כמה שבא לה! זה כבר מוגזם! היא לא מבינה את זה מה שהיא עושה לי...והיא ממשיכה לפגוע בי בלי סוף...היא מתעלמת ממני בכוונה גמני מתעלמת ממנה...מבחוץ אני מתעלמת אבל מבפנים הכל קשה לי והיא לא מבינה את זה...היא ממשיכה לעשות לי דווקא ולפגוע בי עוד, ולהראות לי שיש לה הרבה חברות,ושהיא יכולה להסתדר בלעדיי...כבר כמעט חודשיים אנחנו רבות על זה מאז שהיא פאגינק הגיעה לחטיבה שלי וממהתחלה ידעתי שזה לא הסתדר...מה לעשות לגבי זה? אני מקווה שמתישהו שהחברות שלה יריבו איתה, שלא תישאר לה אף אחת, שהיא לא תוכל למצוא לה אחרות, שתבין מה אני מרגישה עכשיו...אבל עכשיו היא לא מבינהה...היא רק חושבת על עצמה...על לגונן על עצמה. באמת היא אנוכית יותר מידי...חושבת על איפור ובגדים, ואיך שככה לה ווככה לה.. ורק מתלהבת מעצמה ומנסה להיראות בת 16(היא בת 14 איזה ילדונת ... אני בת 16 כמעט!) היא כל הזמן רוצה שיגידו לה שהיא יפה, וכל מיני שטויות. בכלל אין לה אף מישהו ידיד שהיא יוצאת איתו, אבל יש לה חברות מכל הכיוונים שעושה לי דווקא ומנהגת אליי הכי מגעיל בעולם... השאלה היא ...איך להבין את זה שבחיים לא אהיה חברה שלה כמו פעם? יש לי חברות אחרות, אני לא מנסה להיראות מסכנה אבל עדיין שזה מגעיל מצידה. ואיך להראות לה שלא אכפת לה ממני? אפילו שאני מנסה לשמור לה טינה כמו שהיא שומרת... מה לעשות? מקווה שתעזרו כמו שצריך וסורי שחפרתי

sh53

New member
החלטתי לטפח קשרים דווקא בחו"ל

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=613&msgid=93183695 אני יודעת שלפני כמה זמן כתבתי עד כמה אני מאוכזבת עם הקשרים שלי עם החברות בארץ אבל, הגעתי למסקנה שאני חייבת לטפח את החברות שלי עם הבנות פה. יום חמישי התחלתי ברגל ימין. לא היה לא מצב רוח וכתוצאה מכן הברזתי לחברות שלי. קבענו יום לפני כן ללכת לאכול במרכז מסחרי בזמן ההפסקה ופשוט לא הופעתי. אני יודעת שזה לא יפה אבל, הכל הסתדר מעצמו... יום שבת, קבעתי ללכת עם עוד 6 בנות לבאולינג. מניסיונות קודמים לא ממש הצליח לי לצאת עם יותר מחברה אחת אז הייתה לי מעיין הרגשה שגם זה יתבטל בסופו של דבר אבל, אני שמחה לדעת שטעיתי. שעה לפני שהייתי אמורה להפגש עם אחת מהן, החברה הכי טובה התקשרה והודיעה שמשהו צץ והיא לא יכולה להגיע. התאכזבתי טיפה אבל לא נתתי לזה להשפיע עלי. נפגשתי עם אותה אחת שקבעתי איתה, ג'ו, וביחד החלטנו לנסוע באוטובוס שאני ידעתי שמגיע ישר לאיזור של הבאולינג. הנסיעה עם זו הייתה חוויה משל עצמה. דיברנו בינינו במשך כל הנסיעה וכשהגענו נוכחנו לדעת ששאר הבנות היו בדיוק באוטובוס שמאחורינו. אמרנו שלום אחת לשניה ונכנסנו לאולם של הבאולינג. נגשנו לדלפק אבל כולן היו ביישניות אז, אני לקחתי את היוזמה ודיברתי עם הבנאדם שמאחורי הדלפק. שלמנו סכום שווה בשווה והלכנו לשחק. היו מלא צחוקים וכמובן הצטלמנו הרבה... הקטע הכי מצחיק היה כשהתור של אחת מהן היה היא בדיוק הייתה מוכנה לזרוק את הכדור ופתאום מישהי אחרת צועקת את השם שלה כדי לעודד (עודדנו אחת את השניה לאורך כל הדרך) ואותה אחת שזרקה הסתובבה כדי לראות מה היא רצתה והכדור החליק לה מהיד... שיחקנו שני משחקים ובשניהם הגעתי מקום שני (מתוך 6). אחרי המשחקים, עלינו על האוטובוס ונסענו לבית של אחת מהן. כמובן שעצרנו בדרך בסופר כדי לקנות חטיפים ושטויות. היו בסופר טעימות והבנות התחילו לאכול.. אחרי זה הלכנו שעה ברגל, בערפל, עד לבית של אחת מהן.. היה כזה מצחיק.. בעיקר קשקשתי עם חברה אחת.. בגלל הערפל הכל נראה כחלום או יותר נכון כסרט אימה.. אז אני ועוד 2 חברות התחלנו לעשות קולות של רוח רפאים.. ואח"כ 3 הבנות האחרות שהיו שקועות בשיחה הצטרפו אלינו.. חחח.. נסו לתאר 6 בנות שעושות קולות של רוחות רפאים... הגענו לבית של החברה, שאגב אני הייתי כבר אצלה לא מזמן, והתחלנו לעבור על כל הסרטים שיש לה כדי לבחור סרט לראות.. כמה סרטים יש לה!! 2 מדפים שלמים ועוד עשרות מפוזרים בכל מיני מקומות... בסוף בחרנו סרט אחד שכולנו הסכמנו לראות והוא:STEP UP... כמובן ששאר הבנות השאילו מאותה חברה סרטים כי איך אפשר שלא.. ראינו את הסרט ואז כל אחת הלכה לביתה.. אמא שלי הסיעה את חברה שלי ובדרך אני והיא עשינו תוכניות לראות סרט וכמובן שאני אשאיל לה סרט אחד שיש לי... בסה"כ מאוד נהנתי ואני בטוחה שאם החברה הכי טובה שלי הייתה, היה יותר כיף אבל בכל זאת נהנתי.. הזמנתי את כולן לבית שלי... ואולי הן יבואו בסוף שבוע הקרוב או מתישהו... כמובן שאני והבנות תיכננו לעשות עוד פעילויות כאלו כי היה באמת כיף.. יש תמונות אבל אני מחכה שישלחו לי אז אולי אוכל להוסיף תמונות יותר מאוחר... מכן אני מגיעה למסקנה שערב של בנות בלבד זה כיף!! זהו רק רציתי לשתף. קרן

למעלה