מומלצים ל- 28/3

ברררר

New member
ממליצה

על שרשור בפורום דוגמנות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1502&msgid=96046546

ה מוזה

New member
יוצרים מציאות בדימיון ../images/Emo35.gif

המציאות ביד הדימיון [שרשור מומלץ מפורום שלמות פנימית] "הנה למשל אני מאוד רוצה למצוא כבר את הנשמה התאומה שלי. האם אני אמור לדמיין אותי פוסע איתה יד ביד על שפת הים?! אבל אינני יודע איך היא נראית אז איך אני אדמיין דבר כזה. ומה לגבי לוח הזמנים?! אני רוצה שהיא תגיע היום. האם אני יכול לדמיין את התאריך הזה בראש שלי?!"............

דנטל

New member
מומלצים ל- 28/3

נא לא להגיב להודעה זו, אלא להודעות שמשורשרות מתחת לה, על פי נושאן. המלצות על קומונות יש להעלות בקומונת מומלצים. הודעות כאלה ימחקו מהפורום.

מומלץ../images/Emo70.gif סדנת אומן עם סטיבן וילסון!

הערב - יום רביעי - בשעה 19:00 - מתקיימת סדנת אומן עם סטיבן ווילסון (בלאקפילד, פורקיופיין טרי) ב"ארטיק מרכז לאומנויות" הזדמנות באמת חד פעמית. המאסטר-מיינד של ז'אנר הרוק המתקדם בא כל הדרך מבריטניה כדי להעביר סדנת אומן לכם, פה בישראל!

ה מוזה

New member
"לאון שלנו נרצח"..../images/Emo16.gif..

דקרו אותו בחזה לפני חודש וחצי "..לאונצ'יק שלנו, אתה תמיד אתנו, לקחו אותך בלי רצונך אבל תדע מאמי שאתה לא הלכת, נשארת אתנו... אתה תסיים אתנו השנה את יב', תעשה אתנו את הבגרויות, תשתתף בטקס סיום ותבוא גם לרונדו... " [ליאון נרצח בדקירת סכין בסכסוך נערים מכתב מצמרר ומומלץ באישור הכותבת]

למעלה