מומלציישן.

Retama

New member
../images/Emo9.gif

- שיר השבוע (של אביתר):חתונה לבנה - שיר השבוע (כללי): מונטיגו ביי של התקווה 6 - אלבום השבוע: מוש בן ארי- עד אליי - ספר השבוע:
- מאכל השבוע: במבלולו - התחדשות השבוע: המערכת חזרה מתיקון :) מחר פלאפון חדששש
- ציטוט השבוע: "מה אתה רוצה? 5 שקל? זאת הבעיה?" - אתר השבוע: פייסבוק - סרט \ סדרת השבוע: להוציא את הכלב (מדכא :/ ) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "נטעם מעט מרחב" - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: מירוץ לפיד בוגרים ומירוץ חניכים- היה ממש שווה :] - משהו שהרס את השבוע: כל מיני שטויות שעשיתי שהתגלו כטעויות - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שלישי חברה באה אליי וקבענו לצאת לסיבוב בעיר בכל החנויות של "הכל בשקל"
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): אין לי.. - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): מוש בן ארי! - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): תנועת נוער (האמ מכבי צעיר, האמ)

power to the people :*

- שיר השבוע (של אביתר): דיו - שיר השבוע (כללי): Rage Against the Machine - Year of the Boomerang - אלבום השבוע: אביתר בנאי - שיר טיול - ספר השבוע: ... - מאכל השבוע: סויה - התחדשות השבוע: .... - ציטוט השבוע: Only by raising this awareness and promoting personal peace within today's self-defeatist society, can we allow the planet a chance to avoid self-destruction OPEN YOUR EYES, OPEN YOUR MOUTHS , CLOSE YOUR HANDS AND MAKE A FIST System of a down - אתר השבוע: http://www.radiohead.com/deadairspace - סרט \ סדרת השבוע: החמישיה הקאמרית, סיינפלד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): גוף אני רוצה, לא את הנייר הזה, לעוף אני רוצה, האוננות המזויינת הזו הנמוכה - אמוטיקון השבוע: :X - משהו שעשה לכם את השבוע: אני קצת יותר חופשי... :) בהרבה מובנים - משהו שהרס את השבוע: אני מניח שעד סוף השבוע יהיה משהו - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום רביעי - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): serj tankian, neil young, thom yorke, rage against the machine, system of a down, saul williams - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): אמן

למעלה