מומין =[

מומין =[

נמאס לי שאתה רק עם סנורקה , נמאס לי. תביט קצת מסביבך .. אני כ"כ אוהבת אותך =| ואתה פשוט לא שם עליי נמאס לי להביט עלייך דרך המסך ! אני רוצה אותך כאן , ועכשיו !! מומין אמא .

Witchcrafts

New member
סנופקין,

די. אי אפשר לסבול זאת יותר. אני רואה את המבטים שלך כשאתה מתקרב אליי. קשה שלא להבחין בעיניך הבוהקות תמיד כשאתה בסביבתי, נואשות לתפוס את מבטי. תמיד אני תוהה איך אתה מסביר לו את המסעות האלה, איך הוא בולע את התירוצים האלה שאתה מאכיל אותו בהם ("רוצה להתבודד קצת") באמונה שלמה בך. מתי תספר לו עלינו, על הביקורים שלך אצלנו, בחורף? לו פעם אחת היית כנה עם עצמך! אין לך מושג עד כמה ניסיתי להדחיק והשתדלתי להתעלם, אך לשווא... הקנאה פורצת ממני, הגיע הזמן לשים לה קץ; ‏ ‏ ‏‏ ‏ ‏ ‏ ‏‏‏ ‏ ‏‏‏ ‏‏ ‏ ‏‏‏ ‏ ‏ ‏ התנשא לי?
‏ ‏ ‏ ‏‏ ‏ ‏ ‏ ‏‏‏ ‏ ‏‏‏ ‏‏ ‏ ‏‏‏ ‏ ‏ ‏ ‏ ‏‏‏ ‏ ‏ ‏ ‏דרדסבא.

shvils

New member
חיסלת אותי מצחוק../images/Emo6.gif

פשוט לא ציפיתי לתפנית המשעשעת הזאת בסוף התפרצות הרגשות הסוערת הזו. אז... מה קורה יסמין? (ולמקרה שמישהו אחר שאני מכיר קורא את זה אז... מה קורה מישהו אחר??) תני לי להזמין אותך לקרמבו אחד או שניים
(השלישי הוא בשבילך, מישהו אחר שאני מכיר) אחחח... חורף
הסמיילים שלי זמינים

Witchcrafts

New member
זו היתה הפואנטה, אחרי הכל. או לפני הכל.~ P-:

וואו, כמה זמן, כמה זמן! מה שלומך? איך החיים? מה מעשיך בימים אלו? תבקר כאן יותר, ג'י. האהבה שלך לקרמבו חסרה. תסתכל על הפורום, הוא ריק מהם, בושה וכלימה! נפלא לקרוא ממך. |חיבוקים|

למעלה