מול ים

מרישה

New member
מול ים

שאלתי פה על מסעדת מול ים לפני מספר ימים. היינו בעיסקית ביום שישי, והנה דעתי (יש הפתעה בסוף) באנו לשעה שהזמנתי, היינו צריכים לחכות 5 דקות, אך קיבלנו על כך פיצוי- 2 כוסות שמפניה עם קרם קסיס:) 2 מנות הפתיחה: פילה קוד בתמרינדי פילה דג קוד מהים הצפוני מאודה על "סנדביץ" דלעת ואנדיב ברוטב תמרינדי סקלופ בצ'אודר ארטישוק ירושלמי קוקי-סאן-ז'אק במרק ארטישוק ירושלמי, תפוחי אדמה בזעפרן וצדפות ארקטיות היו פשוט מעולות, במיוחד הדג קוד, ממש תענוג בפה, תמוק מתוק:) הסקלופ גם טעים מאד אם כי לא ברמה של הדג. מנות עיקריות: פרות-ים בקציפת ליים וטימין קוקי-סאן-ז'אק ושרימפ קריסטל על ראגו ארטישוק, תירס ושמפיניון לובסטר בגריל חצי לובסטר קנדי צרוב בגריל עם ירקות וסלט עלים ירוקים בטכלס, היה טעים, אם כי גם אני וגם בן זוגי נמלאנו ציפיות לאחר מנות הפתיחה המעולות וטיפה התאכזבנו. הפרות ים היו טיפה פרות ים והרבה סלט תירס ושמפניון (אם כי הקציפת ליים הייתה במקום ונתנה גם מראה וגם טעם מעניין) והלובסטר? נחמד אבל לא וואו.. שתינו יין לבן, נראה לי מיקבי שאטו גולן (או משהו בסגנון) בקינוח התחלתי להרגיש לא כל כך טוב אז רק בן זוגי הזמין את טארט תפוחים וערמונים תפוחים בקרמל עם קציפת מסקרפונה וגלידת ערמונים וסיפר שהיה טעים בצורה פנומנלית 2 כוסות קפה והלכנו חשבון- 436+טיפ=500 ש"ח יצאנו לטיילת, היה מאד יפה, קצת אחרי השקיעה, טיילנו על שובר הגלים, ואז...קיבלתי בצקת מטורפת והתעלפתי
נסענו לוולפסון והתברר שקיבלתי שוק אנפילקטי כתגובה אלרגית לאחד מרכיבי הסעודה (לא ברור מה) לפחות היה מעניין...

ננה f

New member
YYYYYY הצדפות....

מן הסתם הסיכוי הכי גבוה, במיוחד אם זה משהו שלא אכלת בעבר.

ו שתי

New member
תגובה אלרגית יכולה לקרות גם בחשיפה

שניה ושלישית (או חמישים) לאלרגן. אני מציעה לך להסתובב מעכשיו עם מזרק, למקרה שלתגובה נוספת בטעות, היות וכל תגובה אלרגית לאלרגן שנחשפת אליו יכולה להיות חמורה יותר.

prizman

New member
איזה מבאס

למרות שזו לא אשמת המסעדה. כדאי שתגשי לבדיקת אלרגיה כדי לבדוק מהיכן זה בא כי זה עשוי להיות מסוכן.

גסטרו

New member
בשבת הבאה ממליצה לך להתפלל

תפילת הגומל- על שהגעת לוולפסון בחיים ....

יויו13

New member
500 שח עיסקית זו לא טעות

אז כמה עולה לזוג לא עיסקית. תרגישי טוב .

למעלה