מול ים
הלכנו לחגוג את השיחרור של אחי הקטן מצבא ההגנה. החלטנו לנצל את העיסקית של ימי שבת במול ים. הוזמנו לראשונות-
פילה מוסר צ'אטני- מנה מצויינת- הפילה מונח על מצע של צ'אטני תמרים, עם חרדל וקצת פלפל חריף.
קרפצ'יו לוקוס- לטעמי מנה מעולה, אמא אהבה קצת פחות- הקרפצ'יו מגיעה כשעליו ערימה של ירקות העונה.
רביולי צדפות- כיסוני קוקי סן ז'אק עם שרימפס בציר לובסטר וחומץ בלסמי- ה"בצק" של הרביולי הוא למעשה הקס"ז- מנה מאוד מעניינת וטעימה. לעיקריות-
חצי לובסטר קנדי צרוב בגריל עם ירקות קיציים וסלט עלים ירוקים- מנה שצריך להתעסק איתה- אבל שווה כל רגע.
חצי לובסטר מבושל בצירו עם סלט חם, פורטבלו ואספרגוס, מחית וריזוטו מאספרגוס - "לובסטר לעצלנים" כמו שאבא שלי קרא לזה- מגיע רק הבשר של הלובסטר. מנה מצויינת, אבא מאוד התלהב מהריזוטו עם האספרגוס.
פסטה עם שרימפ, קלמרי, עגבניות וציר סרטנים- מנה קצת חריפה, אבל במידה. היה מאוד טעים.
שרימפ ולנגוסטין על סלט חם של פטריות, מנגולד עם עגבניות קונפי ופנציטה- גם כאן היה צורך בהתעסקות- אבל לדעתי זו הייתה המנה הכי טובה. לאחרונות-
סורבה- מבחר של כדורי סורבה בטעמים שונים- מנה די גדולה, לא ליחיד.
מרק מלון עם גרניטה מנטה- מנה מאוד יפה- בירוק הבהיר של המלון יש פסים ירוקים כהים של נענע עם דומדמניות בצבע סגול כהה. מנה מרעננת מאוד וטעימה.
פרפה סברס עם ליצ'י- מנה חדשה- אמא מאוד אהבה אותה. סה"כ- 5 עיסקיות+ סן פלגרינו+ מים מינרלים קטן+ בקבוק יין+ אספרסו כפול- 950 ש"ח, לא כולל שירות.
- לשירות המצויין- מאוד מקצועי, תמיד זמין- אבל לא מעיק.
- יש שם מדף עם הרבה ספרים, כששאלתי מה זה, הביאו לי לראות שזה הספר 50 המטבחים הגדולים בעולם, שמול ים זכתה להיכנס אליו, ונתנו לי את הספר מתנה. שורה תחתונה- לא זול, אבל בהחלט שווה את זה
הלכנו לחגוג את השיחרור של אחי הקטן מצבא ההגנה. החלטנו לנצל את העיסקית של ימי שבת במול ים. הוזמנו לראשונות-