מול המראה..

מול המראה..

סתם דברים שרציתי לשתף.. ***היא- אני האישה שבי לא נותנת להיות ילדה ולו יכולתי לשים את ראשי בחיקו רק לרגע קט להיות ילדה קטנה ולתת לאישה הקרה, השולטת להרגע רק לרגע להכנע. אבל האישה עוד שולטת בילדה הקטנה המבוהלת. *** אישה?? האישה שבי מאוד מוזרה האישה שבי לא אוהבת אותך היא איננה אוהבת גם את עצמה, היא אוהבת אותה, את האישה האחרת. האישה שבי אולי בכלל לא אישה שלימה רק בגופה, לא בנפשה. ועכשיו לשלב האהוב עלי.. השאלותתתתתת האם אתם שלמים עם עצמכם??האם קצת מזייפים שנמצאים עם אחרים או לבד מול המראה... האם אתם מתייחסים למה שמשתקף בחזרה כאל מצוי או רצוי.. כשאתם נמצאים עם אנשים שלא מכירים אתכם..(למטרות מיניות ) האם אתם נותנים להם לראות את המשתקף הקיים או מה שנראה בעינכם כמושלם *** בשונה מפורומים אחרים.. כאן, לפי דעתי הנושא של מה שגלוי ומה שנסתר הוא יותר אקוטי... איך אתם מתמודדים איתו???

אסתי69

New member
אוי דיווה אם רק

היית יודעת מה את עושה עם הדברים שאת מביאה לפה :)) זה כל כך יפה ואמיתי ונכון (ואתה שם אל תחייך כן אני איתך פה) ולשאלה ככל שאת יותר לומדת לקבל/לאהוב/להשלים את עצמך (או נגיד את זה בגוף ראשון ככל שלמדתי וכו...) ככה הפתיחות החשיפה, האומץ גובר והולך זו דרך לא קלה אבל מה זה שווה :))

אסתי69

New member
הזכירה לי מישהי

בעצם קיומה :) את האמון והבטחון שצריך שיהיה בצד השני (תודה לך יקירה לי) }{

ראשית , צריכה לבקר בבלוג שלך

את נשמעת אישה כלבבי. אני שלמה עם עצמי אבל רק בשנים האחרונות. אהבתי את עצמי מאז ומתמיד אבל הייתי מודעת לאופיי הסוער וכשזה היה מתפרץ זה עשה לי רע. אני אוהבת אותי על הטוב והרע.

gidionline80

New member
היא אוהבת אותה את האשה האחרת

למי התכונה המשוררת לילדה מי האשה האחרת שאת ככ אוהבת ואם כבר שאלת לגבי WHAT U C IS WHAT U GET

אייבורי

New member
מעלים מראות שכמוני

מממ...כןדיווש שלם מאד ברור שקצת מזייפים, אחרת לא נשרוד פה בעולם הגדול. שאני נמצא עם אנשים למטרות מיניות זה לרוב לרוב עם אנשים שאני מכיר מספיק זמן, צריך את הקירבה בשביל הרגש..יווווו ווט דו יו נואו...מפגר אחרי הכל.

רוני קל

New member
../images/Emo51.gif עוד נסיון ,רק שפתאום

פוגשים ידידים וידידות . הפורום הזה מתרחב לאחרונה נכון?

רוני חומד..

הידידים והידידות היו שייכים לפורום הנל.. הם רק קפצו לבקר את הפורום השכן..(נכון אייב, שכן חמוד)

אייבורי

New member
אכן כן

אני מכאן אני רק פה לפעמים קצת שם. אולי בגלל המוזה או הדיווה גם.

../images/Emo9.gifיוווו.. מסמיקה

בוא קבל חיבוקקקקקק מותק

רוני קל

New member
../images/Emo16.gifאגב גם אני התחלתי מפה !

ונדדתי דרומה !
מוצא את שני הקצוות מענינים ןמרגשים !

למעלה