מול המחשב

ronitr11

New member
מול המחשב

אתה יושב מול המחשב מאונן בצ'ט היום קוראים לך רונן אתה נבוך, מנסה להסתיר אין לך איך להסביר רוצה עם עצמך קצת להתפנק אז תשפשף חזק, רק שלא תיחנק תבוא אלי למיטה מתי שתגמור שם תיכנס מה שבטוח לאיזה חור יש שם בנות בהלבשה תחתונה כמו שרואים בערוץ האופנה מציצה עליך כשאתה גונח את זרעך על החזה מורח נהנה מכל רגע של פינוק מקומי רק חבל שיד ימין באה במקומי משהו קסום יכולת לקבל פנטזיה נוספת אתה מתבל בנות, בנים, טרנסקסואלים היום אתה בקטע של אנאליים גמירות ואיברים מתוחים חדירות ואחוריים פתוחים רואה אותך נהנה מהחיים אצלי באנאלי לא נכנסים קולט אותי בוחנת אותך אל תפסיק מבקשת ממך במקביל אל עצמי יד מכוונת מרגישה רטיבות, מתכוננת מחדירה לי אצבע לישבן אני כמו על ענן הרגשה חדשה מוזרה אתה מוסיף אצבע מורה מזיין אותי עם שתי אצבעות מממ.. זה לא יכול להיות בקול גדול אני גונחת כשאתה נכנס אלי לתחת החלום שלך הופך פתאום למציאות אתה לא מאמין זה ברצינות חוזר למחשב לספר לעולם שהיה לך זיון מושלם

משקיעה

New member
מול המחשב

הכן דברים רבים אפשר היום אני בת 22 ואחכ 36 מפנטת עים נערים מדהה עימם בתאורים ואני מרחפת נכנסת עמוק לתפקיד רטובה כבר מהמילים גם מהשאלות החושניות והידע שלי הולך ורחב כמו הגוף הקטן או גדול איך שרוצים הכן מחשב יקר דבר נדיר בחיי

למעלה