מולי קצורין

• פותח הנושא McDVD
  • פורסם בתאריך

McDVD

New member
מולי קצורין

מולי קצורין

כפי ששמתם לב לאחרונה מולי קצורין נמצא הרבה בכותרות (או לפי קצורין בתת כותרות אחרי הכדורגל).הוא כבר ממש מתחיל להיות כמו אלה שעושים את הכותרות בכדורגל. מה שאני רוצה לאמר זה ש מדבר כמו ראשי הכדורגל ומתחיל לעשות בושות כמו שהם עושים. הוא כנראה החליט שבכדי לתקן את העוול שנעשה לכדורסל בתקשורת הוא יהפך להיות פה גדול ויגיד כל מיני שטויות שמזיקות לו לשחקנים ובכלל לשם הטוב של הכדורסל הישראלי.אז כדי שהכדורסל לא ידמה יותר מידי לכדורגל הישראלי עדיף שאדון קצורין ברוב טובו יסתום את הפה שלו ויעשה את עבודתו.

McDVD

New member
נכון אבל...

הוא אכן תורם לכדורסל אבל מה שמפריע לי זה שבשביל להיות בעמודים הראשונים של העיתונים ובכותרות הוא יהפוך את הכדורסל לכדורגל מבחינה תקשורתית הכוונה שהוא יהפוך את הכדורסל לשוק כמו הכדורגל.

אני מסכים איתך!

מולי קצורין הוא מאמן מצויין שכנראה אחת השאיפות הגדולות שלו(אולי אפילו יותר מהצלחת הנבחרת) היא שהכדורסל יהיה ענף היצוג של ישראל. אף פעם זה לא הפריע לי,להיפך,זה שימח אותי עד פליטת הפה שלו שהכדורסלים יותר אינטילגנטים מהכדורגלנים. אני לא חושב שזה כל כך חשוב מי מביא הביתה יותר כבוד,הכדורגל או הכדורסל. למרות שברור שהכדורסל,למולי חשובים שטויות כמו כמה דפים מקבל כל ענף בעיתון...במקום לחשוב בהגיון מה עדיף לו,בורשטיין על הספסל בנבחרת או בורשטיין בתור אחד מכוכבי הטורניר ביפן,הוא פותח כל יום את העיתון בתקווה למצוא את עצמו בכותרות. אני מאוכזב מאוד מאבא של ילדה מהשכבה שלי.

McDVD

New member
אתה לומד בבליך נכון?

אם כן אז עשו מכם יותר מידי עניין עם הבחירות האלה(בלי לקחת אישי).

לא,אני לומד באוהל שם:)

כן...על הבחירות בארה``ב לא כתבו כל כך הרבה בעיתונים. אבל גם אצלנו עשו בחירות וגם אלינו באו אריק שרון,אהוד ברק,חיים רמון,סילבן שלום(שכננו היקר:),אברהם בורג,אפרים סנה ועוד...

למעלה