מולי התותח!

Adam GTI

New member
מולי התותח!

כל הכבוד על השיא הישראלי (לאלו מכם שלא יודעים, מולי קבע אתמול, יום חמישי, שיא ישראלי לגילאי 40-44 :23.75 ) כל הכבוד!!! וגם על כריזתך באליפות ישראל, בהחלט יהיה שווה!

Adam GTI

New member
תמשיך כך!, ושאלה

אם אתה הכרוז באליפות ישראל אז מי יהיה השדרן ו\או הפרשן בשידור של ערוץ הספורט?! אבל בכל מקרה - אנחנו מעדיפים אותך חי וקיים מולנו באצטדיון , ולא "סתם" בטלויזיה נ.ב אתה באמת תתחרה גם בגמר באליפות ישראל או שסתם צחקנו (עם המיקרופון מדונה וכו')?

mitzi63

New member
../images/Emo7.gifסליחה?!?!?!?!

מולי למה לי אתה לא אומר לי תודה!?!?!?! ולמה אתה לא מחמיא לי על ההודעות.. אני החמאתי לך בהן.. לא יפה מולי!!! מיצי נעלבת....

מיצי היקרה

את ממש בלתי נלאית.....השתלטת על כל שעות היממה...מיצי ללא הפסקה תודה מקרב לב על הפירגון. מקווה שתהיה מסיבת א"ק מרגשת. ביי

shposh

New member
למולי

קודם כל מזל טוב על השיא ... קבל ברכות גם ממני וגם שאר הקבוצה "הירושלמית"... דבר שני, סוף סוף קם כרוז לישראל!!! אחד שגם יודע את שמות הרצים ותוצאותיהם וגם יודע להבדיל בין ריצת 800 ל200 (בניגוד לכרוז מאתמול) אז בהצלחה לכולם ויללה ביי בנתיים

לאבי, ולכל האתלטים

אבי, קודם כל תודה רבה! כיף לקבל כל כך הרבה פירגון מהחבר'ה. מקווה להחזיר לכם בגדול במהלך האליפות... גם לך מגיע מזל טוב, לא? האמת שאני מתרגש לקראת תפקיד הכרוז הפעם. לא שזה משהו חדש עבורי, סה"כ עשיתי את זה בין השנים 1986-1998... למרות ששידרתי כבר בחיי מאליפות עולם, מאליפות אירופה, מאולימפיאדה ומגולדן ליג ההתרגשות הפעם היא בזכותכם. אתם, האתלטים הצעירים שאני פוגש על המסלול באיצטדיון בכל ימות השנה טרם זכיתם שאהיה הכרוז שלכם באליפות. הותיקים עוד זוכרים, אבל לכם אני מקווה שהפעם תהיה חוויה ואשמח לעשות לכם ולקהל כיף ביומיים אלה. בהצלחה לכולם!!!

עזוב קריינות מולי, שאפו על השיא

מדהים לראות אותך מתאמן בכזו רצינות ומקצוענות ועוזר לכל מי שרק אפשר דוגמה לדור הבא

למעלה