מולין רוז´...

מולין רוז´...../images/Emo7.gif

אני מתנצלת מראש אם זאת תהיה הודעה ארוכה, מתבכיינת ומתפלספת, אבל אני חייבת להוציא את רגשותיי החוצה... ובכן, ראיתי עכשיו בוידאו את מולין רוז´ בפעם השלישית, ואני בוכה כמו תינוקת. בפעם השלישית. כל פעם שאני רואה את זה אני מתחילה לבכות מחדש!!! אני מחשיבה את עצמי בתור אוהבת סיקסטיז מושבעת, ילדה שמאמינה באהבה, במוזיקה, בחירות, ילדת מהפכה בוהמית אמיתית, אבל לפעמים החיים מנסים להוציא אותי מהשקפת עולם תמימה זאת. לפעמים החיים מנסים להוכיח לי שאהבה זה דבר הרסני שלא עושה טוב לבריאות, ורק יכול להזיק. מספר בנים כבר הוכיחו לי את זה בעבר, וגם (או ליתר דיוק בעיקר) אמא שלי. וגם הסרט הזה, למרות שזה סרט שמאמין בחירות, יופי, אמת ואהבה, מוכיח לי כל פעם מחדש שאהבה זה דבר איום ונורא. תראו איך כריסטיאן נשאר בסוף הסרט! הוא נותר בנאדם הרוס, מרוקן, עם לב שבור, שאין לו שום דבר לחיות בשבילו! האם זה מה שאני רוצה לעצמי? האם זה מה שכל אדם שהוא רוצה לעצמו? למה להתאהב? כדי לזכות ביום אחד של אושר ולשלם עליו בחיים שלמים של סבל?! לשם מה?! כשאתה מאוהב במישהו אתה נעשה תלוי בו, זקוק לו באופן נואש, וכל שנייה הוא יכול לפגוע בך נוראות, לשבור את לבך, לגרום לך להישאר כל-כך הרוס שיהיה כמעט בלתי אפשרי להשתקם. אז לשם מה ליפול בפח הזה שנקרא "אהבה"?! אבל, למרות הכל, אני מאמינה שקיימת בעולם הזאת אהבה כל-כך גדולה וכל-כך חזקה, שאיש מבני הזוג לא ייעז להפר אותה ולשבור אותה, ולפגוע כל-כך באדם שאהב. בשל היותי כל-כך תמימה וכל-כך מאמינה בניסים, אני מאמינה שאיפשהו קיים דבר כזה. אבל הנסיונות החוזרים והנשנים ולמצוא אותו עושים ללב פצעים כל-כך עמוקים וכואבים, שאני בספק אם זה שווה את זה. אז אני מקווה שכל אחד מאיתנו ימצא את האהבה הזאת בסופו של דבר, ושיסבול מכמה שפחות כאב בדרך אל האושר. אבל אני עדיין חושבת שעמוק בפנים, אני לא חושבת שאף אחד שווה את הסבל.

המממ...

ראיתי את הסרט פעם אחת ולא נראה לי שאני אראה אותו שוב. תיראי, נהנתי מכל רגע. הסרט תופס אותך מהשניה הראשונה ולא מרפה עד הסוף. חלק מהזמן נראה לי ששכחתי לנשום מרוב התלהבות. אבל.... אני חושבת שזה הסרט היחידי שראיתי שבאמת גרם לי לחשוב מחשבות אובדניות סופניות משהו.... סיימתי את הסרט ורציתי ל ה ת א ב ד, מרוב דכאון. אז פעם אחת הספיקה לי....יש דברים שכואב מידי לראות.

למי שאהב את מולאן רוז´ אני ממליץ

לראות גם את Strictly Ballroom של במאי הסרט באז לורמן (ולא את רומיאו ויוליה המעצבן שלו, עם דיקפריו ודיינס). סרט מהמם על חבורת רקדנים.

אל תבינו אותי לא נכון...

המולין רוז´ זה הסרט הכי יפה שקיים בעולם כולו, אבל הוא פשוט גורם לך, כמו שאמרה כאן מישהי, לנטיות התאבדות (לא בהכרח כל-כך קיצוני, אבל זה מדכא...), ואם זאת אתה גם מאושר בצורה מוזרה. זה הסרט הכי מדהים שיש, אבל קשה להתמודד שאתו וקשה לראות אותו מבלי שמתעוררת בך איזו שאלה או ביקורת. אבל אני באמת מאוד ממליצה!

צודקת סתיו...

זה סרט פשוט מדהים, אני ממליצה לכולם לראות אותו, למרות שהוא ממש (אבל ממש) מדכא.... האמת היא שאותי הוא השאיר בהרגשה די טובה... טוב, לא טובה אבל גם לא הייתי מדוכאת... אל תשאלי אותי למה... אז לכולם- רוצו לראות! טוסו! זה הסרט הכי מדהים שקיים!

אווווווווווווווווווווווווו.........

סתיו, אין מה לעשות, ברגע שנפלת על מישהו-(ואני נפלתי חזק) אז אין לך מה לעשות ממש...אי אפשר למנוע מעצמך להתאהב-אפילו כשאת יודעת מראש שהוא לא שם עלייך קצוץ והוא ממשיך להיות מושלם כל כך.........אההההההההההה...........סליחה,גלשתי לחיי האישיים... בכל מקרה, אני מאחלת לך,סתיו,החלמה מהירה..
, ואל תדאגי...במקרה נפלת על שני %#&^%$^ים.... את עוד תמצאי מישהו בשבילך... שאלה: בטיול השנתי,איך אני אשרוד 3 ימים בלי לראות את פרצופו המושלם של חמואל????????????אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
מאיה

מאיה מתוקה...

אני שונאת להיות מגעילה, אבל זה פורום מחזות זמר... אם את לא כותבת הודעות שקשורות לנושא, אני אאלץ למחוק אותן...
רק שתדעי. סורי...

למעלה