מולים, גוצ'ה

Levinzone

New member
מולים, גוצ'ה

אז אתמול הייתי עם ידיד בגוצ'ה, בפעם הראשונה אכלתי את מנת המולים שלהם (ההיא עם הצ'ילי...). היה טעים בטירוף, אני מתה על מולים.. אבל (!) היה המון המון חול!!! ואמרו לי (לא במסעדה, מישהו אחר) ש"מולים באים עם חול ואין מה לעשות". זו ממש לא הפעם הראשונה שאני אוכלת מולים, ולא זכור לי חול. מה הקטע? חוצמזה שתדעו שמולי אכלו (אכל...) אורז עם קארי, חזה אווז מעושן ושרימפס, ונהנה מכל רגע. וגם הרביולי גבינת עיזים ברוטב שרימפס שחדש יחסית בתפריט נדגם שם לפני כשבועיים והיה מ-ע-ו-ל-ה! מתה על גוצ'ה, רק מה הקטע עם החול? יעל

adul

New member
אבל המנה הזו נקראת

מולים ברוטב צ'ילי חריף-מתוק וחול סהרה... סיבנו אותך קלות,לא נורא..

ננה f

New member
סחתיקה עדול על החתימה

אהבתי ומולים, שהם ממש לא העדיפות הראשונה שלי, אוכלים כמובן ללא חול.

ברוזונת

New member
מולים אכן באים עם חול...

אבל שוטפים אותם.. ולא פעם ולא פעמיים ראיתי את השטיפה היסודית שהם עוברים בגוצ'ה.. לי לא יצא להתקל בחול במולים שלהם... למה לא החזרת את המנה?

meravbr

New member
../images/Emo4.gif

מי אמר לך כזה דבר? הם צריכים לשטוף את כל החול... הזכרת לי את הטיול הראשון או השני שלנו לפריז אי שם בסיקסטיז (בערך
) - יש שם רשת שמגישה סירי מולים בכל מיני רטבים - היינו כמה פעמים ומאד נהננו, אבל בפעם האחרונה שהיתה יום לפני הטיסה חזרה הארץ המנה של הבעל היתה מלאה בחול והוא לא החליף. כל הדרך ארצה הוא הקיא את נשמתו... בקיצור - פעם הבאה, תבקשי מנה נקיה יותר.

"שה לאון"?!

היינו לפני כמה שנים בזו ליד כיכר הבסטיליה ואכן המולים וגם סלט החסות היו מלאים בחול. היינו מזועזעים

S i g u r R o s

New member
חולות נודדים

את המולים חייבים לנקות לפני ההכנה/הגשה. הניקוי כולל את החול [מן הסתם] וכמובן גם את הזקנקן המצוי בסנטרו של המול. באשר לפאשלת ההגשה במסעדה- פשוט מחזירים. פשוט מאד. אף פעם לא הבנתי למה צריך לאכול ולסבול ועל אחת כמה וכמה כאשר משלמים....

Levinzone

New member
תגובה לכולכם ../images/Emo13.gif

החול היה במולים שהיו למטה בצלחת (משהו הזוי לגמרי...) ואפילו לא הייתי בטוחה שזה חול בהתחלה, אז אכלתי אותם. ולא חשבתי אפילו על להחזיר (אולי כי זה היה ב1 לפנות בוקר?). טוב לדעת, לפעם הבאה.

למעלה