מולטיפלי מחיקות ושינוים עזרה דחוף!!

• פותח הנושא tkz
  • פורסם בתאריך

tkz

New member
מולטיפלי מחיקות ושינוים עזרה דחוף!!

אהלן חברה אני רוצה לעשות בדאטה בייס של הבדיחות שלי שאני אוכל לבחור כמה רשומות ב ADMIN ולמחוק אותם בו זמנית, כמו כן לשנות קטגוריה של הבדיחה של כמה בדיחות בו זמנית (מסקס לנגיד גזעני) למישהו יש רעיון איך עושים אתזה?

תמר,

New member
מה הבעיה?

תכתוב תוכנית שמתאימה ל-DB שלך, וזה יעבוד פרפקט.

Megapuzik

New member
?

הכוונה הייתה (ככה הבנתי, אם לא, סליחה) לבנות תוכנית בphp שתתאים עצמה לdb שלך כך שאת הפעולות תוכל לעשות בין השאר מהדפדפן. משהו כמו phpmyadmin רק שמותאם לך ולפעולות שאתה רוצה.

תמר,

New member
take it easy ../images/Emo96.gif

נחלק את התשובה לשניים: אזהרה - אם אתה רוצה למחוק משהו מהדפדפן ישירות (אין לי מושג איך, אבל...) אתה יוצר חור גדול באבטחה, ובעצם מאפשר לכל אחד למחוק לך כאוות נפשו. ושאלה - אולי תפרט לנו בדיוק איך בנוי האתר שלך, באיזה אופן אתה שומר את הבדיחות וכדומה, כך אולי נוכל להושיט לך יד לעזרה. ככל שתפרט יותר, תקבל תשובות מתאימות יותר.

tkz

New member
עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!

דבר ראשון תמר אם את לא יודעת מספיק אל תעשי את עצמך ותעני לי תשובות אם לא שמעת אף פעם על דבר שנקרא ADMIN LOGIN כדאי שתלמדי את זה דבר שני: Ok i got a joke db.and i want to make web admin for that and i can select multiply records Via checkbox and then its processing it and make multiply del here is the lines: <input type="checkbox" name="jokeid[]" value="<? echo $r["id"]; ?>"> then the next page: mysql_connect("localhost","root",""); mysql_select_db("jokes"); for ($i=0;$i<count($jokeid);$i++) { mysql_query("delete from jokes WHERE id=$jokeid[$i]"); } its not working

תמר,

New member
../images/Emo148.gif

דבר ראשון - התשובה שלך ממש לא עושה לי חשק לענות. אם תבדוק בפורום הזה, תראה שנתתי המון תשובות, ואני לא נוהגת לעשות את עצמי כאילו אני יודעת. בד"כ אני יודעת כשאני עונה תשובה. דבר שני - הסינטקס נראה בסדר, אם תוכל לצרף את השגיאה - זה יוכל לעזור. יש עוד אפשרות למחוק את כולם ביחד, בלי לולאה:
mysql_query("delete from jokes where id in (". join(",",$jokesid) .")");​

lizard

New member
תמר ??? לא יודעת משהו?

היא אחת התותחיות הכי גדולות שאני מכיר. ואני מכיר
ביום שהיא לא תדע מזהו זה יהיה יום מאוד עצוב כי השטן יעלה להתחמם

תמר,

New member
לא להיסחף בבקשה

יש הרבה דברים שאני לא יודעת, אבל יש עיקרון אחד שאני מנסה ליישם: "סייג לחוכמה - שתיקה". או במילים אחרות: כשאני לא יודעת, אני פשוט לא עונה.

למעלה