מולטיהאנטר

מולטיהאנטר

בשרת 1 הכפר שלי נבנה איטי מדי: במבנה המרכזי מתגוררים הבנאים המוכשרים שלך. ככל ששלב המבנה המרכזי גבוה יותר, כך הם יסיימו מהר יותר לבנות מבנים חדשים. זמן בניה נוכחי 100 אחוז זמן בניה בשלב 2: 96 אחוז עלויות בכדי לשדרג שלב 2 : 90 | 50 | 75 | 25 | 1 | 3:38:20 סה"כ: 240 (+2213) העובדים עסוקים בעבודה אחרת זה נראה לכם הגיוני? 3 שעות ו38 דקות למבנה מרכזי שלב 1 !! פניתי למולטי בבקשה שיבדוק את העניין ויענה לי.. הוא קרא ולא ענה לאחר כמה דקות. אח"כ שוב ביקשתי, ושוב התעלם. אח"כ שוב, ושוב התעלם. לאחר מספר דקות עוד פעם ביקשתי ושאלתי חמה הוא מעלם.. והוא כהרגלו -מתעלם. בשרת 3 עוד יותר גרוע. אני מורחק מהתאריך 19 לנובמבר. שלחתי להם מיד אחרי ההרחקה למה אני מורחק, כמה זמן בערך תהיה ההרחקה, מה יהיה העונש. אבל... הם אפילו לא קראו את ההודעה. ועבר יותר מ48 שעות מההרחקה ועדיין רשום בהודעה "לא נקרא". 48 שעות,רשום שהם יענו אחרי 24 שעות מקסימום. ואם הם יקראו, האם הם יענו לי? ביום שהורחקתי הייתי ראשון בבוזזים בפער גדול, הייתי במקום 21 ובמצב צבאי מאוד טוב. ועוד בעיה- ב2 מהכפרים שלי יש מינוס גדול מאוד: בכפר 1 מינוס של 1800 ובכפר2 מינוס 1200. בעוד כמה שעות המחסן יגיע ל0 ואז החיילים יתחילו למות. מה כבר אני יכול לעשות? למחוק את החשבון? זה מה שהם מנסים לגרום לנו לעשות? שלחתי מייל לתמיכה וגם לתמיכה הבינלאומית של טרויאן, לפחות אני מקווה ששם יבינו את המצב בו השחקנים הישראלים נמצאים.

לא מצחיק בכלל

72 שעות בלי לקרוא הודעה לכל המולטים בשרת 3. ולאדמין ואף אחד לא קרא.. אותי זה מרגיז

למעלה