מולדת

זה טוב לתת אוכל

זה טוב ומצווה גדולה ביותר לתת אוכל לנזקקים אבל חשוב יותר לתת חכה ולא דגים. צריך להביא לכאן מפעלים ולא להבריח אותם צריך מנהל תקין שלא יגרום לחברות ענק כמו לוגיסטיקאר להתאדות מלוד, זה מפעל עתיר ידיים של פועלים לא מקצועיים בעיקר וצריך לגרום לאזור התעשיה שלנו להראות כמו פארק ולא כמו פח זבל, כדי שיהיה עבודה לתושבי לוד שיממנו את עצמם ולא יזדקקו לנדבות כדי לאכול. מה שקורה היום בעיר זה שיותר ויותר אנשים זקוקים לאוכל ופחות ופחות יכולים לתרום, כל המעמד הגבוהה עוזב את לוד וכבר קשה למצוא תורמים מקומיים שידאגו לעניי העיר, אני משוכנע ששינוי בהנהגה וזה אומר עמוס חג"ג יגרום להקטנת התופעה של רעבים בלוד,זה לא סוד שכול בוקר ישנם אנשים שנוברים בפחי הזבל לאסוף אוכל מראה קשה ביותר.

נכון....ובגלל זה...

חייבים לבחור בניסים דהן לראשות העיר . הוא היחיד בעל תוכנית פעולה להביא מפעלים ללוד.. הוא היחיד המסוגל לפתור את בעית הביטחון האישי של התושבים הפואנטה היא שבמקום שתושבי לוד הנזקקים יוכלו שלטים נותנת להם מטה מולדת מצרכי מזון בסיסים לקיום יום יומי. כולם חשבו שזה גימיק תקשורתי ושגעון עונתי... אבל רק אדם כמו ניסים דהן מתמיד בנושא ומגדל מאדיר ומפתח אותו. אם תצטרף אי פעם אתה או מי מטעמך לסיבוב חלוקה לנזקקים תווכח כמה מרגש הנושא וכן תתרגש לראות את דימעות התודה בעיניי המקבל. איציק סגל genesis

elivar11111

New member
ניסים .

אני לא יודע למה אך תדע אין לי אמון באנשים שהם קיצוניים מבחינה פוליטית, הם עסוקים יותר מדי עם רגשות מי צריך את זה

genesis

New member
קיצוניים..?

שלום אלי.. האם שמעת במו אוזנך את דעותיו של ניסים דהן והגעת למסקנה המלומדת והנאורה שדעותיו קיצוניות..? איציק

elivar11111

New member
ניסים .

"לדעת איך לחנך "את הערבים זה לא נשמע לך קצת קיצוני? בעצמך אמרת לי זאת

elivar11111

New member
ניסים .

דבר נוסף מפריע לי. אדם שמנחמדות לאלימות עובר הלוך ושוב בין רגע.זה לא נחמד.... זה לא נעים..... גם להציג מראש אני אטפל רק בחלק מהאוכלוסיה,- זה גם לא נשמע יפה,גם לא הגון...?! אלי בר

genesis

New member
נכון

אבל האם שמעת במו אוזנך את ניסים דהן אומר במו פיו את מה שאתה מייחס לו...? והיכן נושא האלימות...? ניסים דהן אלים..? מה הוא עשה לך שאתה מגיע למסקנות כאלה..?

elivar11111

New member
איציק .

המתן מצ"ב ציטוט מדוייק מכותב מטעמכם שראיתי בפורום אחר... אנו מוכנים שהזמנה זו תהה דו סיטרית הינך מוזמן בכול עת שתחפוץ לסניף מולדת בלוד בראשותו של מר" ניסים דהן פרופסור לעיניני פוליטקה בלוד {ערבים יהודים....המבין יבין !1 } זה מקובל???

genesis

New member
בוודאי שמקובל

אכן ניסים דהן הוא פרופסור בפוליטקה לעיניני יהודים וערבים. כמי שחי בעיר כל חייו יש המון אנשים מכל המגזררים גם יהודים וגם ערבים המכירים ומוקירים אותו. ניסים מכיר כל אחד אישית וכל אחד בעיר מכיר אותו. מה כאן לא בסדר..?

genesis

New member
ביטוי כגון זה...

אכן קיצוני. ניסים דהן מעולם לא אמר דבר כזה... האם שמעת אותו אומר...?

למעלה