מוכר מידיי . ט

eize ani

New member
מוכר מידיי . ט

מאודמצחיק.

מחמאה שהופכת לשטן -

מכירות את זה שכוונה טובה ומילה "טובה" כמו:
"את נראית טוב"

בעצם אומרת:

"השמנת .. .."

ואני רק רוצה שלא יגידו לי כלום
לעולם
לעולם

אני לא נראית

עצוב

שכל מחמאה הופכת לעלבון. אבל כשאת לא אוהבת את עצמך, את גם לא יכולה לראות שאולי מישהו באמת באמת התכוון למשהו טוב עלייך...

כשאת מפחדת להיות נראית... מה את בעצם לא רוצה שיראו?

eize ani

New member
קושי בהחלמה אני מניחה

הכל נראה, הכל בחוץ.
אני עולה- רואים, אני יורדת- רואים.
אני למעשה מחלימה.. אני מרגישה את זה.

אבל בתהליך ההחלמה אני חווה תנודות במשקל, אני עולה כי אני מפחדת "לא לאכול" אז אני אוכלת.. לא משנה רעב לא רעב, צריך לאכול- אוכלים

ואז עולה.
וכולם רואים . אני רואה במבט שלהם, הם לא מסתכלים עליי הם בוחנים לי את הגוף ואני יודעת מה הם חושבים בפנים
'שוב זאתי עולה ויורדת "
כן אני יו-יו חהחהחה

הכל בחוץ. ברור - כל קילו רואים.
זה מה שמפריע לי ... האמת שדיי "הצלחתי" (אולי אפיו בלי מרכאות) ליהות דיי אפטית למראה כי הבנתי כמה זה הרסני

אבל המבטים האלה , ההערות הקטנות , הפזילה בחטף שסורקת לי את הגוף
ואני הכי ערומה פתאם וחולה .
פתאום אני שוב הכי חולה הכי בתוך המחלה כמו אז
587935805 צעדים אחורה ממילה קטנה

השאלה היא איך עכשיו מפתחים אפטיה לא רק למראה גם לעינים החיצוניות שהם כמו מראה ענקית בפניי עצמה

שבוע טוב בנות

levshavur

New member
לאיזה אני ט

שלום לך
אני מכירה את ההערות האלה שאת נראית טוב...במיוחד סבתא שלי שהיא ניצולת שואה ושמה לב לדברים האלה..זה לא שהיא רוצה לרעתי אלא להפך היא אוהבת אותי ואכפת לה...היא תמיד התווכחה עם אמא שלי על זה שאני רזה מדיי, בסוף גם אמא שלי קיבלה את זה (במיוחד כשהפסיכיאטרית שלי אמרה לה שיש לי ה"א...)
גם אני עליתי וירד'תי במשקל, אבל לפחות כיום אני מאוזנת ומקווה לא לעלות יותר מיזה...
לגביי זה שמסתכלים עלייך אפשר לפתח שריון נגד זה ... פשוט כי את יודעת איך את באמת בלי להחשיב על מה אומרים...כשהייתי ילדה ילדים אחרים צחקו עליי והרביצו לי- כי אני כבדת ראייה, ונורא נעלבתי, אבל כיום אני עם שריון הגנה וחושבת שאנשים שמעירים הערות עושים את זה מבורות- מחוסר ידע מספיק...עדיין אנשים מסתכלים עליי...אבל אני יודעת את ההבדל...אני יודעת א י ך אבא שלי הסתכל עליי - וזה שונה...כל הילדות הייתי כאילו שקופה לא באמת היה מקום למה שהרגשתי...
אני מקווה שעם הזמן תצליחי לראות את ההערות כמשהו אוליי מציק אבל נסבל...לפחות זה...
לבשה.

זו באמת התמודדות קשה מאוד.

אני חושבת שזו עבודה פנימית מאוד קשה-
להיות במקום שלא שם על הסביבה, ויודע שאת בתוך תהליך, שאין להם סיכוי להבין, ושמה שחשוב זה מה שאת עושה ומה שאת מרגישה,
ואם את מרגישה שאת בהתקדמות זה הכי משמעותי בעולם.

יש לך תמיכה של טיפול?

זה כואב

לקרוא את המילים שלך ו״לראות״ עד כמה את כאובה וסובלת...

ומצטרפת לשאלתה של פרפר, מה את רוצה שלא יראו?

וולקאם

בדיוק אתמול אמרתי לחברה שיש בעולם 3 סוגי מראות: מראות, תמונות ותגובות של אנשים כלפיי.
גם אצלי הפירוש האוטומטי של "את נראית טוב" או חלילה "את נראית יותר טוב" הוא - השמנת.
וזה מפחיד, וזה מלחיץ וזה גורם לי לרצות לחזור מיליון צעדים אחורה. כי כמו שאמרת- זה חלק מההחלמה. ואנחנו לא תמיד רוצות את ההחלמה הזאת.
לרוב כשאני מקבלת "מחמאה" כזו אני מחייכת יפה ואומרת תודה. ולב אני חושבת לעצמי שזה לא אומר ש"השמנתי" אבל אולי כן אומר שעליתי במשקל. ושאני יודעת שעכשיו אני במשקל שהוא נכון יותר ובריא יותר, ותכלס- אני גם יודעת שאני נראית יותר טוב. לא יודעת אם יותר יפה, אבל בטוח יותר בריא.
אני זוכרת שאחרי שכשחזרתי מהאשפוז והתחלתי לסדר את הדברים בחזרה בבית, נתקלתי בתמונה שלי מהימים הראשונים של האשפוז והזדעזעתי. כן הייתי יותר רזה, אבל- העיניים שלי נראו כמו שני חורים שחורים, והמבט שלי היה מפחיד. כשאני מסתכלת על תמונות שלי היום אני רואה שאני פחות רזה אבל אני רואה גם הרבה דברים אחרים. למשל שאני לא לבנה כמו קיר, למשל שרואים שיש משהו מאחורי העיניים האלה, למשל שהחיוך שלי אמיתי.
אני לא חושבת שהפתרון הוא ללמוד להיות אפאתית. זה תהליך וזה מאבק, אבל תנסי לראות בעצמך קצת מעבר לגוף ומשקל.

Lior Dorenboust

New member
כלכך מבין...

האמת שלי היו אומרים בפנים שאני לא נראה טוב(בצורה קצת פחות עדינה ממה שכתבתי:) וזה מה שהכניס אותי לתוך ההפרעות האכילה.
זה כלכך מצחיק אותי אך מילה של בנאדם שכאילו הוא אומר אותה בשלוף בלי לחשוב יותר מידי נכנסת עמוק כלכך שגם אחרי שנים אתה זוכר את המילה אבל אותו בנאדם כבר לא זוכר אותך בכלל.

ממתי שהפסקתי להתייחס לאמירות של האנשים אני רק עולה בהרגשה ובאפקטיביות הטיפול.

אנשים מסתכלים ומעירים בגלל שזה משהו שונה,לא רגיל והם לא יודעים אך לאכול את זה.
תלכי עם האמת שלך(לטוב ולרע)תשימי זין על כולם.
חבל שטיפול ירד לטמיון רק בגלל מילה אחת.

בקשה למשקל:
לא סתם רופאים קבעו שבגיל וגובה X צריך להיות במשקל Y.
יש לזה סיבה.
גם הגוף מסמן שהוא במצוקה ע"י נשירות שער,חיוורון,מחזור ועוד 1001 ודברים.
נכון שהחברה הדפוקה שלנו קבעה שבחורות בעובי של קרפ הם "IN" וכל השאר זה "OUT" אבל זה ממש לא נכון!(ואני מאמין שבתוכך את יודעת את זה.)

אני בטוח ששמעת את הדברים שכתבתי לפחות פעמיים אבל את צריכה לתפוס את זה כעובדה.

בהצלחה ותיהיה חזקה!

למעלה