מוכרת דיסקים!!!

EleVaTioN

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

יש לי אחת על רולר בליידס! היא הייתה מזה מגניבה שהיא הייתה חדשה
אבל המפרקים שלה קצת המממממממ התרפו?
אה ויש לי אחת מזה כוסית עם שיער מזה ארוך! היה לה פעם גם כתר אבל הורדתי לה אותו ויש לי עוד אחת...היא הייתה וטרינרית [ופעם היו לה גם כלב וחתול!] היא הדרדרה לזנות
חחחחחחחח לא סתם היא פשוט הממממממממ לא וטרינרית יותר תבחר

*מרכינה ראש*../images/Emo105.gif

לי היו פעם של מרי קייט ואשלי אולסן
פעם אהבתי אותן.. נורא.. יש לי בערך את כל הסרטים שלהן והייתה לי את כל סדרת הספרים בערך של טו אוף אה קיינד ואני במועדון המעריצים שלהן -_- אבללללל נגמלתי!!! היו לי 2 של אשלי ואחת של מרי קייט... כי מרי קייט ואשלי קניתי ביחד בסט ואז קניתי אחת אחרת של אשלי (הכל אבא הביא לי מארה"ב)

*מרכינה ראש../images/Emo105.gif

לי היו פעם של מרי קייט ואשלי אולסן
פעם אהבתי אותן.. נורא.. יש לי בערך את כל הסרטים שלהן והייתה לי את כל סדרת הספרים בערך של טו אוף אה קיינד ואני במועדון המעריצים שלהן -_- אבללללל נגמלתי!!! היו לי 2 של אשלי ואחת של מרי קייט... כי מרי קייט ואשלי קניתי ביחד בסט ואז קניתי אחת אחרת של אשלי (הכל אבא הביא לי מארה"ב) נתתי את הספרים ואת הבובות ואת הערכה מהמועדון לבת דודה שלי בת ה10 שעכשיו אוהבת אותן. את הסרטים שמרתי, עדיין חמוד.. לא?

EdgeHead

New member
אהה..

אני אלך על הכוסית עם השיער הארוך..נשמעת שווה במיוחד..
היא מעוניינת?

EleVaTioN

New member
ברור...../images/Emo129.gif

תעשה הכלח לצאת מהארון [?] ואיי הרסתי הרסתי חחחחחח קיצר כה

the z girl

New member
אני ואחותי היינו מספרות אותן

אבל אני לא יית רוצה לספר את שלי.. כי לא רציתי להרוס אז בזמן שהיא הייתה עושה להם קצוץ אני הייתי אממ.. לא עושה כלום
חחח סתם לא יודעת אני רק זוכרת שלחברה שלי היה בית ברביות ענק כזה ותמיד הייתי באה אליה

thebaby

New member
אני יכול אחת ../images/Emo35.gif../images/Emo101.gif

כדי לשרוף אותה וכאלה

KaUrO DoNo

New member
שמתם ../images/Emo23.gif שהפכנו את השירשור הזה..

לשירשור ברבי? פחחחחחחחח..... שאני אספר על הברביות שלי? לא חסר לי!!
אבל אני חושבת שאני אחסוך את זה מיכם

riotgrirl

New member
והכל בגלל../images/Emo58.gif

שאמרתי שהייתי מן ברבי כזאת כשראיתי המורדים... חחחחח

EdgeHead

New member
מורדים רולז' אסס!!

מאן..אני זוכר ימים שהייתי רואה את העונה הראשונה..חחחחח אבל הזדקנתי כבר..יואו,לחבר שלי היה קראש על מיה והוא גרר אותי לבית מלון שלהם שהם היו פה וגם להופעה..חחחחח זה היה מצחיק!!
פרצנו למלון ועשינו שטויות והשומרים ניסו להעיף אותו.. חחחחח אהה..הזמנים שהייתי בהם צעיר..לפני חצי שנה.......

EleVaTioN

New member
:| ../images/Emo129.gif

ג...................גמא...........גמאני הייתי רואה....*דיי דיי דיי לא לסקול* זה היה נחמד בהתחלה ואז זה נהיה משעמם כמו כל טלנובלה אחרת

the z girl

New member
../images/Emo6.gif מה אנחנו מגלים פהה...

חח אני לא לבד! כולם פתאום ראו המורדים..

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo98.gifחח...את לא לבד..

גם אני ראיתי את כל העונה ה1...היה נחמד..ואפילו הלכתי להופעה שלהם והיה יפה מאוד...אבל זה עבר לי ...העונה ה1 מיצתה את עצמה...העונה ה2 סתם משעממת..

the z girl

New member
../images/Emo3.gif לא ראיתי פרק מהעונה השניה

אין לי פוקס קידס וכו'

למעלה