מוכרת דיסקים!!!

נא182

New member
מוכרת דיסקים!!!

r.e.m- revel boys&girls 5 rebelde way עונה ראשונה chiquititas- vol5 now7 קופסאת הלהיטים(1999) now5 ומשחקי מחשב- גלישת גלים- pro extreme bodyboarding משחק קורקינט- scooter pro-יש פעמים משחק סקייטבורד- precision skateboarding לפרטים במסרים!

נופר@#^&&&I&U^%$#../images/Emo105.gif

יש לך המורדי וקטנטנות?!???&^&*)*^%@^& אניר שמית מתביישת בך!!

נא182

New member
זכיתי בזה בראש1

על תדאגו אני לא שומעת את זה חס וחלילה...
יש לי אפילו דיסק של פינק(או יותר נכון היה) נתתי לילדה מהכיתה שלי.. אין לי מה לעשות איתם ואני צריכה תכסף לקרש חדש....

the z girl

New member
קרש..?

ואני אהבתי המורדים וקטנטנות והייתי בהופעה שלהם ואני גאה בזה! ואני עדיין זוכרת את המילים של השירים בע"פ ואני גאה בזה! תגידו מה שתגידו אני גאה!! ויום אחד שמישהו ירד עלי שאני אהבתי ג'ש אני עדיין אהיה גאה!!

עופר!!!!!!../images/Emo105.gif

אני לא מכירה אותך... בעיקרון ראיתי קטנטנות, כי שיעמם לי וכנ"ל המורדים עונה ראשונה.. אבל שיעמם לי ואל הייתי בין אלא שהלכו למופעים וחיכו בחוץ וצרחו!!! שיעמם לי! גם לי יש את פינק מראש 1
אני מרגישה פחות מיוחדת.. חחח אני לא הולכת לבצפר מחר!!

the z girl

New member
../images/Emo3.gif אם תחשבי על זה....

את באמתת לא מכירה אותי! חח בכל אופןן השתניתי.. אבל לא עד כדי כך שאני לא אהיה גאה במה שאהבתי
וחוצמזה שנכון שהיום אם היו מביאים לי המורדים לא הייתי מעריצה שלהם (אבל, אני כן הייתי רואה..) אבל בכל זאת.. לא ידועת אני מחפשת את עצמי
עופר את בשירותיםםםם?? חח סתם יש לי הרגשה שכמה פה מבינים אותי

KaUrO DoNo

New member
אני רואה המורדים...

אל תכו אותי..... חחחחחח סתם....אני רואה המורדים ולא אכפת לי מה אומרים כי זאת סידרה חמודה ואני גם אוהבת את השפה

riotgrirl

New member
פעםםםםםםםםם בעבר....

גם אני הייתי רואה המורדים.... אבל יצאתי מזה... מזלללל חיחי נחמד להזכר בזמנים שהייתי ברבי כזו... למרות שזה מעלה בי בחילה
... בכל מקרה יצאתי משם ועכשיו הכל בסדר...

KaUrO DoNo

New member
אני לא ברבי!

אולי אני רזה כמו אחת...אבל בהחלט לא ברבי.... מה זאת הסטיגמה הזאתי שדחפו לכל מי שרואה המורדים....אני היחידה שרואה המורדים ושומעת רוק מטאל ופאנק?!

riotgrirl

New member
לא אמרתי שאת ברבי!!!!!!

אמרתי שאני הייתי ברבי כזו.. ובמקרה זה היה בתקופה שראיתי המורדים.... וכל מה שהיה לי בראש זה עד כמה אני מקובלת וכו'... ומאז התבגרתי.. ובכלל לא אמרתי שכל מי שרואה המורדים היא ברבי..!!! גם לדעתי זה לא נכון וגם יש לי חברות ששומעות רוק ופאנק ורואות המורדים...

the z girl

New member
../images/Emo2.gif שטחיות לשמה!

חח טוב נו.. אני מבינה..
גם מאט דיימון שאווה..

בראדפיט../images/Emo99.gif פול!!!!!!!!!../images/Emo105.gif

פול שולט!@$&*%$&$&)(^$&(+)&$@#$^*)^#$$#%&)()&%#@^-^^-^#$$&^*%$#$

EdgeHead

New member
גם אני!!

לא,אבל ברבי שווה בטירוף..וגם יש לה כסף (תראי באיזה בית היא גרה!!) ובכלל כל הבגדים שהיא לובשת..אוףף,תעזרו לי להעיף את קן!! אני רוצה את ברבי!!

the z girl

New member
איכסה

לחברה שלי הייתה בובת קן (או איזה זכר אחר) והוא היה מכוערררר חחח מה ברבי מוצאת בו?!

EdgeHead

New member
זה מה שאני שואל כל הזמן!!

היא צריכה להיות איתי..אבל לא,היא רוצה בלונדיני עם עיניים כחולות..סנובית..

EleVaTioN

New member
בלונדינית עם עיניים כחולות../images/Emo129.gif

?
חחחחחחחחחחחחח לדעתי ברברי סטייליסטית לאללה אני לא אוהבת סטייליסטים במיוחד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל שמע אם אתה ממש רוצה יש לי 3

EdgeHead

New member
יש!!

גייב מי וואן!! אבל אסור שאימא שלי תראה,כי אז היא שוב תחשוב שאני הומו..

למעלה