מוכרח להודות

Klayhamn

New member
מוכרח להודות

שכמה שכיף לעקוב אחרי התככים והאינטריגות והיריבויות, כיף לראות את הבנות מחבקות אחת את השניה ואת כולם מגובשים, ולא בקטע של צביעות וגועל לשם שינוי --- לרגל שיבתן של איילת וענבר מהקניון

קשקשה9

New member
זה לחמש דקות בדיוק,יש שם מתחת לפני השטח

מלחמת כוחות חיה ונושמת .עכשיו גם נראה לי שבקבוצה של איילת יתגלו סדקים כי בכל זאת עם כל הפירגון הן כנראה נעלבו שאיילת בחרה בענבר.אני צופה בענת ומשהו אצלה לא בדיוק מפרגן גם לינוי פתאום נורא עסוקה במיטבח,מה קרה אי אפשר לעזוב את הבישול ל5 דקות ולשמוח עם החברות? אסור להן לריב ,זה יחזק את המחנה השני

goodpink

New member
לא. ענת ולינוי לא נעלבו בכלל ענת דואגת לאוכל

ענת ולינוי לא נעלבו בכלל אם הייתי רואה אותם בשירותים לפני שהם הלכו ושהם חזרו שמחו בשבילם עד הסוף ענת דואגת לאוכל אין לה אוכל בכלל ההפקה פשוט אין מילים הם ידעו מראש על הבעיה הביאו כל כך הרבה אוכל ולא הביאו ירקות בכלל לענת אין אוכל היא נראית מודאגת מזה צריך להבין שהיא עדיין מתומדדת עם ההפרעות האכילה זה תהליך זה לא נעים בטח גם שכולם יוכלו והיא לא יכולה לאכול כלום ואז שאלות מבטים וכו גם ההפקה שפנינה נכנסה ואמרה לה על הירקות היה מאוד צורם מאיפה היא יודעת אם היא לא צופה בתוכנית ההמפורסמים היו עם אוזניה מישהו אמר לה? זה היה חוסר טקאטוחוסר רגישות משווע

קשקשה9

New member
הבנתי,נראה לי משונה שהיא מסתובבת מצוברחת

ולא שמחה בשביל חברותיה אם כך צר לי עליה

didush100

New member
הבית שם זה לא המקום להתמודד עם בעיות אכילה

ואם מה שאת אומרת נכון זה חוסר אחריות של ההפקה להכניס אותה לשם ולתת לה במה כשהרבה בנות יכולות לראות בה דמות לחיקוי.

goodpink

New member
במה למה להתמודדות? מה שמגעיל זה הרוע של אתי ו

קרן בעניין בלתי ניסבל שקהל שיתכן וסובל מהפרעות אכילה יראו תגובות פוגעניות כאלה בבחורה שמנסה להתמודד עם בעיות אכילה זה תהליך גועל נפש מה שהם אמרו וירידות תקיפות ריכולים בפניה ומאחורי הגב ההפקה ידעה על זה מראש מזה הטימטום לא לדאוד לה לירקות כל פעם היא צריכה לדאוד לאוכל וקרן צרת העין הראתה את חוסר הרגישות שלה מראה על הלב שלה ששמה עין על הכרוב שענת שמרה בצד גועל אין מילים אין ממלאים מקרר ולא דואגים לירקות במקרה יוצא מן הכלל כזה למה כל הזמן היא צריכה לדאוג לכך ואת מבטים שאלות וההערה של פנינה לא יודעת מאיפה באה שהיא אמרה שהיא לא צופה בתוכנית והמפורסים היו עם אוזניה מישהו אמר לה להגיד את זה? למה כל כך צורם

didush100

New member
מאיפה לך מה ידעו ומה לא ידעו?

ואם ידעו לא היו צריכים להכניס אותה לשם. בעיות אכילה זה נושא מאוד בעייתי ורציני ותכנית טלוויזיה זה לא המקום לכך.

goodpink

New member
ענת אמרה . ואת זה לא את תקביעי ותשפטי במיוחד

לאור העובדה שאת אוהבת את אתי וקרן רוע משווע לבחורה שבתהליך בנוגע להפרעות אכילה כל הגועל של קרן יצאה שהיא שמה עין על האוכל של אנט כרוב שהיא שמה בצד מה שצריך להוציא זה קרן ואתי עם כבר שרואים את השקרים הערות פוגעניות ורוע לב על הנושא תת רמה כבני אדם אם באח הגדול דאגו לארז לאוכל לבניית גוף יכולים לדאוד לענת לירקות זה יוצא מן הכלל זה פשוט לא להאמין על ההפקה

didush100

New member
ענת אמרה את זה בבית

מאיפה את יודעת מה ההפקה ידעה לפני? ומה הקשר בכלל לאתי וקרן? עם כל הכבוד לענת שהיא רק אוכלת ירקות היא לא צריכה לגמור את כל הירקות בבית אף אחד לא אמר לה לא לאכול מאיפה השטויות האלו?

goodpink

New member
היא אמרה שהיה תנאי שהיא תכנס JAJAJ ברור שהם י

ידעו. קרן ואתי קשורות בגלל שהם רעות לה מעניין אותי היא לא גומרת את כל הירקות ואם כן אפשר להבין קצת אנושיות אין לתת בני אנוש האלה הערות הפוגעניות שלהם אין מילים עליהם רק אדם חסר רגשות יכול להזדהות עם תת אנושיות כאלה ההפקה אין מילים אם לארז מהאח הגדול דאגו לאוכל לבניית גוף לא פחות ולא יותר אפשר וצריך לדאוג לה לירקות והשאר שיתפוצצו שיש לה ירקות זה רק מעיד עליהם חוסר רגשות רפש האדם

למעלה