מוכרחה לשתף

מוכרחה לשתף

השבוע אני ובעלי חזרנו לסוריאנו לאחר שביצעתי את הבדיקות שהוא שלח אותי אליהן. אני מוכרחה להגיד לכן ״שהחוויה״ שלי ממנו פשוט נוראית! הוא כל הזמן מתעסק בלהפחיד אותך, מדבר בזלזול וחוזר על המשפט העיקרי שלו של ״איכות חייך הגרועה״. אני הגעתי אליו במטרה לבצע את הניתוח ובסהכ שאלתי אחרי כמה זמן אני יכול לחזור לטיפולי הפריה ומה ההשלכות של הניתוח על השחלה והוא ממש התעצבן עלי! זה בכלל לא מעניין אותו שאני מנסה להיכנס להריון זו בעיה שלי והוא בא לפתור בעיה אחרת שנקראת אנדומטריוזיס ושבשביל השאלות האלו אני אלך לאליצור! כשיצאתי למזכירה חצי בוכה ומפוחדת בטוחה שאני עוד שנייה הולכת למות מהתיאורים שלו ניסיתי לברר איתה כיצד אני מקדמת את הניתוח מול הביטוח הפרטי והיא אומרת לי שהוא לא בהסדר של הראל והשכר מנתח שלו בלבד זה 20,000 ש״ח!!!!!! וכמובן לכירורג זה בנפרד.
יומיים אחכ לא הפסקתי לבכות מהיחס שלו, אני יודעת שרובכן ממליצות עליו אבל אני ובעלי קיבלנו החלטה שלא משנה כמה תותח הוא היחס שלו פשוט מחפיר! בנות תיזהרו!

דרך אגב הפגישות אצלו היו במרפאה הפרטת שלו ברמת החייל.
אני כבר אמצא רופא תותח אבל גם נחמד שלא רק נותן תחושה של ״בצע כסף" ושיודע להתייחס בצורה ראויה ולא משפילה.
ורופא שלו נותן לך תשובות על שאלות חשובות זה סימן אזהרה!

שלום לך

אני אובחנתי אצל ד"ר ביבי וסוריאנו.
התורים לניתוח היו מאוד ארוכים אז בדקתי רופאים אחרים.
ממליצה לך על ד"ר שיינמן. מנתח בבי"ח מאיר.
רופא מסביר, נחמד, מקצועי, בא לבדוק אותי ומה שלומי כל יום במחלקה. עבד עם סוריאנו 6 שנים בתל השומר ועכשיו הוא ראש מחלקת אנדומטריוזיס בבי"ח מאיר.
הרופא הכי טוב שאפשר למצוא.
אז שווה לקבוע תור ולהתרשם...מקבל גם בבריאות האישה בכפר סבא.

שיהיה בהצלחה !

שמיץ1

New member
למען האמת

לא ממש רוצה לפרט, אבל החוויה שלי ממנו הייתה דומה.
מסכימה איתך שרופא טוב צריך גם לתקשר בצורה טובה, וזה לא פחות חשוב ממידת המקצועיות.

פז08

New member
הי לך

לדעתי חשוב מאוד שלכל אישה תהיה כימיה עם הרופא שמטפל בה.
אם לא היית מרוצה, את תמיד מוזמנת לפנות לחוות דעת אצל רופא אחר.
אני גם ממליצה על ד"ר רון שינמן. לדעתי הוא מדהים. אותי אישית הוא ממש הציל. הוא מטפל גם באחותי ולאחרונה ניתח אותה ניתוח קיסרי....
מצטרפת לדעה שהוא מאוד אנושי, קשוב, קודם כל בן אדם. מעבר לכך שהוא מאוד מקצועי לטעמי.
את מוזמנת לפנות אליו במרכז לבריאות האישה של הכללית בכפר סבא חשוב לציין שמדובר בתור ספציפי לאנדומטריוזיס. כך לא תצטרכי להשיג טופס 17...
בנוסף, את יכולה לפנות גם לחוות דעת אצל ד"ר יובל קאופמן שמקבל בבית חולים כרמל.
מאחלת לך המון בהצלחה ושנשמע ממך בשורות טובות בקרוב!!

מיטל 1986

New member
מבינה אותך לגמרי

היי אני אומנם נותחתי אצל סוריאנו אבל גם לא בדיוק אהבתי את היחס! לאחר הניתוח בערך חצי שנה אחרי חזרתי אליו משום שחשתי כאבים ובעלי ואני חשנו זלזול מצדו. הסברתי לו כח אני מנסה להיכנס להיריון ומתחילה טיפולים בציבורי והוא כעס ואמר לי במילים אלו ״אבל אני אמרתי לך ללכת לאליצור מה לא הבנת?״ לנקות שהסברתי לו שכרגע איני יכולה להרשות לעצמי בגלל עלות הניתוח ששילמתי לו, הוא עדין לא קיבל את זה. בכל אופן אני ממליצה על רופא מדהים שמתמחה גם הוא באנדמטריוזיס. שרון אבישלום.
שיהיה בהצלחה

למעלה