מוכנים למלחמה??

שמאלני

New member
מוכנים למלחמה??

אני חושב שכולם כבר שמעו על האיום האירני נגדנו,ואני חושב שהמלחמה צפויה וקרבה. היה כתוב בעיתון,"מעריב" שבמאי יפציצו ארה"ב את עירק,עכשיו אני לא יודע מי תזרוק עלינו ראשונים טילים,או עירק או איראן. עירק תעשה זאת מאותה סיבה שהיא עשתה זאת ב-91´. ואיראן משום שאנחנו כנראה נפציץ להם בקרוב את הכור האטומי. ואז יעופו פה טילים על ימין ועל שמאל,לא נדע מאיפה זה בא לנו. וכרגיל כפי שאני מכיר את האחראים במדינה שלי הם לא ידעו אם זה נשק ביולוגי וכימי או שזה סתם טיל סקאד. ואז תהיה פניקה כמו ב-91´,אנשים ירוצו למקלטים או שיסגרו בחדר וינסו לסתום את כל החורים הקטנים בחדר עם שקיות נילון. ואז יבוא פוץ חדר שישב באולפן טלויזיה ויגיד לנו להרגע ולשתות מים. אבל כמובן בכדי להרגיע אותנו יוצאים הרמטכ"ל ושר הבטחון בהצהרות,שאנחנו מוכנים לכל פעולה כלשהי של איראן או עירק,יעני אנחנו מוכנים להתקפת טילים. אתם באמת מאמינים להם? אני אישית לא מאמין,הם סתם מבלבלים את המוח בכדי להרגיע את הציבור. לא יודע מה איתכם אבל אני מאמין באלוהים וגם ברב כדורי. הוא אמר לפני 8 חודשים בערך לעיתון,"מעריב" שתפרוץ מלחמה בין מאי ליוני,יעופו כמה טילים על ישראל ואנחנו נגיב בפצצת אטום,או על עירק או על איראן. חשבתי שהוא סתם מבלבל במוח אבל לאחר האיום של שר ההגנה האיראני,אני מתחיל לחשוש שהוא צדק הרב כדורי.

CANDY MAN

New member
אירן עירק והדוסים שביניהם!

דבר ראשון זה שאירן איימו לא אומר כלום מפני שהם כבר שנים מנסים לגרום לנו להסתכסך איתם בכל הדרכים שיש. עירק היא סתם עוד מדינה ושתדע שכל הכסף שבכית שאין לנכים,לנזקקים ולשאר הירקות אז הוא הולך לביטחון! לישראל יש את מערך הנ"מ הכי משכולל בעולם (כמו של ארה"ב בערך) וישראל מוכנה להתקפת טילים הרבה יותר ממה שאתה חושב והרבה יותר ממה שהיא הייתה ב-91´.(אני יודע זאת כי ליד הבית שלי בדיונות מקימים סוללות טילים כל פעם שיש מתיחות) בקשר לשטויות שכתב עם הדוס ההוא שתמיד מבלבל את השכל - אהמממ נו טוב תמיד יש את הפריארים שמאמינים לכל דבר. תנסה לחזור בתשובה הוא פעם אמר שזה דבר טוב. ועוד דבר, אני לא יודע אם אתה יודע אבל פצצת אטום לא עשויה מקפצונים של אקדח פלסטיק ולא כל כך מהר ממהרים לשלוח אותה! גם לא לאויב הכי גרוע! מסקנה: לא אנחנו ולא אירן נשלח פצצת אטום אז תרגע! ומהר. בקשר להתקפה של ישראל על הכור האטומי שיש כביכול לאירן אז אני חושב שבינתיים אין טעם אבל אם היא תהווה איום על ישראל אז כמובן שחייבים לפעול במהירות. הצלחנו בעירק ונצליח גם באירן! חוץ מזה שארה"ב איתנו לאורך כל הדרך. אני מקווה. CANDY MAN שמת לשגר פצצת אטום למקום כלשהו כי זה נראה לו אדיר! כל אחד והסטיות שלו!

שמאלני

New member
לא לא....

אל תגיד לי תרגע כי זה מה שיקרה,ברור שאם יזרקו טילים לעברנו כימי או ביולוגי אנחנו נגיב קשה ביותר,והתגובה הטובה ביותר זה רק פצצת אטום. ואל תדאג לא רק אותה רוצה לראות את הפצצה מושלחת לאיזה מקום הומה מחבלים.

CANDY MAN

New member
תיהיה מציאותי כבר!

אפילו במלחמה הקרה בין רוסיה ובין ארה"ב, שהסכסוך הקטן והטיפשי בנינו לבין הערבים זה כמו משחק ילדים ליד המלחמה ההיא לאהפילו שום פצצה ושום טילים כימיים או ביולגים! בסך הכל מדובר במתח לקראת התקיפות של ארה"ב אבל זה יעבור תוך פחות מחודש. בסה"כ לאירן איכפת מעירק כמו שלי איכפת ממחבל מתאבד שהוא פצוע קשה על הכביש ואנשים תולשים לו את הידיים וזה רק בלשון המעטה! CANDY MAN שמתכוון לדבריו.

.המוסד

New member
שמאלני את כרגיל חסר היגיון

אבל הפעם זה ממש צורם, פצצה גרעינית מוגדרת בישראל כ"מוצא אחרון" לא כתגובה לירי טילים

שמאלני

New member
CANDY MAN......

תהיה אתה מציאותי ותפסיק לחזור להיסטוריה כמו לא יודע מה. מה קשור עכשיו רוסיה וארה"ב,את מי זה מעניין? אני מדבר איתך על מדינות משוגעות שהמנהיגים של שתי המדינות האלה לא שמים על אף מדינה מהעולם הזה,ותאמין לי שאם יש לאיראן או לעירק טילים כאלה הם לא יחשבו פעמים ויזרקו עלינו. היות ואנחנו מדינה קטנה וכמה טילים כאלה יכולים להפיל את מדינת ישראל,ישראל תצטרך להגיב בנשק יותר חזק מהטילים ומה יותר חזק מפצצת אטום. אשכרה גם שר ההגנה האירני אמר שאנחנו מדינה יותר קטנה מאיראן והם יוכלו לספוג את המכה הראשונה אך אנחנו לא. והוא צודק,לא חשוב מה יהיה התוצאה של הטילים,העיקרון זה שהם כבר חושבים שהם יוכלו לספוג ואנחנו לא זה צריך לעורר משהו אצל כמה אנשים אצלנו במדינה.

CANDY MAN

New member
ברה"מ לא הייתה משוגעת? טוב.........

ודבר שני אתה אולי מזלזל בישראל אבל לישראל יש טכנולגיות משוכללות ותאמין לי שאפשר להפיל את הטילים של אירן כשהם עוד יהיו באמצע מדבר מסריח בסוריה! ככה שמהבחינה הזאת אני לא דואג. ישראל אולי מדינה קטנה אבל יש לצידנו ואני מדגיש לצידנו את המעצמה הגדולה והיחידה בעולם שהיא ארה"ב ועוד כמה מדינות חזקות בעוצמתן כמו אנגליה ורוסיה וכל מיני מדינות אחרות ככה שאנחנו לא לבד לעומת אירןועירק ששנואות אחת את השנייה גם אם הם לא מראות את זה. דבר אחרון זה שברור שהם יוכלו לספוג למה להם איכפת מהתושבים שלהם ולא איכפת להם שאצלהם ימותו גם 10 מיליון אנשים העיקר שאנחנו נפגע ואם משהו יקרה אז אולי המוסלמים המפגרים האלה יבינו שעובדים עליהם בעיניים. CANDY MAN שממש לא מפחד מכל איומי השווא האלו.

שמאלני

New member
טובבבבבבבבבבבבבב :)

תשמע הלוואי שאלא באמת איומי שווא כי אני חושש אפילו חושש מאוד. יש לאיראן בהחלט אמצעים נגדנו ואני יותר חושש מהטילים הכימי והביולוגי שיש ברשותם,הם משוגעים הם לא יחשבו פעמים וישר יזרקו עלינו. הם לא כמו סוריה שהפצצנו להם תחנת מכ"ם ויחד איתה נהרגו מהמתקפה שלנו 3 חיילים סורים והם אפילו לא החזירו לנו. אבל איראן מדינה בעלי אמצעים כספים רבים ואין לה בעיה להערך למלחמה נגדנו. אשכרה רוסיה לא איתנו אתה טועה,רוסיה עוזרת לאיראן לבנות את הכור האטומי,אז איך היא תומכת בנו? יש לנו את ארה"ב ובזה יש לי נחמה.

אריאל1

New member
קנדימן אני מאוד מעריך את היחס שלך

לרב כדורי. אולי תיקח אותו למקום אחר? שתדע שזה מאוד פוגע. דרך אגב לא ידעתי שאתה מדבר יידיש (למי שלא יודע דוס זה דתי אבל במבטא אשכנזי או ביידיש)

MoOsHoN16

New member
בקשר לאטום....

תראה האטום זה נשק יום הדין ישתמשו בו רק מתי שאין אבל אין שום ברירה אחרת! עכשיו נגיד יזרקו עלינו טילים עם נשק ביולוגי או כימי או פלוץ של סאדם.. אל תשכח שיש גם לעיראק ולאיראן נקודת תורפה אחת! הנפט! כמה טילים לאתרי הקידוח של הנפט ותחסל אותם מבחינה כלכלית....ותאמין לי הם יודעים את זה! לכן הם בחיים לא יזרקו על ישראל טיל כימי או ביולוגי.....ואל תשכח שישראל יכולה לשלוח להם בחזרה.....ויש את החץ....ומה אתה דואג בכלל הרי אריק שרון הוא ראש ממשלה! ויש לנו רמטכ"ל מצויין! והכי חשוב אל תשכח שהם ערבים..... ומה אתה מתרגש ממה שהאבל האריאני הזה אומר? אז הוא אומר אז מה שנים הם אומרים את זה...בכלל אתה יודע כמה מדינות רוצות להשמיד אותנו? ותראה המדינה שורדת ותשרוד לעולמי עד (כל עוד לא תיהיה מלחמת אחים )

שמאלני

New member
לא ממש מרגיע....

כן אבל היות שאנחנו מדינה קטנה כמה טילים של כימי וביולוגי מחסלים את מדינת ישראל. תשמעי בעניין החץ אני לא יודע,אני לא בטוח בזה 100% שזה יצליח למנוע מטילים להגיע לא"י. ואם כן זה יהיה ע-נ-ק !!

למעלה