מוט סא מחליק למטה...

shamaib

New member
מוט סא מחליק למטה...

מוט הכסא שלי מחליק למטה, ולא משנה כמה חזק אני סוגר את הQR או כמה חול אני זורה על חלקו התחתון, כמומלץ במקרים אלה. אגב, מדובר בסקנדיום. יש פתרון? חומר "נכון" יותר? האם לוקטייט (החומר הכחול) מתאים לענין זה, או "חס וחלילה!"... תודה מראש, שמאי

ronenal10

New member
החלקת מוט כסא

כך קצת גריז ותמרח אותו טוב על המוט. תכניס אותו למקום ותזיז קצת את המוט. המטרה פיזור טוב של הגריז. לאחר מכן תראה את נפלאות הגריז. נכון שזה נשמע כסתירה לתפקידו של הגריז, אך זו הפעולה אותה צריך לעשות.

shamaib

New member
תודה רבה...

אני כבר אחרי השלב הזה (-: המוט (שלי לפחות) מלגלג על הגריז. תודה רבה, שמאי

bikingstudent

New member
חול ?!? למה??

א. לנקות את המוט עם דגריזר וסמרטוט יבש. ב. (לא חובה אבל מומלץ) דיגריזר על הסמרטוט ודחוף אותו לצינור של המוט כסא תנקה כל מני שאריות של לכלוך. ג. פרק את השחרור מהיר מהשלדה, עכשיו פרק אותו לגורמים תנקה עם דגריזר, שים מעט גריז בנקודות שבהן יש חיכוח בטבעת\ידית ותחזיר אותו למקום. ד. תחזיר את המוט כסא נקי! למקום וסע . שנה טובה

ronenal10

New member
אם כך החלק מלוכלך

תנקה טוב את החלק ואת הצינור אליו הוא נכנס. תנקהעד שזה חהיה נקי ברמה שתוכל לאכול מהצינור. אחר כך תשים גריז כמו שתיארתי קודם. הלכלוך גורם להחלקת המוט. יכול להיות שנוצר חיספוס כתוצאה מהחלקת המוט.במידה והמוט לא חלק אלא מחוסםס שפשף אותו עם נייר זכוכית עדין עד שיחזור להיות חלק. בשום פנים ואופן לא להוסיף לכלוך לחלל הצינור. אתה זקוק להצמדה מירבית ולכלוך מונע אותה. לגבי שאלתך לגבי לוקטייט הוא מיועד לברגים למצב שבו אום הבורג נפתח. הלוקטייט הוא אנארובי ואינו דבק. כך שהוא רק יגרום נזק למוט הכסא.

ntha

New member
QR יותר איכותי

בלי קשר למה שנאמר כאן, אם אין בעיה של התאמת המוט לשלדה (האם יש בעיה כזו?), קנה חבק יותר איכותי. לא אמור לעלות הרבה וב- 99% מהמקרים יפתור את הבעיה גם ללא טיפולים וגירוזים חוזרים. קורה שהחבק המסופק עם האופניים פשוט גרוע, ולא רק באופני כניסה.

למעלה