מוטרדת

מוטרדת

השם של הפורום הצליח לעצור בי .. אני מאוד מוטרדת.. בימים אלה אני עוברת משהו לא ברור. הרבה מילים לא מצליחות לדבר על עצמי אלא מסתירות יותר ויותר ואני לא רוצהלהסביר כלום ולא לתת תשובות לכלום למה אנשים לא מקבלים דברים כמובן מאליו? למה אני כזאתי? למה זה ככה?

איל באש

New member
ברוכה הבאה../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo79.gif../images/Emo140.gif

קחי לך את הזמן, טיילי לך בין מאמרי הפורום, קראי להנאתך. תמיד תמיד נשמח לשמוע את דעתך. יום נפלא

ניני5

New member
נמבר וואן. אנחנו רואים את העולם דרך

העין הפנימית שלנו. החושים קולטים את העולם והעין הפנימית מפרשת את המראות. העין הפנימית שלך לא נקיה. היא עכורה, ויש צורך להבריק אותה. איך עושים את זה. כל בוקר לקום עם חיוך (מאולץ). למתוח את האיברים במיטה. לחשוב רק על מה שאת עושה כרגע ולא על שום דבר אחר. להרים את הרגלים אליך לחיבוק. להתנדנד ככה במיטה זמן מסוים. כמה שאת רוצה. שוב להתמתח. לקום מהמיטה במרץ לקחת כוס מים, לעמוד מול החלון וללגום לאט לאט. להביט בטבע, בעצים, בשיחים בצפורים, בחתולים. לשים לב איך הם מתנהגים. לנשום מספר נשימות עמוקות. לעצום עיניים ולחשוב על הטבע היפה. אחר כך, לקפוץ על המקום. לשים מוסיקה קיצבית ולרקוד במרץ. לא לחשוב על כלום רק על הריקוד. תקני לך בשביל זה מוסיקה שמעולם לא שמעת קודם. אולי משהו כמו תופי טם טם. תחשבי שעם כל פעולה שאת עושה העין הפנימית נעשית יותר ויותר נקיה וצלולה. כל יום היא נעשית צלולה יותר ויותר. והיא רואה את העולם בצורה חיובית. עכשיו תלכי להתקלח, ותמשיכי עם היום. זה מה שצריך לעשות כל בוקר כדי לנקות את העין הפנימית. מקווה שעזרתי.

למעלה