מוטרדת

סטרלינג

New member
מוטרדת

שלום לכן, כן גם לי יש בעיה עם חמותי אבל לא מעצם היותה חמותי, כלומר היא לא מעירה לי ולא דורשת ממני ובעצם לא ממש מדברת איתי אבל היא אישה שלי אישית קשה מאוד לסבול, היא מתלבשת בצורה זולה וחושפנית (והגברת בת 60), מדברת בקול רם ובשפה נמוכה, מקללת, צועקת, מרכלת ומתלוננת בלי סוף, אין לי טיפת הערכה לאישה הזו. לפני הנישואים חשבתי שהשלמתי עם זה ושבסופו של דבר אני מתחתנת עם הבן שלה ולא איתה, אך לאחר הולדת הבן המצב החמיר, בחרתי לא לעשות שום ארוע רק ע"מ לא לחשוף אותה לציבור (אני מקבלת תגובות גם ממי שיצא לו לפגוש אותה רק למספר דקות).הבעיה העיקרית היא שהשנאה של אליה מקרינה על מערכת היחסים שלי עם בעלי שהוא איש מקסים, עדין, וההפך הגמור ממנה, אבל אני לא מצליחה לעשות את ההפרדה ולא שוכחת לו שהוא הבן שלה למרות שהוא לא אשם... אני מוטרדת, עצובה, אין לי עם מי לדבר ולא מצליחה לחיות עם התחושה שאין לזה פתרון. מה עושים?

geni1

New member
נשמע ...../images/Emo123.gif

שאת מתביישת בה! אני מכירה את ההרגשה - גם לי יש רגעים כאלו עם משפחתו של בעלי... אבל אני מנסה לזכור שאני יכולה להשפיע רק על מעשי ואני יכולה לשנות רק את עצמי - ולכן אין לי במה להתבייש - אם כבר הם צריכים להתבייש בהתנהגות שלהם. ואם הם לא מבינים שמה שהם עושים לא בסדר - אני מרחמת עליהם. את ההתנהגות שלי ושל ילדי לעתיד אני אקבע - ולא הם. ברוכה הבאה לפורום!

אלמוג30

New member
אכן בעיה, אבל.. כבר לא תשני אותה!!!

מכיוון שבעלך אדם מקסים כדבריך, תאלצי לקבל את עסקת החבילה. אנחנו בוחרים את הבן ומקבלים גם את האמא (במתנה!!!), ולפעמים יש גם גיסות,והדבר הנכון שצריך לעשות -זה - ללמוד לחיות עם זה. אינך חייבת להיות חברה שלה, והיא לא תהיה אשת סודך,ומכיון שהחיים הם תיאטרון תלמדי לשחק, בשעות שאת אתה, תתחפשי ל"אחרת" "ללא איכפתית", את צריכה להבין שיש אנשים שונים בעולם, דרכך ומנהגיך אינם דרכם וליהפך וחייבים ללמוד "לחיות" עם זה , החוכמה היא לדעת קבל את השונה, כשלומדים זאת הכל הופך להיות קל יותר. לא כולם באו מאותו בית אולפנה, כשם שביער יש הרבה עצים ובג'ונגל הרבה חיות, כך גם בני אדם רבים ושונים.

גדולתו של אדם

היא סובלנות לכל דבר.יכול להיות שגם את לא לרוחה של חמותך.בשביל בעל נפלא כמו שלך הייתי עושה שמיניות להסתדר עם כל אחד ובטח עם אמו

סטרלינג

New member
תודה בנות

אתן צודקות ואני יודעת שאני צריכה להשתדל יותר. מקווה שזה יעמוד במבחן המציאות, זה לא יהיה קל, רק אתמול מישהי אמרה לי שהיא בחיים שלה לא ראתה כזו תופעה, אכן צדקה מי שאמרה שאני מתביישת בה, בעיקר מההורים שלי שהם ההפך הגמור, אני נוטה לדמיין איך היה לו היתה לי חמות אחרת...אבל אני נוטה לדמיין עוד הרבה דברים

שש שבע

New member
ימות המשיח

בדרך כלל החמיות מתלוננות שהכלות לא מתלבשות צנוע, וכאן ההפך, הוא שאמרתי ימות המשיח. לא נראה לי שתוכלי להעיר לה, או שזה יעזור, או שזה ישנה משהו. ת'אמת, גם אני לא הייתי מעריכה אחת כזו. אבל מזלי שהיא לא חמותי.

גאולה1

New member
היתי מוכנה להחליף

חמותי הולכת עם בגדים מלוכלכיםםםםםםםםםםםםםם מה שאומרים לה לא עוזר.

mariana

New member
היי ברוכה הבאה

אני מאוד מבינה את מה שאת עוברת וזכותך להיתבייש בה. את מתביישת בה כי את חושבת שאנשים יגידו איך היא התחברה אליה וכביכול גם הרמה שלך בפני אנשים יורדת אז זה טעות לחשוב ככה שתסתובב איך שתרצה את לא צריכה להעיר לבעלך על אמא שלו זה לא ישנה שום דבר זה רק יגרום לריב בינך לבינו עזבי לא נעים לך אז תראי אותה פחות וזהו

למעלה