מוטרדת

debi8

New member
מוטרדת

עוד יומיים חל חג הפסח וצריך להיפגש עם כל המשפוחה שלא מפסיקים לשאול אותי נו יש חדש ? אבל איך אתם נשואים 3 שנים? יש בעיות? וממש לא בא לי להתחיל לספר לכל אחר מה עושים? יש לכם תשובות מקוריות???

תעני מה שאני תמיד עונה שאני עדיין

ילדה בעצמי שעוד אני נהנת מלהיות לבד עם בעלי שאני לא מרגישה מוכנה נפשית וזהו.

ענבר29

New member
איזה אנשים חוצפנים

וחסרי טאקט צריך לחשוב על תשובה שתגום להם להתבייש שהם שאלו.

פּוֹנְג

New member
תשובה שתייבש אותם...

כשאני אגמור עם ההקרנות אני אכנס להריון...
או אם זה לא מישהו מהמשפחה, אפשר לומר, מאז שעברתי ניתוח לשינוי מין אני לא מצליחה להכנס להריון... לשמחתי רוב בני משפחתי כבר לא מעיזים לשאול אותי... הבעייה היא שלפעמים דווקא חברות כן מעיזות.

danonit

New member
זה גדול ../images/Emo6.gif

אני תמיד חשבתי להשיב בכיוון של: "אצלנו אין חדש, אגב, מה נגמר עם הטחורים שלך?" אמאמה???? במשפחה של בעלי זה בהחלט נושא סביר לשיחה סביב שולחן האוכל. היו דברים מעולם. כן כן. אם הייתי נופלת על כנס פרוקטולוגים לא הייתי שומעת דיון יותר גראפי ממה שהלך שם

6ליהי

New member
השאלה הכי חוצפנית היא-

"יש בעיות"? פשוט לא להאמין לאן אנשים מעזים להכנס... פשוט צריך להגיד להם "כשזה יבוא, תהיו הראשונים לדעת" (אפילו אם זו דודה רחוקה...), זה די משתיק.

יש כמה תשובות

* אולי בשנה הבאה * החלטנו שאנחנו לא רוצים להביא ילדים לעולם כזה.... * אנחנו מתחילים לנסות עוד מעט (הכי קרוב לאמת....) * אולי תיכנסו לי לשחלות?! * אנחנו מאוד רוצים אבל המצב הכלכלי לא מאפשר לנו, אולי תעזרו לנו?... (בסוף הערב תצאו עם שק של צ'קים....) * מה את מדברת? לא סיפרו לך שאני כבר בחודש שביעי? * אני רוצה, אבל לאיציק בעלי- יש כבר 3 מנישואים קודמים, והוא לא רוצה יותר. אני מזמינה אתכן להוסיף משפטים ככל העולה על רוחכן....

גורבי

New member
אין לי רעיונות לתגובות מקוריות...

אבל רציתי להוסיף שאני מפחדת פחד מוות מהשאלות האלו, בכל פעם שנפגשים עם המשפחה המורחבת. יוצאו חסרי הטאקט מחוץ לחוק!

ניצנה 1

New member
למזלי, אותי כבר לא שואלים

היה לי את השכל לפני כארבע שנים בארוע משפחתי (אזכרה) להשאל ע"י בן דוד מדרגה שישית של אמא'שלי "מתי יהיה לך חבר? את לא רוצה להתחתן" ולענות בשיא הקוליות "לא יהיה לי חבר, אני לסבית, מעדיפה בנות"
ככה, בקול רם. ליד הקבר של סבתא שלי, בנוכחות כ-ו-ל-ם. ומאז כלום. לא שואלים, לא מעירים, ובאופן מפתיע לא מתפלאים כשאני מביאה חבר (אותו חבר, כבר די הרבה זמן). רק אמא שלי המסכנה שאלה אותי אח"כ בשקט בצד:"את לא באמת.."

פּוֹנְג

New member
גם אני פעם אמרתי כך

גם לי הציקו בנוגע לבן זוג. עכשיו כשיש לי את האחד והיחיד הם כנראה כל כך שמחים וכנראה מסתפקים בזה.

אביטל 99

New member
אני בקושי נשואה שנה..

וכבר מטרידים אותי עם השאלות האלה . אני בדרך כלל אומרת שכשיבוא אז יבוא , לי זה מצליח הם פשוט לא מטרידים יותר , בכל מקרה שיהיה רק בהצלחה ... טלי.

gudaiva

New member
זאת תשובתי...

"אנחנו עובדים על זה ונהנים מכל רגע" משהי פעם סיפרה לי שככה היא ענתה לכל הנודניקים ששאלו אותה, ובאמת חכחתי בדעתי אם אני מסוגלת לענות ככה לכל הדודות. ואז בסוכות האחרון כשהדודה התחילה להציק פתאום מצאתי את עצמי עונה לה ככה. אני חייבת להודות שמאז יש שקט, ומצד שני הבנזוג נהיה ממש אדום. אז זהו זו תרומתי. ביי

28קטנה

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אהבתי את התשובה

זה נשמע כמו משהו שאני הייתי אומרת -אני הייתי משתמשת בשורש ז.י.ן כדי לתת את האפקט המלא. חוץ מזה שישאלו, שיתנו לי את ההזדמנות לומר , נו ומתי הבן שלך מתחתן? אחח ,קצת נחת...

meme1975

New member
אתן חייבות לקרוא בנות ../images/Emo39.gif ../images/Emo141.gif

אתן פשוט גדולות!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני כ"כ מכירה את הסיטואציה, רק שאצלי שואלים את זה ללא קשר לחגים אלא כמעט בכל הזדמנות שהיא, בעיקר אם מדברים בסביבה על תינוקות, או רואים סרט בנושא או שומעים על הדודה של הסבתא של השכנה שנמצאת בהריון או בכלל אם בא לי ללבוש חולצה לא כ"כ צמודה...... אז גם אני מיואשת ומנסה לחפף אותם ב"אל תתערבו", "כשזה יגיע, תדעו על זה" וכשזה ממש מכעיס ומרגיז: "תפסיקו להיכנס איתי ועם בעלי למיטה"..... בכל אופן התשובות שקראתיי כאן מקוריות לאללה וממש אהבתי
המשיכו כך!!!!!! ואל תיקחו ללב את המרגיזים ששואלים אם יש בעיות....זה לא שווה את זה
אם כי אני כן עושה את זה....לצערי הרב

מעיןבר

New member
לי אישית אין תשובות מקוריות...

אני די נטולת חוש הומור, פשוט עניתי תמיד ש"עובדים על זה וכשיהיה מה, נספר..." אבל כבר שמעתי על מישהי שענתה למישהי חטטנית "רוצה ללמד אותי איך עושים ילדים?" או משהו בסגנון - "אני לא מבינה למה החסידה כל כך מאחרת?! שילמתי הרבה כסף כשקניתי אותה..."

galibos

New member
גם אצלי התשובה

"עובדים על זה" לא מקורי, לא ציני, אמת לאמיתה, אך חוסם שאלות נוספות.

אפרסקה

New member
אני אמרתי פעם למישהו ששאל אם אנחנו

כבר חושבים על זה ש"זה באוויר", והוא אמר שאם אני חושבת שזה מגיע מהאוויר אז אני צריכה לתפוס איתו שיחה...

פוקית27

New member
לי היו שתי הזדמנויות לתשובות על ,

השאלה הזאת. בראשונה שאלה אותי מישהי מעהעבודה כל שני וחמישי אם יש לי משהו לספר לה,אז בסוף שנמאס לי להגיד שיהיה אני אספר אמרתי לה: "אולי יש לי בעיות ואני לא מצליחה",אין ספק שזה םתם לה את הפה. מקרה נוסף קרוב רחוק של בעלי,שהוא דתי שאל אותי מה קורה,אז אמרתי לו שכנראה הקדוש ברוך הוא החליט שטרם הגיע זמני להרות. אני חייבת לציין שהשירשור הזה מבדר אותי כמו השרשור ההוא על הסקס על הפרקט.

dorlim

New member
וממגוון התשובות שאפיינו אותנו

* אנחנו עוד בשלב האימונים
* בדירתנו הפיצפונת (חדר וטיפה) אין מקום לזבוב ובטח שלא לילד (הולך להיות לנו צפוף מאד! טוב שזה ממש זמני) * קודם נקנה דירה / הוא ימצא עבודה/ נצא לטיול בדרום אמריקה .... מחקי את המיותר והשלימי בהתאם לצורך.... * כל דבר בזמנו!!!!! * אנחנו עוד שוקלים אם להביא כלב ולהרוס את השטיח או להביא ילד ולהרוס את החיים
(משפט שאימצתי מאחד הפורומים)

אוף, איזו תופעה מעצבנת זאת ../images/Emo46.gif

למה אנשים מרגישים חופשי להכנס לנו לרחם? גם אותנו היו שואלים כל הזמן מתי יהיה ילד. והיום שואלים אותי מתי נעשה עוד אחד. הפתרון שלי הוא די פשוט - בד"כ אני לא טורחת לענות. מי ששואל שאלות חצופות או חטטניות אני לא חייבת לתת לו דין וחשבון. זה עבד טוב גם במצב שהמשפחה מחכה לילד הראשון. מקסימום אני עונה משהו לא מחייב כמו: אנחנו חושבים על זה, לא מתאים לנו כרגע, קודם צריך לגמור ללמוד/לקנות בית/לנסוע לחו"ל, הילדה שלנו עוד קטנה. לקרובי משפחה מעצבנים במיוחד אני לא מתבישת להגיד "זה ענין אישי שלנו ואני לא רוצה לדבר על זה". בעדינות, בחיוך אך במלוא התקיפות ויותר הם לא שואלים שאלות. כדאי להוריד אותם מהגב כי אחר כך הם גם מרגישים חופשי להעיר ולהתערב גם בזוגיות וגם בהורות.

למעלה