מוטרדת אני וחבר שלי שכבנו בזמן שאני במחזור... יש סכנה?
ע עונג אישה New member 14/8/07 #2 היי מלאכית... בעקרון לא. למרות שיש סיכוי מאד מאד נדיר עליו רק שמעתי ואין לי וודאות לגבי זה. שווה לעשות בדיקת הריון וללכת לרופא להיבדק... בהצלחה!
היי מלאכית... בעקרון לא. למרות שיש סיכוי מאד מאד נדיר עליו רק שמעתי ואין לי וודאות לגבי זה. שווה לעשות בדיקת הריון וללכת לרופא להיבדק... בהצלחה!
מ מלאכית 18 New member 15/8/07 #3 שכחתי לציין ש בעיקרון אני על גלולות אבל מן הסתם שאתמול לא הייתי כי אני בשבוע הפסקה (אני במחזור אתמול היה היום הראשון שלו) האם אני מוגנת? בטוח?
שכחתי לציין ש בעיקרון אני על גלולות אבל מן הסתם שאתמול לא הייתי כי אני בשבוע הפסקה (אני במחזור אתמול היה היום הראשון שלו) האם אני מוגנת? בטוח?
S sharpantie New member 15/8/07 #4 בשבוע הפסקה מהגלולות אין שום סכנת הריון. חשוב להתחיל את החפיסה הבאה בדיוק בזמן.
מ מלאכית 18 New member 15/8/07 #5 אם לקחתי את הגלולה האחרונה ביום חמישי את הגלולה הבאה אני לוקחת בשישי שבוע אחרי נכון? רק כדי להיות בטוחה
אם לקחתי את הגלולה האחרונה ביום חמישי את הגלולה הבאה אני לוקחת בשישי שבוע אחרי נכון? רק כדי להיות בטוחה
S sharpantie New member 15/8/07 #6 ההוראות המדויקות ללקיחה כתובות בעלון שמצורף לגלולות. אני חושב שאת צודקת, יש שבוע הפסקה ואחר כך מתחילים חפיסה חדשה.
ההוראות המדויקות ללקיחה כתובות בעלון שמצורף לגלולות. אני חושב שאת צודקת, יש שבוע הפסקה ואחר כך מתחילים חפיסה חדשה.
T the evil 1 New member 16/8/07 #7 אם הגלולה האחרונה יום שישי סופרים : שבת ראשון שני שלישי רביעי חמישי שישי ושבת גלולה, הפרש של 7 ימים.