מוטרדת

רורי1

New member
מוטרדת../images/Emo10.gif

פרידה שלום, יש לי כמה שאלות: 1. האם את רואה הצעת נישואים באופק בעתיד הקרוב (במהלך השנה הקרובה?) ואם כן מתי.....? אני (רותם) 26.12.78 הוא (איתי) 4.3.76 2. אני ממתינה לתשובה מהאוניברסיטה לגבי קבלתי לחוג פסיכולוגיה, האם צפוייה לי הצלחה או כישלון? 3. אני סובלת כבר הרבה זמן ממחלה שלא עוזבת אותי. האם את רואה לזה באופק סיום? מתי? 4. ואחרונה חביבה..... אני שוקלת לעבור ניתוח לייזר לתיקון הראייה, ויש לי המון חששות שדווקא אצלי זה לא יצליח. מה את יכולה לראות בנושא הזה? תודה!!!!

F r i d a

New member
הו... את באמת מוטרדת

את נמצאת בתקופה שיש בה שתי מגמו ברורות - האחת היא לקיחת אחריות - יתכן מאוד סביב לימודים ובכל מקרה רואים שני כיווני עשייה (למשל - לימודים ועבודה). והמגמה השניה קשורה לזוגיות ויחסים. בנוגע למצב הפיזי - נראה שמצבך הולך ומשתפר אבל כדאי שתשמרי על עצמך ואולי תבדקי אפשרות לעבודה על עצמך,מכיוון שקיים קשר בין מצב נפשי למצב פיזי, כדאי שתבדקי למה את לא משחררת את המחלה. ניתוח לייזר יכול להצליח, החששות והפחדים ברורים ולכן כדאי שתערכי מעין עבודת מחקר ביחס לאחוזי ההצלחה ותמצאי לך רופא שאת מאוד סומכת עליו על מנת שיוכל לעזור לך להתגבר על החששות.

למעלה