מוטציות חדשות!!

הצייר

אני לא חושב ששמעתי על כזה אז אני מניח שזה די מוטציה חדשה הכוח שלו זה לצייר עם האצבע שלו ומה שהוא מצייר הופך לאמיתי נגיד הוא באמצע קרב והוא רואה שהוא מפסיד אז הוא יכל לצייר חור להיכנס עליו וליסגור תחור או לצייר דלת אבל זה לוכח יותר מדי זמן המעתיק הוא די סטייל רוג כזה שרק שהוא צריך ליראות תכוח ואז הוא יכל להישתמש בו כאוות נפשו אמ.....ולמי שהוא מעתיק ממנו תכוחות לא קורה כלום כמו שקורה למי שרוג נוגעת

אגוזי17

New member
משנה צורה.

אחד שיעול להפוך למה שהוא רוצה, עצמים דוממים או שאר דברים חיים...

A n g e l u s

New member
לא. ../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif

הם יכולים להשתנות לכל יצור חיי. ויש לי רעיון למוטציה חדשה [
], היא טלפתית+טלקינתית מאוד חזקה, הכוחות שלה זה טלקינזיס, יצירת מגן [כמו של ג'ין ומגנטו], טלפתיה, ממש כמו ג'ין, אבל זה יהיה מאוד נחמד אם הכוחות יוגברו קצת [הרבה!
] ויבואו ארוזים בעטיפה יפה. ^^

א. מיסטיק יכולה לשנות צורה גם.....

לחיות...בפרק האחרון היא שינתה צורה לנחש.. ויש גם מישהי באוולטיון שמשנה תורה לכלב או זאב..משהו כזה... לא?

dor307

New member
יש לי מליון

אבל אני לא זוכר... אממ... יש אחת שעוצרת ת'זמן... ויכולה להחזיר אותו אחורה או לזרז אותו קדימה... אבל היא חייבת שטח פנוי בשביל לעשות את זה... באמצע עיר היא לא יכולה!!!

Mrs LeBeau

New member
...

יש מוטציה עם כוחות של חשמל? לא כמו סופה של הברקים ומזג האוויר אלא חשמל, שהיא מחשמלת את מי שהיא רוצה.......?

A n g e l u s

New member
כן, יש באבולושין../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif

לא יודע שם או פרטים אבל אני אברר.

spider kisser

New member
מוטציה שיכולה להיכנס לתמונות

ולעשות בהן שינויים, וכשהמוטציה נכנסת רואים אותה בתור חלק מהציור.

dragongirlm

New member
יש לי מוטנטית...

קוראים לה death claw והיא יכולה לעוף והמגע שלה הורג בגלל זה יש לה כפפות... וציירתי אותה בעצמי...(שזה יהיה ברור...)

למעלה