מוטי, ריגשת אותי

מוטי, ריגשת אותי

השיר "ניגון עתיק" מרגש ויפה, ואיזה ביצוע... מתוך הנשמה אל תוך הנשמה. אין לי מילים לתאר את היופי של השיר והביצוע. שלא תעיז לשנות מהמסורת שלך, אני מקווה שכל הקטעים מבוצעים באותה עדינות ואותנטיות. עכשיו אני רץ להוריד את הקטעים הנוספים.. רץ ממש. מוטי, תפתח בדיון על הניגון הזה, מה מקורו ? אני שומע מעברים ערביים, האם זה רק אני או שזה השיר ? תסביר על הכלים שהשתמש בהם בשיר הזה... אני רוצה לשמוע על דרך היצירה שלך, האם אתה מתכנן את הכל או שמדובר בתהליך פנימי שהכל נשפך לך החוצה. אני יודע שאני שואל יותר מדי שאלות אבל זה הפעם הראשונה שאני יכול לשאול כליזמריסט אמיתי את השאלות האלה. תענה עליהם מדי פעם, אתה לא צריך ממש במיידית. אויש, השיר מתנגן לי והוא יפה מאוד.

../images/Emo6.gifאתה...אתה

הורס לי את כל הדיאטה!!!:)))) אתה לא שואל אף פעם יותר מידי שאלות,נהפוך הוא! אני חושב ואני בטוח שכולם יסכימו איתי שאתה נכס לפורום!!,הערב אני עייף במקצת מחר בלי נדר אני אספר על המקור של ה"ניגון עתיק" אני צריך לשאול את דודי שיחי´ה באיזה שנה הביאו אותו לצפת. אני יכול רק לספר שזה ניגון עתיק שמושר למילים "קה אלי וגואלי אתיצבה לקראתך" והניגון הוא ניגון צפתי שבאמת לא שמעתי אותו מעולם בשום מקום אחר:)))) לגבי שאר הניגונים שהורדת אני אשמח לספר על כל ניגון וניגון ואני אשמח גם לשמוע סיפורים מחברי הפורום על הניגונים. אם יש חבר שרוצה להעלות ניגון ונעביר אותו בין חברי הפורום הרעיון יתקבל בשמחה!!! לא הקמתי את הפורום כדי לקדם את עצמי! חשבתי שמגיע לנו וגם אם אנחנו מעטים שיהיה לנו פורום שבו נוכל לשתף ולהשתתף בנושא יחודי שלמעשה אנחנו הראשונים שמעלים אותו למדיה שנקראת אינטרנט:))) לבקשתך אני גם אספר בקרוב על הדרך שבה אני מקליט את הניגונים איך הדברים באים איך זה מתבשל וכן הלאה:)))) במכתב הפתיחה לפורום סיפרתי שיש לי אולפן ביתי ואני מזמין חברים שיש להם אולפן כזה לספר חוויות על ההקלטות שלהם על העריכה והכול:)))) אני חוזר וכותב כל שאלה שלך תתקבל בברכה ואני אשתדל כמיטב יכולתי לתאר את הדברים בצורה הטובה ביותר שאני מסוגל:))) אני לא מסוגל לשנות מהדרך שבה אני מבצע את הניגונים כי...כי זה אני
חונכתי לתמימות ופשיטות כך נולדתי וכך גם נראה לי אני אאסף אל עמי:))) לילה טוב

וואללה, באמת

מתאים מאד שישירו אותו ב"אתיצבה"... ניגון יפהפה, רק קצת תמוה היה לי הפסנתר... יונה

על הפסנתר

נספר כבר מחר ,מאחר והאיש הישיש כבר נרדם על המקלדת:)))) בכל מקרה השאלה הייתה במקום:)))) לילה טוב

למעלה