מוטי היקר והחביב...

youvall

New member
מוטי היקר והחביב...

רצון השיבה של הפלסטינאים(שבטעות נקרא "זכות השיבה" אבל למעשה מדובר ברצון כי אין כזו זכות לעם הפלסטינאי) יביא לחיסולה של מדינת ישראל כמדינה יהודית! פעילות למען מטרה כזו, כלומר למען חיסולה של מדינת ישראל כמינה יהודית מהווה עבירה על חוקי המדינה! המדינה הוקמה בשביל שתהווה מקלט לעם היהודי ולא לאף אחד אחר...אחרי השואה באירופה לא הייתה לעולם ברירה אלא להכיר בחובה של הקמת מדינה יהודית! הפלסטינאים דחו שוב ושוב את הקמת המדינה הפלסטינאית כי קיוו לקבל עוד ועוד ועוד...בעייתם! בשנת 47' הוצעה להם מדינה והם סרבו כי הם רצו רק מדינה ערבית! היום אתה תומך בהם!!! אם לא מוצא-חן בעינייך המדינה כמדינה יהודית אתה מוזמן לעבור למצרים או ירדן, סוריה או לבנון...יש מספיק מדינות ערביות!!! פה לעולם תיהיה מדינה יהודית ולא משנה מה אתה או חבריך לשמאל הקיצוני יגידו.... אז תפסיק לזיין לכולנו בשכל ותעוף מהפורום הזה כי זה פורום של מפלגת העבודה שמהווה את המפלגה הציונית היחידה בגוש השמאל הישראלי(חוץ מחלקים ממר"צ שעדיין נחשבים הצד הימני של מר"צ...הענף השמאל של מר"צ גם מסכים לרצון השיבה ולמעשה שולל את קיוה של מדינת ישראל כמדינה יהודית!)

מסכימה איתך בדעותיך, אבל...

אם לא נשמע מגוון של דעות ולא נתווכח, לא נוכל להתקדם. אז נכון, אני מתנגדת לדעתו של מוטי, אבל אני יודעת שאם לא אשמע אנשים כמוהו לא אוכל להשפיע.

youvall

New member
אני לא מסכים איתך...

אני מאמין שאם נתכווח ונקשיב לכל הדעות יהיה אפשר להתקדם...אבל... יש גם דעות שלא רק שרצוי אלא שחובה למנוע את הפצתם! דעות ששוללות את הדמוקרטיה הישראלית או דעות ששוללות את היותה של ישראל מדינה יהודית!!! אסור לתת במה לדעות שכאלה שיגרמו למותה של המדינה ולמותו של החלום הציוני למדינה לעם היהודי שתהווה מקלט לעם הנרדף ביותר בעולם! מצחיק שמוטי מטיל עלינו את האשמה לפליטים אך הוא לא הבין שהעולם הערבי, שכל הזמן מגנה אותנו ומצהיר על זה שהוא תומך בפלסטינאים, למעשה גורם יותר גדול כיוון שהוא זה שהשאיר אותם כפליטים ולא קלט אותם כאזרחיים במדינות שלהם! אם הם, אחיהם, לא רצו אותם...מדוע שאנחנו נרצה?

youvall

New member
קץ הנלסון

הסכים שאפשר לשקול להחליף את ההמנון הלאומי כי הוא יהודי מידי!!! אני לא כזה בטוח...

אל תכניס לי מילים לפה

לא אמרתי שההמנון יהודי מדי. אמרתי שחמישית מאזרחי המדינה לא יכולים להזדהות עם המנון שכזה. זה הכל. זו עובדה, בין אם זה מוצא חן בעיניך ובין אם לא.

למעלה