מוטיב מרכזי

• פותח הנושא luka
  • פורסם בתאריך

luka

New member
מוטיב מרכזי

מה מה קשור?, לא חשוב הודעה ארוכה אבל מעניינת, תקראו. אוקיי, תמיד חשבתי שערסים זה עם מוזר, עם דבילי, חשבתי עליהם הכל, אבל לא ממש הכל, עד אתמול בערב, הם הדבר הכי גרוע שיכול להיות, אבל ממש!! אז מה קרה אתמול בערב?, יצאנו אני ויקי (אניגמה) שני ידידים שלנו וחברות שלהן לאיזשהו פארק בראשון, חיפשנו פינה בודדה, ואכן מצאנו, רחוק מהקבוצת ערסים שרדפו שם אחד אחרי השני, רחוק מהטרנסים, רחוק מהבכיינות (הם הביאו מערכת, גנבו לעירייה חשמל), ישבנו עם נרגילה, וודקה, כמה בירות, נהנו, צחקנו, צחקנו, נהנו, ידה ידה ידה ידה, לא עברו שעתיים ושתי ערסים מתקרבים לעברנו:``בואו צטרפו אלינו עם הנרגילה``, ובאותה הזדמנות לוקחים את הנרגילה איתם, אני, שהנרגילה לא שלי, אלה של אח שלי ואם יקרה לה משהו תוסיפו את שתי האותיות ז``ל אחרי השם שלי, אני מגינה עליה בכל גופי:``עזוב את הנרגילה``, איתי(אחד מאיתנו):,עזוב אחי, תשאיר את הנרגילה``, ומנסה לקחת ממנו את הנרגילה. ערס:``עזוב את הנרגילה, לפני שאני דוקר אותך, ראש אחד בכבוד שלך אחי ואנחנו מחזירים לכם אותה``. טוב אין בררה עזבנו את הנרגילה לפני שידקרו אותנו, בנתיים הם לקחו את הספרייט שלנו את הוודקה הם ניפצו. ``למה ניפצתם את הוודקה?`` ערס:``זה חרא זה...`` עכשיו תנסו להגיד את זה במבטא ערסוואתי מזרחי, ממש ממש מצחיק! אני, ויקי, איתי ואבי הולכים אחריהם אנחנו ארבע, אחד מאיתנו שיכור, אחת בקושי עומדת על הרגליים ומסתובב לה הראש כי עברה באותה יום תאונה עם אמא שלה באוטו (אני, אני, אני!!!) הערסים שעה עם הנרגילה ולא נוגעים בה אין להם נייר כסף, את המים החכמים האלה שפכו. המנהיג שלהם צועק עליהם יא חרא יא מניאק לך תביא מים, ``לא רוצה יא בן זונה``, ``למי קראת בן זונה``? ואחרי דקה: ``אחי, אח שלי`` (לכו תבינו), אחרי שעה השיגו נייר כסף ומים. מה הם עשו בשעה הזו?, צעקו אחד על השני, שאלו אותנו למה אנחנו פריקים ואיתי האידיוט הזה אחד שמחשיב את עצמו לפאנק מטאליסט ולא יודעת מה, לא מתמצאת בסטריוטיפים: ``איכ פריקים אני שונא פריקים, עם מגעיל``. ושתבינו כל הערב השיכור הזה יורד עלי שאני פריקית, ואז הוא מוסיף: ``אני שונא פריקים, אבל אותך אני אוהב``. טוב בחזרה. אני ויקי אבי ואיתי מדברים עם עארסים הערס המנהיג שואל את ויקי: את חברה שלו?`` (מצביע על איתי) ויקי: לא יש לו חברה ערס: תתנשקו ויקי: יש לו חברה ערס שואל אותי: את חברה שלו? יערה: ``לא, יש לו חברה`` ערס:``תתנשקו יערה:``יש לו חברה`` כמה שלא תסבירו להם הם לא יקלטו!!! ערס: אז תתנשקו אתן (אני וויקי) יערה: בשמחה, אבל לא בפומבי ערס: אז איפה יערה: אני וויקי כל יום באינטמיות בבייתנו שלנו ערסים מפגרים!!!, ירדו מהעניין!! התחילו לדבר עם איתי איפה חברה שלו, ושאם היא תבגוד בו אז בטוח הוא ישמע מזרחית ואז איתי המפגר הזה אמר להם שאם היא בוגדת בו יש לו למצוא זיון אצל אחת אחרת... בקיצור אידיוט, כל הערב שיחק אותה חבר שלהם דיבר אליהם בשפה שלהם: אח שלי... ידה ידה ידה אוקיי עברה שעה הם מצאו נייר כסף ומים התחילו לעשן, סיימו, התחילו לפתוח עוד ראש: אחי, בכבוד שלך עוד ראש אחד וזהו`` איתי:``אח שלי (שיחק אותה דביל כל הערב) אנחנו ממש חייבים ללכת ערס לא אכפת לו פותח עוד ראש אחד ואז מי מגיע? משטרה!!! יייההה!!!``של מי הנרגילה`` יערה:``שלי`` משטרה:``בואי איתי``, באתי איתו, ``את תבואי מחר בבוקר לקחת את הנרגילה עם ההורים שלך (כן, נכון!) יערה: אפשר להסביר לך את המצב? משטרה: אפשר אבל זה לא יעזור יערה: באנו לפה, רצינו לעוף מפה בתשע בערב, באו החבורה הזאת ולקחה את הנרגילה לא נתנו לנו לזוז משטרה: טוב תקחי את הנרגילה אבל לכו מפה כן, אני טובה!!:) טוב אנחנו הולכים לתומנו הביתה, איתי שיכור, ממש, פתאום עוד חבורת ערסים, אחרת :``הומהים הומהוים`` והתחילו במטר אבנים, גדולות, ממש גדולות, ויקי חטפה אבן בגודל ממש ממש גדול לרגל, עברנו את המטר אבנים וישבנו בספסל כי יש לנו פצועה. פתאום ביצה מאיזשהו חלון... לא פגעה באף אחד, ישר שמנו טיל עזבנו את השכונה המגעילה הזו, חזרנו הביתה כולנו שונאים ערסים...... ופריקים:)) ויקי, אם יש לך להוסיף, תבורכי... זהו להיום יערה .

Levinzone

New member
יערה, תתבישי לך!

כולנו, ובמיוחד את, שגרה בקריית ראשון, מקום משכנם של כל הערסים בראשון (טוב נו, הם מתחלקים שווה בשווה עם קרית גנים), צריכים לדעת שערסים הם לא אנשים חכמים במיוחד. אני יודעת שאני עושה פה הכללה, אבל במקרה הזה היא נכונה עד מאוד לצערי. צמצטערת, אני פשוט ס-ו-ל-ד-ת מערסים...אוף!!! ביום שישי בלילה ליויתי את חברה שלי הביתה, והיא בדיוק צבעה את השיער לורוד (אל תגיבו, זה יפה מאוד), ואוף....שני ערסים קטנים וצעירים עוברים אותנו ואחרי 20 מטר בערך (לוקח זמן עד שהמידע מגיע למוח שלהם) הם עוצרים, מסתובבים וצועקים לחברה שלי- מה זה? ילדה מה זה? אוווף!!! קשה להיות אנשים נורמלים בקריית גנים. למזלי אני לומדת בגימנסיה, ואחוז הערסים והפריקים שם דיי מתאזן, ואני בד``כ במקום שאני שומרת בו מרחק מערסים, לעומתך יערה..הממ מקיף ה`..:) מסכנה. בקיצור, ערסים הם טיפשים. -יעל-

כמה דברים !

בשיכון המזרח יש יותר ערסים מרמת אליהו, מקרית גנים ומקרית ראשון ביחד... דבר שני .. אני מסתדר איתם כבר טוב מאוד :) הם אפילו אוהבים אותי, כמו כולם ...

Levinzone

New member
גם אני פחות או יותר

אבל יש להם יציאות מפחידות לפעמים ומה הקטע של להתקשר לטלפונים ציבוריים באמצע הלילה ולבקש את משה?! -יעל-

מי ... ?!

מי להתקשר למשה .. ?! יש לך עסק עם האנשים האינטילגנטים בחצי השני של ראשון ... זה מסוכן מאוד, תפליצי עליהם, תפליצי עליהם בחוזקה.

goldy

New member
מי עונה לטלפונים ציבוריים??

המשה הזה זה כמו הבדיחה הזאת: 2 ילדים משועממים מתקשרים 144: הילדים: שלום אפשר את הטלפון של הפיצה? הטלפנית באמצע מניקור: איזו פיצה? הילדים: חצי זיתים חצי פטריות... הא הא הא נורא מצחיק.....:)

luka

New member
כמה זמן לא ביקרת במקיף?

הרבה זמן אה?, ביקרת שם בכלל?, טוב, אז אוכלסיית הערסים שם נפחתת משנה לשנה, את יודעת, הרמה שלהם עד כדי כך גרועה שאפילו המקיף לא מקבל אותם, ויצחק (מנהל מקיף ה) ידוע כאיש רחום. כולם בטח פרשו לצריפין או לפנמיות, או שחלקן מבלים במאסר... זה מתחלק. יערה.

איזה מצחיק זה לתאר אותך

בכל הסיפור הזה :) .. ``אני מגינה עליה בכל גופי:`עזוב את הנרגילה``` אני מתאר לעצמי .. :))

goldy

New member
יש לך עוד סיפורים מהחיים??

מאוד מעניין ואף מצחיק :) :)

erlich

New member
חחחחחחחח

טוב. אז יש לי כמה שאלות. 1. איך זה שהערסים עזבו אותכם אחרי שהם קלטו שאת ויקי ``לא משחקות בקבוצה נכונה`` ? :)))) 2. למה אתם בכלל מסתובבים איפה שיש ערסים? אימא שלכן לא אמרה לכן אף פעם : `` אל תסתובבו איפה שיש ערסים ``? 3. זו לא שאלה, אבל שיחקת אותה עם המשטרה, וגם ד``א היה לך מזל, כי רוב השוטרים הם בעצם ערסים לשעבר (חוץ מאיזה כמה שגרים פה בישוב והם ממש אחלה) אז הם בד``כ נוטים לחבב את בני מינם. (וכן אני שונא ערסים, למרות שיש לי קשרי משפחה (!!!!) תאמינו או לא, עם רוב הערסים בבית ספר, אתם יודעים איך זה, קרוב של אחד, אתה כבר אח של כולם. :))). אז בקטע של מכות אין לי מה לדאוג אבל אתם יודעים זה עובד בשני הכיוונים. אז לפעמים זה באסה. עזבו!!!!! אני לא אתחיל לפרט איך נעשיתי טוני סופרנו של בית ספר :) 4. מה זה ראש??? (אני לא מעשן נרגילה וכו`... אבל אני ידוע בתור מאלתר נרגילות מעולה, אז תפרטו לי בבקשה את המושגים, למרות שאצלנו אני בטוח שיש לזה שם אחר...). 5. מאיפה למדת לכתוב ככה? באמת יש לך את זה, את תהיי קופיריטרית. תודה, ארז.

luka

New member
כמה תשובות:))

1. לא הבנתי בכלל את השאלה, הם לא עזבו אותנו עד שבאה משטרה, הם פשוט ירדו מהעיניין של אני וויקי 2.למה אנחנו מסתובבים איפה שיש ערסים, גלעד, יעל, תגידו לאיש, עזוב אני אגיד: ראשון מלאה ערסים!!, כל מקום מוצף, הם נמצאים בכל מקום!!, זה למה... ואני לא יודעת למה, חלקכם אמרו שאני כותבת טוב..., אישית כשאני קראתי את ההודעה שלי הבחנתי בבלגן היסטרי, וחשבתי: ``וואו בין ההודעות הגרועות``. וגולדי סיפורים כאלה מהחיים מיכל מספקת אותם כל שבוע, אני לא אתחרה בה, יאמר לזכותה, סתם:)) יערה.

erlich

New member
אבל....

את הדבר הכי חשוב לא אמרת לי... מה זה ראש????? מילוי חדש? יש איזו אמת מידה??? תודה, ארז.

Levinzone

New member
תמיכה:)

תקשיבו, ראשון מלאה בערסים:) סתם..נו, באמת.... אני מציעה לכולכם לבוא למרכז של קריית גנים (להלן: ק.ג), ביום שישי ב11 בלילה בערך..ותראו מה הולך שם. זה מפחיד. למה ערסים אף פעם לא יוצאים?? כלומר, חוץ מלפיצוציה במרכז? אוף.. בקיצור, ראשון ממש מלאה בערסים...תזהרו -יעל-

*may*

New member
סתם שאלה

אתם באמת פוחדים מערסים? כי אני אישית מתעלמת, ואם אין ברירה- אני פשוט צועקת עליהם והם מתנדפים... למרות שמצד שני כמו שהבנתי- יש לכם ערסים ברמה פחות מפותחת מאשר באיזור הזה.. אז זה באמת מכה... עליי, למשל, בניגוד אלייך יערה, אף פעם אבל א-ף- פ-ע-ם אף ערס לא איים בדקירת סכין.. אה ואגב, אחלה הודעה. :)

למעלה