מוטוטסט.....

idobar35

New member
מוטוטסט.....

סיפורה של בדיקה..... שלום חברים !! שמי עדו וברשותי DR350 שנת 98, ללא שטח ללא תאונות, אופנוע במצב מצויין. בשעה טובה החלטתי למכור את האופנוע ולהעביר אותו למישהו שיהנה גם ממצבו וגם מיכולות השטח שלו. יצר איתי בחור בשם ליאור. לאחר שסוכמו פרטי המכירה, ביקש ליאור לבדוק את האופנוע במכון הבדיקה מוטוטסט בתל אביב. שאלתי אותו מדוע בחר במכון מוטוטסט, והוא השיב:" כי הם הכי טובים בארץ". ביום שני ה-31/05 הגענו למכון בשעה 15:30. גבי ממוטוטסט סיירב (ובצדק) לקבל את האופנוע וטען כי לא נותר מספיק זמן עד לסגירת המכון בכדי לבצע בדיקה רצינית, וכי אין בכוונתו למרוח את הבדיקה. סיכמנו כי האופנוע ישאר במכון וכי הבדיקה תבוצע למחרת בבוקר. למחרת בשעה 13:00, עם תום הבדיקה, התקשר אלי ליאור וסיפר כי בבדיקה נמצא חשד לנזילת שמן, אולם עוד לא ברור מה מקור הנזילה, אך יתכן כי היא מהצילינדר או מבלוק המנוע - אכן סיפור רציני. ליאור טען כי נמסר לו שבדיקה רצינית יותר של הנזילה מחייבת נסיעה ארוכה על האופנוע וכי המכון לא יוכל לבצע נסיעה כזו כעט מפאת מחסור בכוח אדם, כלומר האופנוע יאלץ להישאר יום נוסף במכון הבדיקה. למחרת צלצל אלי שוב ליאור וטען כי הנסיעה הארוכה אכן בוצעה ע"י ביל מהמכון, וכי בסופה ראה ביל טיפות של שמן מטפטפות מבלוק המנוע. ליאור כמובן שביטל את הקנייה וברח כל עוד רוחו בו. אני קפצתי למוסך שלי - מוסך ארנון ומוטי מרמת השרון, מוסך איתו אני עובד שנים ואין עוררין לגבי מיקצועיותם ונסיונם של ארנון ומוטי בתחום. במוסך ביקשתי ממוטי שידבר עם ביל ממוטוטסט בכדי שנדע היכן הנזילה וכך ייקל הטיפול בה. ביל סיפר למוטי כי מטפטפות טיפות של שמן מה-CASE. היום יום ד (3/6) הגעתי על הבוקר למוטוטסט להוציא את האופנוע. ביקשתי מגבי שיראה לי היכן הנזילה. ניגשנו לאופנוע וגבי הצביע על המקום ממנו חשב שיש נזילה, אך באותו המקום לא נראו לא טיפטת של שמן וגם לא סימני הזעה. גבי טען שהוא לא היה במכון יום קודם וכי ביל הוא זה שבדק את האופנוע. פנינו לביל שאישר שוב שראה טיפטת של שמן מטפטפות מאותו המקום עליו הצביע גבי. גבי היה מופתע לשמוע שהקונה ברח (וכי מי לא יברח), ומייד הציע לי להשאיר להם את האופנוע. הוא טען שמכיוון שהאופנוע במצב מצויין ומכיוון שהדגם הזה סחיר מאוד, לא תהיה כל בעיה למכור אותו (תמורת דמי תיווך כמובן). הודיתי לו על נכונותו. בעודי מחמם את האופנוע לקראת נסיעה, שמתי לב כי לספידומטר נוספו בסך הכל כ - 5 ק"מ (נסיעה ארוכה...). יצאתי ברכיבה לכיוון רמת השרון, נסיעה של כ-25 ק"מ, ישר למוסך של ארנון ומוטי. ארנון מייד השתחל מתחת לאופנוע, בדק הציץ, חיפש ומישש, אך ללא הצלחה. אין כל סימן וזכר לנזילה המיסטורית - נשלחתי הביתה. אחר הצהריים נקראתי שוב למוסך, ובבדיקה חוזרת של שניהם (גם ארנון וגם מוטי), שוב לא נראו שום סימני נזילה. ארנון החליט להתקשר לליאור שסיפר כי גם הוא לא ראה סימני נזילה, למרות שנתבקש ע"י המכון לשבת על האופנוע ולתת גז במשך כ 30 דקות רצופות !!! האם זו הדרך לבדוק מנוע קירור אויר או שזו הדרך לשרוף מנוע כזה ? אינני יודע מה הניע את המכון לטעון לנזילה שלא קיימת, או אולי ארנון ומוטי שכבר עברו את גיל 40 זקנים מדי בשביל לאתר נזילת שמן, או שאולי אין בכלל שמן באופנוע הזה....... וכולנו מדמיינים. בכל מקרה אין כמוני מודה למוטוטסט על שהרסו לי מכירה, על שביזבזו 400 ש"ח מכספו של הקונה ועל שהשביתו את האופנוע ליומיים. מעניין במיוחד מדוע הם רצו שאשאיר אצלם את האופנוע למכירה - למי ולמה הם רוצים למכור אופנוע עם נזילת שמן מהבלוק מנוע ? נזילה שלא הייתה. עדו [email protected]

JackR1

New member
תמוה? אני יכול לתת לך אחד יותר טוב

על בדיקה שבה בודקים מס' רישוי של שלדה ומנוע ובטעות (!!!) מפספסים 2 ספרות במנוע - שאחרי זה תוקעים אותי ל-3 חודשים של בלגן עם משרד הרישוי שכרגיל בשביתה בכל זמנו הפנוי. גם תמוה? לכל הקוראים - הסיפור קרה לפני 4 שנים, לכן פג תוקפו. אין לי טענות למוטוטסט. לא רוצה להיכנס לויכוחים, מה המוסך הטוב ביותר (יש לי תשובה לזה - הידיים של בעל האופנוע האוהב זה המוסך הכי טוב).

M O R M

New member
אולי תפנה שוב למוטוטסט בנסיון

להבהיר מה קרה פה? עידו מוטוטסט מוסך רציני מציע שתנסה לבדוק שנית עימם לפני המשך השירשור. תן להם הזדמנות להגיב ולנסות לשפר את המצב. אם לאחר שתבהיר להם שאתה מאוד לא מרוצה ממה שקרה ועדיין לא תקבל שרות מלא ומסודר אשמח אם תעדכן אותנו. אולם תן להם סיכוי להתגונן. אולי גם תנסה ליצור קשר עם הקונה . לגבי מוסך ארנון ומוטי - אני לקוח שלהם וחושב שכל מילה שלהם שווה זהב.

k l i n g o n

New member
../images/Emo31.gif

הוא כבר לא צריך להתקשר לאף אחד, לא למכון הבדיקה (למה זה טוב עכשיו?) ובטח שלא לרוץ אחרי הקונה. זה יראה גרוע מאוד וישמע כמו תירוצים. אם דבריו נכונים והוא דובר אמת אזי הם דפקו לו מכירה ואין מה לעשות יותר. המכון מוזמן להגיב על דפי הפורום והציבור ישפוט.

DubiStein

New member
תקשיב גבר

במקום להתלונן על אופנוע טוב תן כמה טיפים מהבורסה אם אתה כבר עובד שם תודה, מהמשקיעים שבינינו

אני לא בא להגן על מוטוטסט.

אבל באמת עליכם להבין שכולנו בני אדם...ולפעמים אנחנו עושים טעויות..כמו כל אחד אחר. יכול להיות שמוטוטסט עשו טעות לצורך הדיון ,אבל אני לא חושב שעשו זאת בכוונה רעה...ונכון שהיציעו לך להשאיר את האופנוע לבדיקה...וגם תמורת תיווך,אבל אולי חשבו שהם דווקא רוצים לעזור לך "אחרי שטעו"?. אתה יכולת להגיד ולבקש שביגלל שהתקלקלה העיסקה עם הבחור שהתעניין אתה מבקש שלא יגבה תיווך.....וגם טיסה לבנקוק...וכו'. בלי כל קשר לפי מה שכתבת היה ברשותך הטלפון של הרוכש המיועד ,כך שיכולת להגיע אליו שוב אם רצית. ושוב כל מה שכתבתי לא בא להגן על מוטוטסט ולא על כל מקום שבודקים בו אופנועים ואו נותנים בו שרותי מוסך וכו' כל העיניין הוא איך מטפלים בבעיה בשלב לאחר שקרתה. אני ממליץ לך לפנות לניסים (לא אני) ממוטוטסט לספר לו על המקרה ולנסות למצוא איתו את הדרך הטובה לשניכם לפתרון הבעיה. בהצלחה. אם תרצה עזרה גם ממני תוכל להתקשר אלי ל"אחד על אחד" אני אשמח לעזור . שבת שלום לכולם ניסים ברדה

nimiz

New member
הכי טוב בארץ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

knightrider

New member
קצת עצוב לדעת

איך אומרים האמת כואבת אני הייתי לקוח של מוטוטסט הרבה זמן עד שיום הושבת לי אופנוע למשך שלושה ימים באמצע החיים (כולה סופר דיוק קטן) ומה מסתבר שרק היה שיחרור קל באיזה חלק ואישי מוטו סגרו טיפול ב15 דקות לא כולל המתנה שאגב מאד נעימה אז זה לא פירסומת אבל כנראה מוטו טסט צריכים לעשות איזה בדק בית קטנטן סעו בזהירות

למעלה