X2
כפול להולדת החתיכים הקטנים, תגדלי אותם בנחת ובשמחה.
התשובה שלי לשאלה על ההסתרה, היא קצת מורכבת. אנחנו כדי לעשות את הטיפולים עם התרומה שכידוע לכולנו מאד מאד יקרים נעזרים בהורים אז היינו חייבים לגלות להם, גם בגלל העניין הכלכלי וגם בגלל שהם ההורים שלנו ומהורים לפחות ככה אני מרגישה יש דברים שלא צריך להסתיר.
חברים ומשפחה מורחבת זה מאד תלוי בעיני בתגובות. במשפחה שלי יש כמ שיודעים והתגובות מאד תומכות אבל, עם חברים זה שונה, יש כאלה שהתגובות שלהם מאד תומכות והם לצערי מעטים. יש לי כמה חברות מאד קרובות שיודעות אבל, יש כמה שכשסיפרתי להן התגובות שלהן היו ממש פוגעניות בנוסח "הילד שלך לא יהיה יהודי" וכאלה ואין לי כח להיכנס לדיונים שמבחינתי הם מיותרים לגמרי בשאלת "מיהו יהודי?", כי ביררנו את זה ואנחנו יודעים שזה לא ככה אבל, יש כאלה שכמה שננסה לשכנע אותם יש להם את האמת שלהם ולנו את שלנו וכלום לא יעזור כמה שננסה לשכנע לא נצליח, וכשראיתי שזה המצב והתגובות פוגעות בי החלטתי יחד עם החצי שיש כאלה שפשוט לא ידעו אף פעם מאיפה הגיע ההריון.
נ.ב לשאלה מי אני ומה אני עושה פה בכלל, אז אני אחת מכן, גם הולכת על תרומה והיו לי שלושה הריונות מהתהליך הזה ששלושתם נגמרו, אחד בגרידה לפני ארבע שנים, אחד בהפלה לפני כמעט שלוש שנים ואחד לפני שנה וחודש בלידה שקטה. כתבתי כאן בעבר וקצת הפסקתי אבל, אני קוראת כאן כל הזמן וכשיש לי משהו להגיד אני כותבת.