מוטב מאוחר...

no way

New member
מוטב מאוחר... ../images/Emo69.gif

השבוע התחלתי ללמוד והתעדכנתי עכשיו במכה במה שעבר פה בפורום. ממש יופי של דבר. את שתי "תמונות דאלי" שלי כבר הצגתי בעבר, אבל כותרת השבוע נותנת לי תירוץ להציגם שוב. הראשונה - "ורד בשמיים" הוא נסיון העתקה של יצירה של דאלי. השניה - שימוש במוטיבים החביבים על דאלי - נוזליות, ביצים, קביים, נמלים וסוריאליזם. שתיהן - שמן על בד. מחיר התחלתי..

הם מקסימים!

הורד נראה לי יותר בהשראת מגריט מהציור עם הסלע הענק שצף באוויר מעל הים. והבייציות מגניבות!

הציור עם האלמנט הנוזלי מדהים!!!

לגבי הראשון - בגלל שראינו את של דאלי אז אני לא מתלהבת..."הביציות" כמו שקראה לזה פיגמליונית - פשוט נפלא...

SC

New member
נכון אני מסכים עם אפרת

הניסיון להעתיק את העבודה של דאלי יצא לך אחלה ממש יפה, אבל באופן אישי לא כ"כ אהבתי את התמונה הזו של דאלי, לא יודע היא לא נראית לי מתאימה לו בכלל. הביציות יצאו לך יפות מאוד מאוד. במה ציירת אותן ?

no way

New member
תודה...

על הפידבקים. מה לעשות, גם לדאלי היו ציורים "שיגרתיים" כמו זה של הורד. אני מאמין שזה מהתקופה שהוא עדיין לא פיתח את היחודיות (מוזרות ?) שלו. בכל מקרה זה היה רק נסיון בהעתקה. לגבי הביציות- אני חושש שהרזולוציה פגמה בפרטים הקטנים של הציור (שגם ככה קטן מאוד)- העיטור של המזלג, הנמלה והגוונים השונים שבביציה הגדולה. בכל מקרה- שתיהן שמן על קנווס.

למעלה