מוחעחע D:

SasuNaru

New member
מוחעחע D:

החלטתי להזיז תתחת ולעשות משהו בשביל הפורום P: אז אז שאלון O: נארוטו 1.מי הדמות האהובה עליכם מנארוטו? 2.מי הדמות השנואה עליכם? 3.פרק אהוב? 4.פרק שנוא? 5.זוג אהוב-בן/בת? 6.זוג שנוא-בן/בת? 7.זוג אהוב-בן/בן? 8.זוג שנוא-בן/בן? 9. sasunaru או sasusaku? 10.מנגה או אנימה? 11.עם פילרים או בלי פילרים? 12.האם דילגת על פרקים?אם כן על כמה? 13.הדמות הכי מעניינת? 14.הדמות הכי פחות מעניינת? 15.שוריקן או קונאי? 16.שיר פתיחה אהוב? 17.שיר פתיחה שנוא? 18.שים סיום אהוב? 19.שיר סיום שנוא? 20.האם יש משהו שאתם רוצים לשפר בסידרה? אם כן, מה הוא? 21.נכון שאתם לא יודעים שעוד יומיים יש למיצע יומולדת? B: [מוחע P:] מוחע 21 שאלה לא קשורה אז בלע עליכם P: נאמ נאמ *לקח 5 דקות לכתוב את זה* טוב זה שאלון קקע טחון מה אתם רוצים? P:

Hikaru

New member
אני אענה על השאלה הרלוונטית ביותר

סאסונארו.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהוממ

1.מי הדמות האהובה עליכם מנארוטו? הינאטה 2.מי הדמות השנואה עליכם? סאסקה 3.פרק אהוב? הקרב בין לי לגארה *הולך לראות* 4.פרק שנוא?*חוזר* הפרק לפני 5.זוג אהוב-בן/בת?נארוטו הינאטה 6.זוג שנוא-בן/בת?נארוטו סאקורה 7.זוג אהוב-בן/בן?תנחשו? 8.זוג שנוא-בן/בן?אהה? o_O 9. sasunaru או sasusaku ? sasusaku 10.מנגה או אנימה?אנימה 11.עם פילרים או בלי פילרים? בלי 12.האם דילגת על פרקים?אם כן על כמה? לא 13.הדמות הכי מעניינת? שיקאמארו 14.הדמות הכי פחות מעניינת? סאקורה 15.שוריקן או קונאי? קונאי 16.שיר פתיחה אהוב? השלישי 17.שיר פתיחה שנוא? אין 18.שים סיום אהוב? זה עם הצ'יבים P= 19.שיר סיום שנוא? זה שהיה לפני זה שעכשיו 20.האם יש משהו שאתם רוצים לשפר בסידרה? אם כן, מה הוא? אני לא אגיד בגלל חשש מליעת זועמת 21.נכון שאתם לא יודעים שעוד יומיים יש למיצע יומולדת? B: [מוחע P:] וואלה לא ידעתי P=

vegeta9

New member
K

1.מי הדמות האהובה עליכם מנארוטו? אולי נארוטו 2.מי הדמות השנואה עליכם? אין 3.פרק אהוב? תאמת אין ממש אהוב אבל חשבתי על פרק 62 4.פרק שנוא?פרק 41 Haruno Sakura VS Yamanaka Ino לא שונא אבל הקרב משעמם. 10.מנגה או אנימה? אני רק אנימה 11.עם פילרים או בלי פילרים? לא איכפת לי 12.האם דילגת על פרקים?אם כן על כמה? לא 13.הדמות הכי מעניינת? כנראה kakashi 14.הדמות הכי פחות מעניינת? כל הבנות 15.שוריקן או קונאי? קונאי 16.שיר פתיחה אהוב? Naruto - Haruka Kanata & Naruto- Rocks 17.שיר פתיחה שנוא? כל החדשים לא משהו 18.שים סיום אהוב? Akeboshi - Wind [Naruto Full Ending] 19.שיר סיום שנוא? גם כל החדשים 20.האם יש משהו שאתם רוצים לשפר בסידרה? אם כן, מה הוא? לא חסר בסדרה דמויות אבל כמה שיותר יותר מעניין

Omega Dark

New member
P=

1.מי הדמות האהובה עליכם מנארוטו?קאקאשי 2.מי הדמות השנואה עליכם?האח הזה של גארה, ברח לי השם.... 3.פרק אהוב?הסוף של ההתקפה על קונואה 4.פרק שנוא?רוב הפילרים 5.זוג אהוב-בן/בת?נארוטו+הינאטה 6.זוג שנוא-בן/בת?סאסקה+סאקורה 7.זוג אהוב-בן/בן?\= 8.זוג שנוא-בן/בן?\= 9. sasunaru או sasusaku? מממ... naru... XD 10.מנגה או אנימה?אנימה 11.עם פילרים או בלי פילרים? בלי!!!!! 12.האם דילגת על פרקים?אם כן על כמה?כן....על הפילר האחרון עם הרוח 13.הדמות הכי מעניינת?נארוטו 14.הדמות הכי פחות מעניינת?סאקורה...<_< 15.שוריקן או קונאי?שוריקן 16.שיר פתיחה אהוב?הראשון...לדעתי פשוט הכי טוב 17.שיר פתיחה שנוא?הזה שהיה לפני מה שיש עכשו 18.שים סיום אהוב?לא מקשיב להם... 19.שיר סיום שנוא?נ"ל 20.האם יש משהו שאתם רוצים לשפר בסידרה? אם כן, מה הוא? בלי פילרים!!! 21.נכון שאתם לא יודעים שעוד יומיים יש למיצע יומולדת? B: [מוחע P:] עכשו אני יודע...^^

Kawaii Me

New member
לה לי הו../images/Emo3.gif

1.מי הדמות האהובה עליכם מנארוטו? קאקאשי
2.מי הדמות השנואה עליכם? ארגג..>>" אינו\סאקורה\כל דבר שלא מועיל 3.פרק אהוב? 48? >>" סתם זהנ באינויאשה. הממ..כל אלה עם איטצ'י והסאה עם האקו
4.פרק שנוא? כל פרק שקשור לדבר ארור בשם פילר
5.זוג אהוב-בן/בת? האקו\זאבוזה נחשב?
6.זוג שנוא-בן/בת? אינו\סאקורה נחשב? במילא סאקורה גבר-גבר
7.זוג אהוב-בן/בן? סובי\ריטסוקה? >>" זה לא פה..הממ..סאסקה\נארוטו\גאארה
8.זוג שנוא-בן/בן? *שומעת הראל סקעת מהסלון >>"* לא מצליחה להתרכז. 9. sasunaru או sasusaku? נו באמת >>" סאסאנארו.. למרות המצווה של פרו ורבו -.- או איכשלא כותבים את זה:-B 10.מנגה או אנימה? הממ..אנימה. כי זה זז. אבל היתה לי תק' של מנגה. 11.עם פילרים או בלי פילרים? מיותר
בלי
12.האם דילגת על פרקים?אם כן על כמה? הווו...NVM 13.הדמות הכי מעניינת? ההוקגה השניT_T 14.הדמות הכי פחות מעניינת? סאקורה\אינו -.- 15.שוריקן או קונאי? קונאי. 16.שיר פתיחה אהוב? המפפ...הארוקה קנטה. 17.שיר פתיחה שנוא? אין >>" 18.שים סיום אהוב? אימה מדה ננדומו\הג'ימטה קימי טו שברטה 19.שיר סיום שנוא? זה עם סאקורה. הרמוניה. 20.האם יש משהו שאתם רוצים לשפר בסידרה? אם כן, מה הוא? פחות פילרים יותר מנגה שעשו ממנה אנימציה. 21.נכון שאתם לא יודעים שעוד יומיים יש למיצע יומולדת? B: [מוחע P:] אה? לא
מזל"ט~~~

A K I R A

New member
נושא!

1.מי הדמות האהובה עליכם מנארוטו? מממ אורוצ'ימארו, קאקאשי, ססקה, איטאצ'י, טסונדה, הינטה, קיבה,... בקיצור... כולםXD 2.מי הדמות השנואה עליכם? חוץ מגארה (((((((^^;) 3.פרק אהוב? פרק 101 היה טוב :> 4.פרק שנוא? ממממ היו הרבה =\ רובם מהפילרים במיוחד אלה ממירוץ בארץ האורז, התה.. לא זוכרת 5.זוג אהוב-בן/בת? אה... ססקה וסקסי נו ג'וטסו של נארוטו Oo 6.זוג שנוא-בן/בת? ססקה וסאקורה =] 7.זוג אהוב-בן/בן? יש הרבה Oo 8.זוג שנוא-בן/בן? לא יודעת Oo 9. sasunaru 10.מנגה או אנימה? לא יודעת! 11.עם פילרים או בלי פילרים? נו!? מה נראה לכם!? 12.האם דילגת על פרקים?אם כן על כמה? על כל הפילרים שיש עכשיו!!! כי ככה! 13.הדמות הכי מעניינת? 14.הדמות הכי פחות מעניינת? 15.שוריקן או קונאי? שוריקן~ 16.שיר פתיחה אהוב? השיר של הסאגה של ססקה *_* 17.שיר פתיחה שנוא? מה שיש עכשיו P: 18.שים סיום אהוב? speed! זה שרואים את נארוטו מצויר ע"י ילד בין 6!*_* 19.שיר סיום שנוא? זה עם הראשי נארוטו המקפצים ~.~ 20.האם יש משהו שאתם רוצים לשפר בסידרה? אם כן, מה הוא? פחות פילרים יותר השקעה באנימציה~ 21.נכון שאתם לא יודעים שעוד יומיים יש למיצע יומולדת? B: [מוחע P: לא P: מזל טוב~~ שאלון חופררררררררר! אבל עניתי~

lgmtk

New member
טוב נו ^______^

1.מי הדמות האהובה עליכם מנארוטו? גאארה/שינו ^_^ 2.מי הדמות השנואה עליכם? וואלה...יש הרבה :\ 3.פרק אהוב? כל הפרקים עם הקרבות הטובים :) 4.פרק שנוא? מ-135 עד הפרקים של אפריל >_>; 5.זוג אהוב-בן/בת? נארוטוXהינאטה
6.זוג שנוא-בן/בת? סאסקהXסאקורה >_>; 7.זוג אהוב-בן/בן? גאארהXשינו XDDDDDDD 8.זוג שנוא-בן/בן? אורוצ'ימארוXקאבוטו? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 9. sasunaru או sasusaku? מספר 1 P: 10.מנגה או אנימה? מנגה D: 11.עם פילרים או בלי פילרים? בלי. יאכס. 12.האם דילגת על פרקים?אם כן על כמה? לא, אבל מפרק 135 כן XDDDDD 13.הדמות הכי מעניינת? וואלה...גאארה :) 14.הדמות הכי פחות מעניינת? שינו. שטחית. תרתי משמע (שששששששש......!!!!!) 15.שוריקן או קונאי? שוריקן :) 16.שיר פתיחה אהוב? כולם אני חושב 17.שיר פתיחה שנוא? לא יודע :X 18.שים סיום אהוב? כנ"ל 16. 19.שיר סיום שנוא?כנ"ל 17. 20.האם יש משהו שאתם רוצים לשפר בסידרה? אם כן, מה הוא? פילרים. איכס. 21.נכון שאתם לא יודעים שעוד יומיים יש למיצע יומולדת? עכשיו כה D:

Snake Bandage

New member
באמת משעמם לי נורא כרגע. D=

1. גאארה וקיבה וקיסאמה. לא יכולה להחליט על אחד. אבל אם ממש חייבים, אז גאארה. 2. האקו. כי כולם אוהבים אותו אבל הוא ממש משעמם ואובססיבי לגבי זאבוזה הפסיכי הזה. =D אם כבר מדברים על זאבוזה, אני לא מתה עליו. אבל אני אוהבת לצחוק עליו. 3. פרק אהוב? יש הרבה. יש למשל את 76 שהוא נורא עצוב. ו-80 שגורם לי תמיד לבכות כי... נו, כשגאארה אומר לקאנקורו וטמארי את מה שהוא אומר זה פשוט קורע לב. ואז יש את הסוף. ויש כמובן את פרקים 126-127, ופרקים 129-131, ואז יש את 134 שזה בכלל פרק מצויין. 4. אין לי ממש פרק שנוא. ואני בטוחה שזה בעיקר בגלל שאני לא נוגעת ברוב הפילרים. 5. זוג הט אהוב? אה, זה קל. שיקאמארו/טמארי. 6.זוג הט שנוא... שיקאמארו/אינו. כי איכס. =D אבל גם גאארה/כל בת. 7. זה גם קל. איטאצ'י/קיסאמה. D= 8. גאארה/כל בן. גאארה לא מותאם לקשר. =D 9. SasuSaku, למרות ש-SasuNaru כיף יותר לצייר. 10. מנגה. כי המנגה זה אחלה. D= 11. בלי, בלי, בטח שבלי. 12. דילגתי על הוייב קאונטרי סאגה וחלקים גדולים מהצ'ונין סאגה, וכן רוב הסאנין סאגה. ואז דילגתי על הטי קאונטרי סאגה, ועכשיו אני עוד פעם מדלגת על המון פילרים. פשוט לא בא לי לראות שוב את מה שקראתי כבר במנגה. 13. גאארה. אוי, האנגסט. ;;T_T וגם סאסקה מאותה סיבה אבל באופן אחר. 14. האקו משעמם. גם זאבוזה. 15. קונאי! קונאי! 16. Go של Flow 17. אין ממש דבר כזה. למרות שהשירי פתיחה השישי והשביעי לא משהו. 18. Wind של Akeboshi. זה בערך השיר הכי יפה שיש. 19. Harmonia. איכס, איכס, איכס. 20. פחות פילרים? D= 21. נכון. לא יודעת. מי זה בכלל? =D

inuyasha girl

New member
עונה ../images/Emo84.gif

1.מי הדמות האהובה עליכם מנארוטו? קאקאשי
ואורצ'ימארו סגיד 2.מי הדמות השנואה עליכם? אמ... אני לא יודעת אני לא שונאת אף אחת 3.פרק אהוב? שהאקו מת וזאבוזה מגלה את רגשותיו או פרק 101 שזה פרק מצחיק 4.פרק שנוא? אמ... אין לי כולכך... 5.זוג אהוב-בן/בת? זאבוזה והאקו (לא איכפת לי האקו הוא בת!) 6.זוג שנוא-בן/בת? אמ... לא יודעת 7.זוג אהוב-בן/בן? נארוטו וסאסקה או גאארה ולי 8.זוג שנוא-בן/בן? קאקאשי והירוקה 9. sasunaru או sasusaku ?sasusaku 10.מנגה או אנימה? אנימה בעיקר אבל גם מנגה זה טוב ^_^ 11.עם פילרים או בלי פילרים? בלי פילרים 12.האם דילגת על פרקים?אם כן על כמה? אמ.. לא דילגתי 13.הדמות הכי מעניינת? קאקאשי כי הוא בעלי (כולל הפלאשי של קאקאשי שלי) 14.הדמות הכי פחות מעניינת? אמ... סאקורה 15.שוריקן או קונאי? שוריקן 16.שיר פתיחה אהוב? פייטינ דרימרס 17.שיר פתיחה שנוא? רוקס 18.שים סיום אהוב? ויוה רוק פריטי 19.שיר סיום שנוא? זה עם סאקורה ואינו צ'יבי זה בעעע 20.האם יש משהו שאתם רוצים לשפר בסידרה? אם כן, מה הוא? שיראו יותר שונן אי 21.נכון שאתם לא יודעים שעוד יומיים יש למיצע יומולדת? B: [מוחע P:] לא אז.. מזל טוב :)

draqo

New member
תורי.

1.סאקורה הפאקצה וורודת השיער(חיחיחי) 2.טסונאדה 3.לא זוכר מספר-הקרב בין נארוטו וסאסקה נגד האקו. 4.הפרק שנארוטו וסאסקה מטפסים על העץ,הקטע עם זה שהם מתחרים בסימון מקום גבוה יותר עלהעץ... 5.לא הבנתי את שאלותהזוג האהוב. 11.לא הגעתי לפילרים עדיין 12.פרקים-134-136- בגלל שלא הצלחתי להוריד אותם,אבל אני עוד מנסה 13.נג'י... 14.דמות הכי פחות מעניינת-רוב הבנות פה ירביצו לי אבל מה לעשות סאסקה הכי פחות מעניין-יש לו משפחה מחובנת וזהו...את מיזה מעניין שאבא שלו לא סבל אותו כשהוא היה חי. 15.שוריקן...היציבות של הקונאי כ"כ עלובה. 16.פייטניג משו..(לאורך כל השיר יש את שתי המילים האלו) 17.לאזסוכר 18.לא אוהב את שירי הסיום 19.כנ"ל 20.שידברו על הינאטה עוד....היא חרמנית מתחת לכל הביישנות שלה. 22.כן.

לוניד

New member
../images/Emo152.gif

1.מי הדמות האהובה עליכם מנארוטו? המממ יש מלא..קאבוטו? דיידרה? סאסורי? יאמאטו? קאקאשי? צונאדה? XD 2.מי הדמות השנואה עליכם? אין ממש ^^; 3.פרק אהוב? לאיודעת >_> 4.פרק שנוא? הפילרים עם מיזוקי XD 5.זוג אהוב-בן/בת? שיקאמארו\טמארי 6.זוג שנוא-בן/בת? סאסקה\סאקורה 7.זוג אהוב-בן/בן? נארוטו\סאסקה! או אולי איטאצ'י\קיסאמה... 8.זוג שנוא-בן/בן? איטאצ'י\סאסקה >_> 9. sasunaru או sasusaku? סאסונארו! D= 10.מנגה או אנימה? מנגה! 11.עם פילרים או בלי פילרים? בלי 12.האם דילגת על פרקים?אם כן על כמה? לא ראיתי את כל האנימה לפי הסדר, אז יכול להיות. במנגה לא. ^^; 13.הדמות הכי מעניינת? קאבוטו 14.הדמות הכי פחות מעניינת? אינו 15.שוריקן או קונאי? שוריקן 16.שיר פתיחה אהוב? הארוקה קנטה ^^ 17.שיר פתיחה שנוא? המממ... לא יודעת ^^; 18.שים סיום אהוב? הרמוניה
19.שיר סיום שנוא? זה הפסיכדלי XD 20.האם יש משהו שאתם רוצים לשפר בסידרה? אם כן, מה הוא? קצב קצת מהיר יותר... יש פרקים בזמן האחרון שכמעט כלום לא קורה בהם >_> 21.נכון שאתם לא יודעים שעוד יומיים יש למיצע יומולדת? B: [מוחע P:] ואללה?

Adi Chan

New member
אפצצצצ'יייייייייי

1.מי הדמות האהובה עליכם מנארוטו? קאקאשי סנסיי~ 2.מי הדמות השנואה עליכם? סאקורה 3.פרק אהוב? מממ לא זוכרת 4.פרק שנוא? כל פילר
5.זוג אהוב-בן/בת? הינטה\נארוטו 6.זוג שנוא-בן/בת? אינו\שיקאמרו או נרארוטו\סאקורה או כל מה שעם סאקורה
7.זוג אהוב-בן/בן? קאקאשי\אירוקה 8.זוג שנוא-בן/בן?קאקאשי\גאי סנסיי 9. sasunaru או sasusaku? סאסונארו 10.מנגה או אנימה? שאלה מכשילה-.- 11.עם פילרים או בלי פילרים? איזה שאלה-.- ברור שבלי
12.האם דילגת על פרקים?אם כן על כמה? מדלגת כרגע על הפילרים 13.הדמות הכי מעניינת? קאקאשי, דה
14.הדמות הכי פחות מעניינת? אינו
15.שוריקן או קונאי?שוריקן 16.שיר פתיחה אהוב? הארוקה קאנטה 17.שיר פתיחה שנוא? לא היה אחד כזה 18.שים סיום אהוב? ממממ Ima made משהו 19.שיר סיום שנוא? זה עם הפרפרים 20.האם יש משהו שאתם רוצים לשפר בסידרה? אם כן, מה הוא?בלי פילרים!!!!! 21.נכון שאתם לא יודעים שעוד יומיים יש למיצע יומולדת? B: [מוחע P:] מיזו מיצע?

HELLrider

New member

1.מי הדמות האהובה עליכם מנארוטו? ג'יראיה. 2.מי הדמות השנואה עליכם? סאקורה. 3.פרק אהוב? הכל! 4.פרק שנוא?פילרים. 5.זוג אהוב-בן/בת?בעע 6.זוג שנוא-בן/בת?בעע 7.זוג אהוב-בן/בן?בעע 8.זוג שנוא-בן/בן?בעע 9. sasunaru או sasusaku?בעע 10.מנגה או אנימה? אנימה 11.עם פילרים או בלי פילרים?בלי 12.האם דילגת על פרקים?אם כן על כמה?לא 13.הדמות הכי מעניינת?ג'יראיה 14.הדמות הכי פחות מעניינת?סאקורה 15.שוריקן או קונאי?קונאי *_* 16.שיר פתיחה אהוב? בעע 17.שיר פתיחה שנוא? בעע 18.שים סיום אהוב? בעע 19.שיר סיום שנוא? בעע 20.האם יש משהו שאתם רוצים לשפר בסידרה? אם כן, מה הוא? הכל מושלם! 21.נכון שאתם לא יודעים שעוד יומיים יש למיצע יומולדת? B: [מוחע P:] מי זה מיצע?

cRitiCaL KitTy

New member
מיפ.../images/Emo113.gif

נארוטו 1.מי הדמות האהובה עליכם מנארוטו? האקוווו!!! ונג'י? כן נג'י דמות טובה ו.. אמממ זהו נראה לי ... 2.מי הדמות השנואה עליכם? אמממ אממ אממ הסוטה ארון?(אני לא זוכרת איך באמת קוראים לו-.-...) 3.פרק אהוב?וואה אני אמורה לזכור פרק אהוב??? פרקים עם האקו? 4.פרק שנוא? שהאקו מת...;; או בעצם זה היה פרק טוב למרות שהוא מת(;; וואה!) אממ פילרים למניהם? הם מעצבנים... 5.זוג אהוב-בן/בת? אממ אממ אממ תמרי\שיקאמארו? 6.זוג שנוא-בן/בת? אממ אממ אין לי מושג... אממ צ'וג'י\אינו?(אל תשאלו...) 7.זוג אהוב-בן/בן? סאסונארו 8.זוג שנוא-בן/בן? האקו\זאבוזה(מוחעחעח האקו זוג שלי!) 9. sasunaru או sasusaku? ניחוש אחד? סאסונארו! 10.מנגה או אנימה?אמאממאממאממ אין לי מושג... 11.עם פילרים או בלי פילרים?בלי! 12.האם דילגת על פרקים?אם כן על כמה?לא 13.הדמות הכי מעניינת?אממ אממ אמממ אמממ לאיודעת 14.הדמות הכי פחות מעניינת?קונוהאמארו
15.שוריקן או קונאי? קונאי(כדי לתקוע אותו בברך כמו סאסוקה! או שלא...) 16.שיר פתיחה אהוב? אממ הארוקה קאנאטה 17.שיר פתיחה שנוא?רוקס 18.שים סיום אהוב?ווינד 19.שיר סיום שנוא?הרמוניה? נראה לי... 20.האם יש משהו שאתם רוצים לשפר בסידרה? אם כן, מה הוא?אממ אממ לא יודעת... 21.נכון שאתם לא יודעים שעוד יומיים יש למיצע יומולדת? B: [מוחע P:]לפי שרשורי יומולדת במקומות שונים זה היום... מזל טוב

aslm0

New member
שאלה

חבר שלי חושב ש(4th Hokage (Yondaime הוא אבא של נארוטו. זה יכול להיות ? כי לא יודעים מי ההורים של נארוטו (או שכן פשוט פספסתי את הפרטים ? )

למעלה