מוחיטו

אייבורי

New member
מוחיטו

כבר כמה שנים שאני עומד לי בתור, בסבלנות ראויה לציון לא דוחף לא עוקף מחכה בסבלנות שאישה, רצוי נאה חובה חכמה עם קצת מצחיק בקצה האף תזמין אותי למוחיטו ואז תנצל אותי מינית כמו שצריך. ואני עדיין מחכה בסבלנות ומה אני מגלה, שיש אנשים שעוקפים את התור וזאת חרפה גדולה זה מה שיש לי לומר אין דין ואין דיין פה, הכל מושחת.

תלמד

"אני, יש לי רק שאלה . . ."

Prince315

New member
גריי גוס

את מי שלא שומעים, גם לא רואים. זה מזכיר לי מישהו מאוד יקר.. הוא יכל לעמוד בתור לנצח, בלי לדחוף, בלי לעקוף... ואני מחייכת לי, מהצד...נהנת מהסבלנות של הבן אדם, היה לזה השפעה מסויימת עליי, סוג של רוגע.... בהתחלה, נהנתי מזה, עם הזמן זה התחיל לעצבן אותי. "טוב, תגיד משהו!! הם אפילו לא רואים אותך!". אח"כ כבר הראתי לו "איך עושים את זה". באלגנטיות... :) לא כמו ה"פושטקים" .. אגב, מה זה "כמו שצריך"? בעצם, אל תענה

אייבורי

New member
פושטקית

כמו שצריך זה כמו שצריך ומי שלא יודעת, כדאי שתברר אני רוצה לדעת, מי פה אחראי למחדל עד ההנעלה הכי בכירה אני אלך

יש לך המון דרישות...

ואם האשה קונה לך מרטיני ולא מוחיטו? ואם מי שקונה לך מוחיטו הוא לא אשה אלא גבר נאה ומסוקס? ואם אחרי המוחיטו לא יהיה ניצול מיני גרידא? תתפשר קצת!

o r n i t

New member
מה ראוי פה לציון?

למה לא הזמנת אותה אתה במקום לחכות ולעמוד בשקט כמו אהבל מצוי?!!! מגיע לך!

o r n i t

New member
כי אתה זוכר

שאני בכלל לא שותה אלכוהול, ובין שלל עוונותיי אני לא יודעת אפילו איך נראה מוחיטו...

אייבורי

New member
מוחיטו

נראה כמו שהוא נשמע ואיך אזכור שאת לא שותה אלכוהול, אם מעולם לא ידעתי את זה

ismeralda100

New member
ממש....

לא ברור מי החליט על השילוב ההזוי הזה של נענע עם אלכוהול וכו'

ismeralda100

New member
Ha

אני יודעת
פעם אגב פיתחתי תיאוריה שמעידה על מבנה האישיות לפי הוויסקי האהוב. ואז הבנתי שהרבה אנשים/נשים בכלל לא אוהבים וויסקי ו/או בכלל לא אכפת להם איזה וויסקי הם שותים . נפלה התיאוריה.

אייבורי

New member
וויסקי

זה באמת לא טעים ובאמת שניסיתי, ניסיתי סינגל מאלטים מהודרים בלנדים משובחים, מיושנים קצת מיושנים הרבה מזל שהלכה התאוריה

שרשירית

New member
טעם החיים - וויסקי

"את כל כספי הוצאתי על וויסקי, נשים והימורים – את השאר בזבזתי" (ג'ורג' בסט) אם אלכוהול אז רק בירה וויסקי בשבילי.

למעלה