מוחות פליליים אף אחד לא מדבר פה על הסידרה? יאלה קבלו כתבה ובואו ניפתח דיון.
P peleoz New member 10/11/06 #1 מוחות פליליים אף אחד לא מדבר פה על הסידרה? יאלה קבלו כתבה ובואו ניפתח דיון.
M m i c k e y 15 New member 10/11/06 #2 קודם כל זה מחשבות פליליות אז תדע את השם קודם חח ומדברים פה מתי שיש פרק ואיך הוא היה וכאלה...חח אז.....
קודם כל זה מחשבות פליליות אז תדע את השם קודם חח ומדברים פה מתי שיש פרק ואיך הוא היה וכאלה...חח אז.....
P peleoz New member 10/11/06 #3 זה תמיד קורה לי שבוע שעבר דיברתי עם מישהוא על prison break ולקח לי איזה 10 דקות להיזכר שקוראים לזה נמלטים. ויש דיון על הפרק האחרון? חיפשתי ולא מצאתי, אני אחפש שוב, יש לי כמה דברים להגיד עליו.
זה תמיד קורה לי שבוע שעבר דיברתי עם מישהוא על prison break ולקח לי איזה 10 דקות להיזכר שקוראים לזה נמלטים. ויש דיון על הפרק האחרון? חיפשתי ולא מצאתי, אני אחפש שוב, יש לי כמה דברים להגיד עליו.
D dance13 New member 10/11/06 #4 יש לי שאלה+../images/Emo58.gif אפשרי כמה פרקים יש עונה הראשונה? ומה זה המשקפיים ששמו לריד?!!
P peleoz New member 10/11/06 #5 יש 22 פרקים ביס אנחנו בפרק 12 אם אני לא טועה. בקשר למשקפיים... באמת אין לי תשובה.
ב בלינקושקשת New member 11/11/06 #6 מישהו יכול להגיד לי... מה קרה בסוף עם הילדה בפרק האחרון??? לא ראיתי עד הסוף...
L LeRanch New member 11/11/06 #7 מצאו אותה כלואה במחסן גילו שהאמא של הבחור הזה חיפתה עליו וידעה איפה הוא הסתיר אותה ובסוף הוצ'נר לקח אותה והם מצאו את הילדה במחסן
מצאו אותה כלואה במחסן גילו שהאמא של הבחור הזה חיפתה עליו וידעה איפה הוא הסתיר אותה ובסוף הוצ'נר לקח אותה והם מצאו את הילדה במחסן
B Batelg New member 12/11/06 #8 התבלבלת זה היה בפרק הקודם הילדה נמצאה קשורה בגג.. אחרי שחיפשו אותה בכל הבית והתחילו לחשוב שאולי היא בכלל לא נמצאת אבל גדעון בסוף מצא אותה.
התבלבלת זה היה בפרק הקודם הילדה נמצאה קשורה בגג.. אחרי שחיפשו אותה בכל הבית והתחילו לחשוב שאולי היא בכלל לא נמצאת אבל גדעון בסוף מצא אותה.