מוזר...

IDstorm

New member
מוזר...

שרק ההודעות החיוביות מקבלות כזאת תמיכה והערצה...

התחברות לשמחה ואור,ולעצב שבכאב

כאב משדר עצב.חיוך משדר שמחה.. אך.. זה לא אומר שאנשים לא מתחברים לעצב.ואף אינו אומר שאנשים בחרו להתעלם מדברים לא חיובים. החיים שלנו רצופים בהרבה למידות שונות ומשונות. אם נבחש בכאב כל הזמן,אז רק נביא עוד,ולא נוכל להשתחרר ממנו,ולזרום. לזרום,משמעותו להמשיך קדימה,להבדיל הפחד והכאב עוצר אותנו,אם נדע ונשכיל ללמוד את השיעורים שהחיים נותנים לנו. חלק מהשיעורים הללו,מכילים בתוכם כאב,לפעמים מתוך כאב אנחנו צומחים. וזה לא מוזר,זו דרך החיים,גם אתה נמשך לאור.. גם אתה רוצה להרגיש טוב. כך גם אני ועוד רבים אחרים.. אז ננסה ביחד להשתחרר מהרגשות העצובים.. ללמוד מה הם,למה הם בתוכך,מה הם רוצים ממך,ולמה אינך מרפה מהם.. ישנם עוד אינספור שאלות..וכל פיסה של הבנה,שאנחנו עוברים. זוהי בעצם התקדמות שלך. ושנית,מותר לבכות להוציא את מה שבפנים,לצערי לימדו את בני האדם רבות שבכי הוא סימן לחולשה,ומה אם נבין שבכי הוא סימן לריפוי,להתחדשות. אז מותר לבכות.. תשחרר מה שיש בתוכך.. :) שולח לך המון אור ואהבה.. צאקרת הלב.

מלכה

האם את מסכימה איתנו?

ש1234

New member
צאקרת הלב - אמרת הכל

אין לי מה להוסיף, IDSTORM אתה יכול להרגיש חופשי גם לספר על דברים שליליים, ואנחנו נשתדל להוציא אותך מהם... כשמתמקדים בחיובי הוא גדל, כשמתמקדים בחרא, גם הוא גדל....

Dazed&Confused

New member
כמו שצאקרת הלב אמר

זה דיי פשוט, אנשים נמשכים להודעות שמקרינות אליהם אנרגיה, ופחות אל הודעות שלא. בכול אופן, במקרה הבא שמישהו יכתוב משהו דומה ולא יענו לא אז אני אכתוב אם יהיה לי מה להוסיף.

IDstorm

New member
תודה לכם

ותדעו שכל ההודעות שלכם העלו לי את המצב רוח פלאים, בימים האחרוני אני מרגיש התחזקות עצומה !!!! וחלק גדול ממנה בזכותכם. תודה.

למעלה