מוזר...

BlackShadow

New member
מוזר...

In Flames and American Headcharge are now confirmed to be opening up for Slipknot on all the UK dates this November.

ed547

New member
דווקא לא כל כך מוזר..

נכון שאין פליימס הרבה הרבה יותר טובים מסליפנוט אבל סליפנוט יותר מפורסמיםויש להם די הרבה מעריצים שלא מכירים את אינפליימס(את השם ברור שהם שמעו) ובאמת כדאי שהם יכירו אותם ואולי דרך ההופעה הזאת שאני מקווה שאינפליימס ישתלטו עליה יותר אנשים יחשפו למוסיקה של אין פליימס למרות שהם די מוכרים לכולם.

Bodom-child

New member
עדין,

אי אפשר להשוות את אין פליימס לסליפנוט, ואפילו קליימן עולה בכמה מונים על הדיסק של סליפנוט. ואם כבר אין פליימס, איזה דיסק שלהם אתם הכי אוהבים ? אני אוהב את jester race

ed547

New member
אפילו קליימן? אני חש זלזול..

קליימן זה דיסק מצוין ויותר טוב מג´סטר רייס לדעתי(למרות שגם הוא מצוין)

קליימן...

אני לא ממש אהבתי את קליימן, הוא מרגיש לי קצת כמו שילוב של הגטבורג עם רוק אלטרנטיבי, נראה כאילו השירים בנויים יותר מדי סביב השירה של פרידן, שלמרות שהוא מנסה, הוא לא סולן גדול.

BlackShadow

New member
קולוני זה דיסק טוב

אין לי מושג לגבי קליימן... שמעתי רק שני שירים

BlackShadow

New member
זה ממש טימטום

איך אפשר לעשות סיבוב הופעות שכזה??? זה כמו לעשות סיבוב הופעות של מדונה ואמפרור. הרי המעריצים הם שונים לגמרי מבחינת הטעם

לא בהכרח

אני חושב שאנשים שבאים להופעה של סליפנוט עשויים לחבב שירים מקליימן של אין פליימס, וכך אין פליימס ישיגו עוד חשיפה ויהיו יותר מצליחים, שזה די מה שהם רוצים...

BlackShadow

New member
אם זה מה שהם רוצים...

הם היו עושים שירים מלודיים כבר בהתחלה, או בכלל היו עוברים לפופ

אה... פיספסתי משהו?

מההתחלה הם עשו שירים מלודיים שנשמעו כמו מיידן עם גראולים, הבעיה הייתה שגם מבנה השיר הפך למבנה של שיר רוק סתמי.

התלבלבתי

יעקב , אתה חושב שאין פליימז הם להקה גרועה? או שאתה מדבר על סליפקנוט ? ובכלל כמה דעות על שני הלהקות אין פליימז היא להקה מאוד מאוד מיוחדת עצם זה שהם המציאו סגנון חדש אומר שמו לא? ולא חייבים לאהוב אותם אולי להעריך (אני אוהב אותם אפילו שלסולן אין קול מדהים , הנגינה שלהם מאוד מאוד מאוד מיוחדת יפה ועם רגש ) וסליפקנוט?- אין מה להגיד אני אישית מתעב אותם ועל הקטע של ההופעה המשותפת? - אם המעריצים של סליפקנוט יתלהבו ויבנו שסליפ הם לא הלהקה הכי מדהימה בעולם אז דיינו

פיליפ

New member
המממ

אם מישהו מעריץ את סליפנוט אז הוא לא מספיק מתוחכם להבין שיש משהו יותר טוב מהם, הבנתם אותי? אבל זה לא העניין. קראתי לפני די הרבה זמן ראיון עם פיטר אירס הבסיסט של אין פליימס שאמר שהוא מאוד היה רוצה שאין פליימס יופיעו עם סליפנוט (שאגב האלבום הראשון שלהם בהחלט סביר), גם בגלל שסליפנוט יותר מוכרים. בדיסק החדש של אין פליימס מופיעים שמות של להקות שהופיעו יחד עם אין פליימס בטור האחרון שלהם לפני סליפנוט (למשל דה האונטד ואייסד ארת´) ולדעתי אלה הלקות שאין פליימס צריכה להופיע איתן ולא עם סליפנוט, אבל לא אני קובע. אני מסכים עם מי שאמר שפריידן לא זמר גדול, לעומת זאת דניאל סוונסון המתופף הוא ענק וגם הגיטריסט (אחד מהם) ביורן גלוט לא רע בכלל. הדיסק החביב עליי הוא קליי מן, אבל גם וורקל,ג´סטר רייס וקולוני הם אלבומים טובים.

באמת

להגיד שאנשים שאוהבים את סליפנוט לא מתוחכמים מספיק זה התנשאות נוראית. ובחזרה לנושא, בקליימן וקולוני באמת רואים התקדמות קצת לכוון רוק אלטרנטיבי וניו מטאל, אולי אין פליימס רוצים לעשות קרוס אובר בין הג´אנרים, אבל זה הורס אותם. ובקשר לטענה שהם המציאו זרם, אני חושב שזה מוטעה לתת ללהקה אחת (לרוב אומרים שזאת דארק טראנקויליטי, אין פליימס, אט דה גייטס או דייסקשן) את הקרדיט ליצירת זרם הדת´ המלודי. אני חושב שהזרם נוצר כזרם, ולא כלהקה אחת שכולם חיקו.

אולי אתה צודק

אבל הם מובילי זרם ותאמין לי שיש להם הרבה מחקים אולי הזרם נולד כזרם אבל יש להם חלק גדול בזה

Wyld stallyn

New member
IN FLAMES

אין פליימס, להקת הדת´ הראשונה ששמעתי... ליתר דיוק - הדיסק whoracle, השיר juton כמה הייתי חורש עליהם פעם.. הם דת´ מלודי והם ממש לא פיתחו את הז´אנר, אבל הם מהלהקות היותר המרכזיות משום היותם להקה קלילה יחסית לז´אנר הדיסק הראשון שלהם משעמם אותי לגמרי...שכחתי איך קוראים לו גם...אבל הוא סגנון שונה לחלוטין...גם סולן אחר ג´סטר רייס, וורקל וקולוני דיסקים מצויינים.... הדיסק היחיד מביניהם שאני עדיין שומע מידי פעם זה whoracle אז הוא מן הסתם גם המועדף עלי משלהם... שמעתי איזה 3 שירים מקליימן ולא הבנתי מזה הקישקוש הזה...העדפתי לא להתעמק בו יותר מידי... בקיצור באמת לא להקה מדהימה במיוחד...אבל נחמד להיכנס דרכם לסיגנון...למרות שיש להם פה ושם דברים באמת טובים הסולן באמת לא וירטואוז גדול....אבל לזכותו ייאמר שהוא מצליח לשמור על עניין בשירה... דיסק מומלץ: whoracle

מה הכוונה במובילי זרם?

עצם זה שהם מהלהקות הכי פופולריות בזרם, ואולי אפילו הכי פופולרית, לא אומר שום דבר מעבר לזה.

למעלה