מוזר!

• פותח הנושא S.L.
  • פורסם בתאריך

S.L.

New member
מוזר!

אוריאל! אני ממש לא מבין! תמיד חשבתי (ומסתבר שכן ידעתי על רייקי די הרבה- לא ידעתי שככה קוראים לזה) שרייקי זו דרך חיים, טובה, נכונה(?), חכמה ואקטואלית - אבל בפורום הזה, לא עלינו - היא הופכת להיות מין דת קשוחה! דת שיש מטרה ודרגות ויצר הרע - אולי זה פשוט בגלל שאתה מנסה להוריד את זה למושגים פשוטים כמו שאתה חושב שאנחנו יכולים להבין! אבל - אתה מחטיא בזה את המטרה! (מה היא?) פה אני מקבל רושם שזאת מין יהדות, שבמקום מנחה - צריך לשבת ולהניח ידיים על הברכיים! נו , באמת! אם זאת דרך רוחנית ושקשה מידי להסביר - אל תעשה זאת!!! אם זאת דרך קלה ופשוטה - אל תסבך את זה למין דת!!!

S.L.

New member
דוגמאות:

אסור לומר את המילים? תאמר מיליון סיבות - זה בטוח פיקשש איפושהו אצל אחד המאסטרים הסיניים לפני 7000 שנה - בטח שלפני כן המאסטרים חשבו שמותר להגיד את זה ולאט לאט זה התפתח למין קיצוניות! מה זה ``אסור`` ? מי אוסר?! :-( רייקי ויהדות - אם יהדות נכונה הרי למה צריך רייקי? ומכמה בחינות זה אסור! כאן זה נשמע כמו מישהו שמנסה לשכמע דתי - ואומר לו הוכחה מהיהדות, אפילו לדעתו היהדות שיקרית! מספרים לי -(תורה למשה מסיני) על ``רמות`` ודרגות ברייקי (שזה כמובן נועד להראות ש_לי_ חסר בידע) - לדעתי זה נוצר (אני לא מאשים! זאת מין אבולוציה,:) lol , בתקווה שתבינו...) מרצון שתיהיה ``הקבוצה שלנו`` ומי שרוצה להסתפח אליה צריך לעבור את כל הדרגות (וכמובן לשלם כסף לקורסים...) בשביל להבין את הכעס שלי - תסתכל על הרבנים (לא כולם!!!), אלה שנולדו בעולם ההוא, שמילידה הם מחונכים במטרה להיות ``גדולי תורה`` ובשביל שהמבנה הזה יהיה טוב - לוחצים את ``פשוטי העם``,אנחנו, שאנחנו צריכים לחזור בתשובה, לעשות כך וכך וכך... ובשביל זה הם משנים את התורה - וזה כמובן נעשה בצורה מעולה, ע``פ כל הכללים!!!! והרי חז``ל - והרבנים הנ``ל - הם אלה שאחראים (ע``פ דין תורה) לקבוע את התורה - מעגל סגור!!! בתקווה להבנה, אני לא מתכוון לפגוע! רק - מה הגבול?

s.l. היקר

אני ממש לא מבין למה אתה כועס ועל מי בדיוק? אתה קופץ מנושא לנושא בשבריר משפט. תחילתו.....וסופו היכן? עצור רגע את שטף הכתיבה, נסח את דבריך באופן ברור, עבור הגהה לפני שליחה. שאלותי אליך הן: למה אתה כועס? על מי בדיוק? מי דיבר על דת? מה הקשר בין הפורום הזה ל``גדולי תורה``?? מי זה ``הקבוצה שלנו``? מי אסר עליך משהו? ואם באחת או יותר מתשובותיך מופיע השם: אוריאל מעוז שזה אני אני אשמח לקבל הסבר. אור וטוב אוריאל מעוז

S.L.

New member
``קדושה``

אני קורא את מה שכתבתי עד עכשיו, מצטער על חוסר הבהירות, אני כותב מהר. בקשר לקדושה וטומאה : אמנם אני לא מאסטר- אבל אני חושב שאין כזה דבר, גם לפי הרייקי, ואני חושב שאני די מבוסס. בהמשך אסביר. גם טומאה וכן -טוב ורע- אין! נקודה. מה שכן- ישנם דברים - שאחרי הכל ``מזיקים`` לאדם, אבל הם עצמם לא ``רעים`` או ``טובים``!!! אין טוב ורע . אין אלוהים. יש אנרגיות? שיהיה - אבל אף אחד לא קישר את זה לאלוהים אחד שיודע משהו יותר ממני! וכמו שאין אלוהים - אין טוב ורע! אין ``אסור ו``מותר`` יש ``מזיק`` - אבל זה לא בעצם הדבר אלא שאני החלטתי לקרא לו כך!!!! אין. אני חושב שמי שגרם לזה להיראות כאילו יש טוב ורע -ותיזהר ,אוריאןל שלא להיות כזה! - היה צריך לעשות כך כי אנשים פשוטים חייבים בסיס, אי אפשר לומר להם ``אין``, הם חייבים ``יש``. אני חושב שאני יכול לסמוך עליך אוריאל שתבין ``מה כואב לי``. קח אותי ברצינות! יש לי המון שאלות של ממש - אבל קודם אני חייב להבהיר את הבסיס. :))

s.l. אני אמשיך עם רשימת שאלותי

אחי - תוריד הילוך :) אנחנו לא ממהרים לשום מקום. הצטערת על חוסר הבהירות אבל המשכת בקו זה... רשימת שאלותי: אם אתה לא מאמין לא באלוהים, לא באנרגיות, אז גם לא ברייקי מה אתה מחפס בפורום הזה? איפה אמרתי שיש או אין טוב ורע? עדיין לא הבעתי את דעתי בעיניין. ``אנשים פשוטים`` מה זה? מה הפרוש? איך מזהים אדם כזה? ``תזהר אוריאל לא להיות כזה!`` - כזה מה? ``תבין מה כואב לי`` - כיצד? עדיין לא הסברת מה כואב לך - ואני עדיין לא ניחנתי בדרגת נבואה. אז בוא נתחיל מהתחלה: נעים מאוד, שמי אוריאל מעוז בן 31, לא דתי, מאסטר ברייקי, גר בירושלים ומלמד רייקי ומודעות עצמית בראי היהדות והקבלה כי אני חושב שהמון דברי חכמה מצויים שם (והרבנים שיושבים בשורה הראשונה של התורה קצת מסתירים וכתוצאה מכך אנשים עוזבים באמצע הסרט בלי להבין כלום). חוץ מזה אני מטפל גם בארומטרפיה, תאום מגנטי, קורא בקלפי זן טארוט של אושו, ומתקשר באמצעות שליחי טמי``ר. על מנת שנשוחח בפורום זה יחד אני מציע לך לקרוא את כל הודעותי בפורום, על ידי הקשה על שמי ברשימת חברי הפורום בסוף הדף. אם בא לך אתה מוזמן גם לפורום מודעות עצמית, ונומרולוגיה ולקרא גם שם מה כתבתי על מנת שנוכל ליישר קו לגבי מה שאני מאמין ואז תכתוב את האני מאמין שלך על פי השאלות הנחייה ששאלתי. כך נוכל לדון באותה רמת מודעות את כל הנושאים בברכה אור וטוב אוריאל מעוז

אוריאל היקר תודה!!!

אוריאל היקר היי!!! ראשית שתדע לך שחסרת לי מאד מאד במפגש. שנית אני רוצה להודות לך מקרב לב על הפירגון שנתת לדפי מודעות עצמית בתשובתך למעלה. ברשותך אני רוצה להזמין באופן אישי את s.l לשאת את דבריו ולהציג את שאלותיו הפילוסופיות גם בדפי מודעות עצמית. אני חושבת שאנשי הפורום הקבועים ישמחו לתת תמיכה והרבה אהבה והכי חשוב פירגון לגבי כל השאלות המטרידות. הרי זהו המהות של הפורום. בכל אופן כולנו מחפשים את האיזון בחיינו. חלק מאיתנו מצא זאת ע``י טיפול ברייקי. חלק מצא זאת בעזרת אמצעים אחרים. שורה תחתונה כולנו רוצים את השקט השלום והשלווה. אז שיהיה לכולנו שבוע טוב. הרבה אור ואהבה ללא תנאי וללא גבול. מיכל

s.l. היקר

משום מה אני מרגיש שיש בך המון כעס על מישהו או על משהוהים ואתה מוציא אותו על הכתובת הלא נכונה. (שאלה אישית אליך: אתה לא דתל``ש במקרה?) אף אחד ובטוח לא אני, לא הופך את הרייקי לדת קשוחה ש``צריך לשבת ולהניח ידיים על הברכיים``. לשיטת הרייקי יש שלבים ללימוד בדיוק כמו סולם אי אפשר לקפוץ לראשו מבלי לעבור משלב לשלב. אם בכיתה א` ילמדו מדעי המתמטיקה מבלי ללמד את הספרות, חיבור, חיסור, כפל וחילוק זה לא יועיל לאף אחד. ולכן נוצרו השלבים. ישנם הרבה אנשים בפורום שרק מתחילים את דרכם ואני מנסה להסביר לכל אחד לפי דרכו. הרייקי ככל שהיא גם דרך חיים היא בעיקר שיטת טיפול. וכמו ברפואה עליך ללמוד אותה. אור וטוב אוריאל מעוז

למעלה