מוזר

emergency

New member
מוזר

קצת קשור לעץ הקודם למה מפסיקים להתנדב: לאחר מספר רב של שנים בהם התנדבתי בסיור (מתמיד) אף שהיו מספר הפסקות בדרך, התקשרו אלי בשבוע שעבר והודיעו לי שאסור לי לבצע משמרות יותר בסיור משום שלא עברתי קורס מתמיד (למרות שעברתי קורס כזה כבר בשנת 96) בבירור עם אחראי המתנדבים נמסר לי כי הוא אינו מכיר אותי מכיוון שלא עברתי את הקורס בתקופתו ולכן אינני יכול להתנדב, זאת אחת מהסיבות למה מפסיקים להתנדב, קצת מוזר, לא?

emergency את האמת הסיפור שלך

לא כל כך נראה לי ץדבר עם הרמק"מ או קצין יח"מ ותקח ממנו את כל הפרטים

../images/Emo13.gifלעדכנך,

שוטר שעוזב את המערכת ליותר משנתיים ,מחויב לעבור מההתחלה את כל הליך הגיוס וההכשרות(ואין מדובר ב-45 שעות אלא מספר חודשים). אני ממליצה שתיפגש עם הרמק"מ,תבדוק עימו אפשרויות של ביצוע השלמות ושיעורים מחייבים ו"לדלג" על שיעורים בהם אין שינוי. איני יודעת מה המרחק בין פעילותיך האחרונות להיום,אך לא יזיק לרענן הידע וההכשרות.

אהלן יודית ברוכה הבאה

יש אפשרות ליצור איתך קשר או לקבל ממך את המייל שלך? המשך יום נעים רועי

../images/Emo13.gif

רועי,שלום וחג שמח לכולם, לדעתי,אם תקליק על שמי ייפתח חלון,שמאפשר להעביר לי מסרים. יודית

emergency

New member
רצף פעילות

שלום, מעולם לא הפסקתי את ההתנדבות, הייתי פעיל בסיור - מתמיד, לאחר מכן עברתי לעיר אחרת ושם התנדבתי בסיור כפרי, לאחר מכן התנדבתי כמתנדב ביחידת הגיפים של זבולון ולבסוף חזרתי לסיור, אין שום דבר נסתר מעבר למה שכתבתי, אני רק מצפה במינימום שבמינימום שאחראי המתנדבים יבדוק ברשימות ושיברר אם עשיתי קורס או לא ואם קיבלתי אישור העסקה, אין שום דבר נסתר, לא רבתי עם אף אחד, לא עשיתי בלגאן, כל מה שרציתי הוא בסה"כ להמשיך להתנדב ולתרום כמו שעשיתי עד עכשיו כמתנדב במשך 9 השנים האחרונות, ומשום מה הכל קשה ומסובך סתם ללא שום סיבה אנח לא מבין למה ומדוע, מה קרה? צריך להלחם קשות בשביל לבוא להתנדב?

תראה למה להתווכח לא עדיף לך

לדבר ישר עם הרמק"מ? שתפתור את העניין הזה ישר?

למעלה